Tlumiče Starline.
Včera jsem byl s autem na dílně, zjistili že je vlevo vzadu vyteklý tlemič. Takže se budou měnit samozřejmě oba. Mechanik mi DŮRAZNĚ a vysloveně řekl, ať v žádným případě nekupuju Starline a to ještě dřív, než jsem se vůbec zeptal co mám koupit. Doporučil mi Kayaba, prý stojí 1400 / kus.
Jo a pak mi ještě nedoporučil AL-KO.
...tvoj mechanik nevie čo vraví Ja mam Starline Tlmiče v predu a čo dorabam by rozum stal a držia už rok v pohode a za tu cenu...nedaleko mame školu kde je srvis a montuju vylučne Starline a žiadny problem...no neviem či mam len Ja štastie alebo čo ale nebal by som sa isť do toho znova..
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
Gabriel co by tlumice je kapitola sama pro sebe. Ty zakladni nejsou vubec drahe ba naopak. Slysel jsem uz i nazor ze i Al-ko je lepsi coz je zajimave ,kdyz vemu produkci a rozsirenost po svete u firmy Gabriel.
Muj osobni nazor je ze v tech cenovych hladinach kde se tady pohybujeme prevazne vsichni je celkem jedno co koupime neb to stejne nekde loupaj cinani a dle hodiny nato tisknou sitotiskem firmu pro kterou to zrovna delaji.Dost zalezi na automechanikovi od koho ma zrovna dobrou cenu. Jak se rika "Koho chleba jis toho pisen zpivej". U Gabrielu je jedna vyhoda jestl ise nepletu davaji standartne 3 letou zaruku.
Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
- jumbo
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
- jumbo
V podstatě máš pravdu. Ale zatím to s,, Enzou " nevypadá tak špatně. Za 2 roky to nechám mladému na hraní.To je jedno, jestli auto za dva roky pustíš, tak je absolutně šum a fuk co tam dáš.
stiglitz.
/////
stiglitz.
/////