Tlumiče Starline.

Více
15 roků 6 měsíců zpět #31 od bjukemen
Odpověděl bjukemen pro téma Re: Tlumiče Starline.

Včera jsem byl s autem na dílně, zjistili že je vlevo vzadu vyteklý tlemič. Takže se budou měnit samozřejmě oba. Mechanik mi DŮRAZNĚ a vysloveně řekl, ať v žádným případě nekupuju Starline a to ještě dřív, než jsem se vůbec zeptal co mám koupit. Doporučil mi Kayaba, prý stojí 1400 / kus.

Jo a pak mi ještě nedoporučil AL-KO.

...tvoj mechanik nevie čo vraví Ja mam Starline Tlmiče v predu a čo dorabam by rozum stal a držia už rok v pohode a za tu cenu...nedaleko mame školu kde je srvis a montuju vylučne Starline a žiadny problem...no neviem či mam len Ja štastie alebo čo ale nebal by som sa isť do toho znova..

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 6 měsíců zpět #32 od Předseda
Odpověděl Předseda pro téma Re: Tlumiče Starline.
Teď jsem hledal ty kačaby na netu a našel jsem je za ceny pod 1000,- CZK / ks. Jinak jsem na staré tempře mělv předu AL-KO a nějak nemůžu soudit no. Za dva roky nevytekly, ale jestli byly dobré nebo špatné jsem nějak nepoznal.

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
15 roků 6 měsíců zpět #33 od rs
Odpověděl rs pro téma Re: Tlumiče Starline.
Tlumice Kayaba jsou v sportovni verzi AGX srovnatelne s tlumici Bilstein coz jak tvrdi tuningovi odbornici je to nej co se da koupit. V tech nizsich verzich jsou srovnatelne se standartnimi tlumici ostatnich vyrobcu a ani cenove moc nevybocuji.
Gabriel co by tlumice je kapitola sama pro sebe. Ty zakladni nejsou vubec drahe ba naopak. Slysel jsem uz i nazor ze i Al-ko je lepsi coz je zajimave ,kdyz vemu produkci a rozsirenost po svete u firmy Gabriel.
Muj osobni nazor je ze v tech cenovych hladinach kde se tady pohybujeme prevazne vsichni je celkem jedno co koupime neb to stejne nekde loupaj cinani a dle hodiny nato tisknou sitotiskem firmu pro kterou to zrovna delaji.Dost zalezi na automechanikovi od koho ma zrovna dobrou cenu. Jak se rika "Koho chleba jis toho pisen zpivej". U Gabrielu je jedna vyhoda jestl ise nepletu davaji standartne 3 letou zaruku.

Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.

Více
15 roků 5 měsíců zpět #34 od Předseda
Odpověděl Předseda pro téma Re: Tlumiče Starline.
Tak jsem koupil dvě zadní kapalinové jednoplášťové Kayaby, po 950 korunách a uvidíme. Namontované ale budou až asi za 14 dní a vlastně - stejně prd poznám. Závodník nejsem, takže maximálně můžu za rok napsat, jestli vytekly nebo jo. rs má pravdu asi, za těch pár šupů co do toho jsme ochotný obětovat je fuk co tam vrznem.

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

• jumbo
15 roků 4 měsíců zpět #35 od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma Tlumiče Starline
Tak z té vaší debaty teď už vůbec nevím co si mám koupit. Dokážete pěkně zblbnout hlavu. Čeká mne výměna všech tlumičů. Původně jsem byl rozhodnutý pro Monroe. Ale Kayaba má ještě akci, tak na to moje ježdění budou stačit.

Více
15 roků 4 měsíců zpět #36 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: Tlumiče Starline.
To je jedno, jestli auto za dva roky pustíš, tak je absolutně šum a fuk co tam dáš.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

• jumbo
15 roků 4 měsíců zpět #37 od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma Re: Tlumiče Starline.

To je jedno, jestli auto za dva roky pustíš, tak je absolutně šum a fuk co tam dáš.

V podstatě máš pravdu. Ale zatím to s,, Enzou " nevypadá tak špatně. Za 2 roky to nechám mladému na hraní.

Více
14 roků 11 měsíců zpět #38 od Marek 21
Odpověděl Marek 21 pro téma Ahojte
Rád by som sa opýtal môj Fiat TIPO dosť seká na všetkých jamách a výtlkoch keď som chcel vymenit tlmiče tak mi machanik povedal že výmenu nepotrebujú ani na STK nezistili nejaké problémi z nápravou. Tak neviem kde môže byť chyba

Více
14 roků 11 měsíců zpět #39 od stiglitz
Tam může být věcí, ramena, stabilizační tyčky, horní uložení tlumičů a tlumiče samotné.

stiglitz.
/////

Více
14 roků 11 měsíců zpět #40 od Marek 21
Odpověděl Marek 21 pro téma Ahoj
Ako sa to dá zistit presne v čom je problém

Více
14 roků 11 měsíců zpět #41 od stiglitz
Gumy na stabilizačních tyčích. Jestli se drolí, ta guma, jsou pryč, to vidíš, když koukneš pod vůz. Ramena - silentbloky, dají se zjistit obtížněji, ale myslím že jestli jsou tam z výroby, mají to za sebou. Auto na zvedák. Potom povolit šroub na těhlici a vzít za čep. To je nejjistější, ale dá se i bez toho, když zabereš pajsrem, nesmí být vůle. tlumiče, takový laický test, když se zhoupnu na kapotě, auto se musí vrátit a zastavit, nesmí se houpat. Kamarádi mě jistě doplní. 8)

stiglitz.
/////

Vygenerováno za 0.433 sekund