tvrdy brzdovy pedal

Více
16 roků 1 den zpět #16 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: tvrdy brzdovy pedal

hadice skontrolovane a su ok.niektore som vymenil a stale to iste.ako zistim aky je tam ten tlak?

na to bys musel mít nějaký budík, co měří podtlak v sání, jinak to nepoznáš. Ještě by mě zajímalo, jak na máš celkový stav brzd? Myslim pístky, desky, válečky atd.

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 1 den zpět #17 od paatres11
Odpověděl paatres11 pro téma Re: tvrdy brzdovy pedal
predne trubky hadice desky nove v yadu iba oblozenie.piesty jazdily dobre

Patres11
1.6dohc r.v.89 digital palubka

Více
16 roků 1 den zpět #18 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: tvrdy brzdovy pedal
No zajímají mě pístky v předních třmenech, jestli je nemáš přidřené, že by špatně vyjížděly. No zkus vyndat ten HBV z posilovače, a pak šlápni na brzdovej pedál, musí to jít sešlápnout skoro bez odporu. Je tam možnost, že by se ti to nějak křížilo.

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
15 roků 11 měsíců zpět #19 od bjukemen
Odpověděl bjukemen pro téma Re: tvrdy brzdovy pedal
...tiež sa mi začali diať divné veci z brzdami... :cry:

...brzdia normalne myslím že celkom slušne na Tempru,ale ked som dnes brzdil prerušovane pedal sa napumpoval a uplne stvrdol a prestalo to brzdiť...myslím že to bude asi zavzdušnené...

...myslíte že to môže sposobovať problém ked mi presakuje kvapalina zo zadneho brzd. valčeka...???

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
15 roků 11 měsíců zpět #20 od čenda
Odpověděl čenda pro téma Re: tvrdy brzdovy pedal

...myslíte že to môže sposobovať problém ked mi presakuje kvapalina zo zadneho brzd. valčeka...???

No jéje :lol:
Ale vážně - ten váleček co nejrychleji vyměň, protože brzdová kapalina se ti rychle roznese na čelisti a celý vnitřek bubnu a přestane ti to kolo brzdit úplně.

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...

Vygenerováno za 0.316 sekund