tupá rána při zatáčení
- jumbo
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
a nechceš si zajed na stk a nechat si zkontrolovat přední nápravu, tuším za 80kč. přece jenom mají na to vybavení
jinak jirkoR, já taky jsem názoru, raději dát to kilčo někomu než zbyteně měnit 3prdele věcí..
80,- to jsou malinko staré ceny, já chtěl cca 2 roky tomu prokontrolovat taky přední nápravu a vím že po mě chtěli více pomalu jako za samotnou STK... proto jsem se tam domluvil, že jakože předtechnickou a na lince že se s chlapama domluvím co a jak budu chtít...
myslím že mě to stálo cca 160,-, ale několik roků tomu...
jinak pokud hledáš cenníky STK na netu tak od letošního roku to zase nějak podraželo a rozdíly mezi stanicemi jsou i několik stovek, což je podle mě cypovina protože pokud to vyžaduje stát a zákony tak by měl alespoň podle mě, být ceník pro všechny jednotný, vždyď cesty jsou pro všechny a auta v perfektní kondici musí mít všichni.. tak že stejnou kontrolu daného auta musí udělat všichni stejnou tak proč účtovat pokaždé jinak?
TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
Mně to dělá asi tak 14 dní a zjistil jsem, že mi chybí spodní guma na tyči stabilizátoru.
Ví někdo jestli jsou tyčky stabilizátoru na přední nápravu shodné pro všechny motorizace? Nebo je mezi nimi nějaký rozdíl?
Jsou shodné pro všechny motorizace.
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
- jumbo
- jumbo
Jinak tlumiče jsou total KO.
ještě se ale koukni na ty dva šrouby, co jsou mezi těhicí a tlumičem, jestli není vůle náhodou tam, je to málo pravděpodobné, ale .........
- jumbo
tak proč se v tom vrtáš? z nudy?
- jumbo