Brzda se nevrací:(
Méně
Více
15 roků 11 měsíců zpět #46
od michal_tipar
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: Brzda se nevrací:(
Odvzdušňuješ proti sobě kola pravě přední x levé zadní??? Musíš odvzdušnit obě.
Já teda když už něco měním na brzdách a musím je rozebrat tak odvzdušním všechny čtyři kola, třeba i na dvakrát, dokud jdou ven bublinky. Nehlépe ponořenou hadicí do sklenice s trochou brzdovky, tam sou bublinky vidět, když povolíš šroub, tak v hadici ji jich ani nestihneš všimnout. Dělám to ve dvou, jeden šlape a druhý povoluje na brzdě.
Ještě se mi osvědčilo dělat to při puštěném motoru, posilovač pomůže "našlapat" a navíc čidlo hladiny brzdovky ukáže včas, že je potřeba doplnit brzdovku, abys sis nezavzdušnil okruh při nedostatku kapaliny v náhržce, to se mi taky jednou povedlo...
Já teda když už něco měním na brzdách a musím je rozebrat tak odvzdušním všechny čtyři kola, třeba i na dvakrát, dokud jdou ven bublinky. Nehlépe ponořenou hadicí do sklenice s trochou brzdovky, tam sou bublinky vidět, když povolíš šroub, tak v hadici ji jich ani nestihneš všimnout. Dělám to ve dvou, jeden šlape a druhý povoluje na brzdě.
Ještě se mi osvědčilo dělat to při puštěném motoru, posilovač pomůže "našlapat" a navíc čidlo hladiny brzdovky ukáže včas, že je potřeba doplnit brzdovku, abys sis nezavzdušnil okruh při nedostatku kapaliny v náhržce, to se mi taky jednou povedlo...
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
15 roků 11 měsíců zpět #47
od Dresik
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
Odpověděl Dresik pro téma Re: Brzda se nevrací:(
Jasne, taky vzdy radeji odvzdusnim vsechny kola. Jistota je jistota, kor u brzd. Protoze kdyz uz delam neco s brzdovkou, neni na skodu ji celou vymenit
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Vygenerováno za 0.478 sekund