Mate nekdo zkusenost s Unem?

Více
15 roků 5 měsíců zpět #16 od skypan

Tak to bylo spise naopak :D Ze to byla Y10 a na Y nemela..ta Y je drazsi a novejsi a u Y se uz oznaceni fire myslim tak moc nepouzivalo

no dneska už je mi to buřt vím jen,jezdila asi za 5l benzínu a já tehdy s Prismou za 6l Ropy,a stejně sem jezdil levněji :wink:

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 5 měsíců zpět #17 od Romik
Odpověděl Romik pro téma Re: Mate nekdo zkusenost s Unem?
Mel jsem uno pujcene asi tak pul roku bila to 1.5 v turbu benzin a jako dobry vozitko na tu chvilku nemohl jsem si stezovat no a jednoho krasneho dne mu prasknul rozvodak ale to uz ho mel puvodni majitel mel ho asi tak cca 5 let a jezdilo bez problemu az na nejake ti klasicke opravi :D

Romik Tipo 1.6 DOHC

Nissan Primera P10 2.0 GT 110kw

Nissan Primera P11 2.0 GT 110kw

Více
15 roků 5 měsíců zpět #18 od rs
Odpověděl rs pro téma Re: Mate nekdo zkusenost s Unem?

jo myslím že to byla Y na Y10,tehdy přítelkyně neměla :P
no a s obsabem motoru mě až zas tak neber zaslovo,taky už nejssem nejmlatší a nemůžu si pamatovat všechno,ale vým že ten motor měl něco málo přez devětset kubíků,tak promin že sem nebyl přesný,vým že seš větší znalec a tak si zjistíš přesný obsah žéééé :P :P :P
jo a upřesním byla to Lancia Y Fire

Ach jo ze neco pisu a radsi nesoupu nohama.
Razeni u rady Y bylo:
Y10-tady se davaly motory 999,1049,1108 a dva tesne kolem 1300(nechce se mi to hledat). Todle jsi mel na mysli a tedle auticko mela asi pritelkyne. Bylo sestavene na platvorme Una bylo osazovane motory z Una. Celkem kuriozni sberatelsky kousek je 1049 v turbu. Vyrabela se 1985-1995.

Y(dresikova nakupni taska)
Todle bylo postavene na platvorme Punta MK1. Davaly se tam motory 1108,1242(8 a 16 ventil) a 1370. Vyrabela se 1995-2003.

Ypsilon - To je to nejnovejsi auto mezi regaly v Tescu. Motory 1242(8 a 16V),1248 JTD,1368 16V.

A promin musim te sklamat tak diravou pamet jeste nemam a sem tam si neco pamatuji. Gor kdyz na ne porad neco shanim. A znalec nejsem niceho a nic nevim jen ty sripky se sem tam objevi a vypluji na povrch.

Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.

Více
15 roků 5 měsíců zpět #19 od čenda

Bylo sestavene na platvorme Una

Ne, na platformě Pandy 1. generace :wink:
Je to samozřejmě akademická debata, tato auta už jsou dnes bohužel asi ve šrotu a když ne, tak díky edani neprodejná. Kamarád Y10 měl a bylo to velmi šikovné vozítko. Takový "mrňavec de luxe" :lol:

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...

Více
15 roků 5 měsíců zpět #20 od skypan
rs napsal:
promin musim te sklamat tak diravou pamet jeste nemam a sem tam si neco pamatuji. Gor kdyz na ne porad neco shanim. A znalec nejsem niceho a nic nevim jen ty sripky se sem tam objevi a vypluji na povrch.

no já sem na tom húře,moc práce na krku,a stím i trochu starostí a pamatovák se čímdál tim více vytrácí.... :oops:
už ani nevím co se děje ve světě na tož kolem mě :) ..
ještě je u nás prezident Gustáv Husák :?:
:twisted: :twisted:

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
15 roků 5 měsíců zpět #21 od Dresik
jo, uno melo jinou zadni napravnici :)

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
15 roků 5 měsíců zpět #22 od rs
Odpověděl rs pro téma Re: Mate nekdo zkusenost s Unem?
Tak to jsem zil v bludu. Ale dnes to uz asi neprozkoumam. Leda u Dresika v muzeu,ale tam jsem Pandu nevidel.

Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.

Více
15 roků 5 měsíců zpět #23 od Dresik
Ale je tam Ynka MK1..ty maji zadni napravu do "U", una ji maji klasickou pevnou rovnou

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Vygenerováno za 0.385 sekund