Radim 2010

Více
14 roků 5 měsíců zpět #211 od Zemca
Odpověděl Zemca pro téma Re: Radim 2010

Jsem na tom podobně a navíc on ani Focus s prázdnou nejede a když prachy nejsou, tak prostě nejsou.....

Ja teda nechci moc prudit, protoze taky nejedu (na mou obranu rikam, ze jsem se nikdy nehlasil), ale v utery, kdyz jsi potvrzoval uvast, jsi jeste nevedel, ze prachy nejsou? 8O

bohužel jsem to nevěděl ani ve středu ráno, ale to už tak bývá....

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 5 měsíců zpět #212 od martas
Odpověděl martas pro téma Re: Radim 2010
Tak hosi nezlob te se na me ale tohle uz je moc.To jste vazne nevedali cely rok ze bude sraz a pocitat s nim???vsichni ten sraz chteli charles psal jak nas bude prekecavat a i jini se velice starali o to jestlei ten sraz bude a nakonec skoro nikdo neprijede????jdete vazne do haje.myslim ze kazdy kdo je v tomto klubu prachama zrovna neoplyva a asi proto je tady a ma tohle auto nebo mel.Clovek lita stara se schani obvolava a pak zjisti ze vlastne uplne na nic ani nejste schopni prijet!!!!!myslite si ze ja mam prachy nazbit na telefony uplatky a palivo na objizdeni letiste kempu a podobne????ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tohle je vazne posledni sraz meli jsme se co premlouvat s nunim aby byl a tohle nas teda urcite odradi od dalsiho nejakeho snazeni.Proc to u jinych klubu jde a v hojnem poctu ???viz napr coupe kde jsem byl a pocet aut 60!!!!!!!!!!!a to auto vazne nežere malo. a v kempu byli taky.dalsi bravo sraz predpokladany pocet o5 60 uz nyni 40 zaplaceno zaloha.a u nas to nejde kazdy breci ze tamto ze tamhleto auto tohle auto tamhleto vite to cely rok a vite zhruba kdy!!!!!Sakra vazne me to nasr......

Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT

Více
14 roků 5 měsíců zpět #213 od F@ster
Odpověděl F@ster pro téma Re: Radim 2010
Marťasi naprosto tě chápu...
A mrzí mě to o to víc, s nunim jste supr kluci a já si vždycy vážil toho co jste nejen pro mě, ale pro všechny tu udělali. Letos
jedu, tak jak jsem slíbil a rád vás uvidím, ostatní ať si trhnou nohu, jako pokud nejsem schopnej dodržet slovo, je asi něco
někde špatně :-(

Ale nebojte se nic, já tam zastoupím davy lidí :--)))

PS: je to tak, na marea srazu v mošovcích bylo JEN MAREJEK 104; teď na audiklubu je na sraz registrováno 140 aut...

Více
14 roků 5 měsíců zpět #214 od zaba
Odpověděl zaba pro téma Re: Radim 2010

Tak hosi nezlob te se na me ale tohle uz je moc.To jste vazne nevedali cely rok ze bude sraz a pocitat s nim???vsichni ten sraz chteli charles psal jak nas bude prekecavat a i jini se velice starali o to jestlei ten sraz bude a nakonec skoro nikdo neprijede????jdete vazne do haje.myslim ze kazdy kdo je v tomto klubu prachama zrovna neoplyva a asi proto je tady a ma tohle auto nebo mel.Clovek lita stara se schani obvolava a pak zjisti ze vlastne uplne na nic ani nejste schopni prijet!!!!!myslite si ze ja mam prachy nazbit na telefony uplatky a palivo na objizdeni letiste kempu a podobne????ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tohle je vazne posledni sraz meli jsme se co premlouvat s nunim aby byl a tohle nas teda urcite odradi od dalsiho nejakeho snazeni.Proc to u jinych klubu jde a v hojnem poctu ???viz napr coupe kde jsem byl a pocet aut 60!!!!!!!!!!!a to auto vazne nežere malo. a v kempu byli taky.dalsi bravo sraz predpokladany pocet o5 60 uz nyni 40 zaplaceno zaloha.a u nas to nejde kazdy breci ze tamto ze tamhleto auto tohle auto tamhleto vite to cely rok a vite zhruba kdy!!!!!Sakra vazne me to nasr......

Taky tě naprosto chápu a být na tvém místě, tak jsem taky pěkne nasranej a příště už bych se na organizování vysral. Ale je to docela nefér od těch lidí, co tady celou dobu píší, že pojedou a že sraz chtějí a těsně před srazem se rozhodnou, že nepojedou, je to od nich podraz. Samozřejmě, že něktré neúčasti se dají omluvit, ale výmluvy typu nejsou finance neberu, je to jednou za rok a tak by mohli být ochotni do toho něco investovat. Taky nejsem zrovna dvakrát bohatý, ale na sraz dojedu a nemám to zrovna blízko.

Fiat Tipo 1.4 i.e, r.v. 1991
Fiat Tipo 2.0 16v, r.v. 1991
Fiat Barchetta 1.8 16v, r.v. 1996

Více
14 roků 5 měsíců zpět #215 od JiFi
Odpověděl JiFi pro téma Re: Radim 2010
chlapy nezlobte se na me, ale brecite zbytecne, snad vam to mohlo byt jasne, ze Tipo /Temper po republice jezdi cim dal mene a o to mene je lidi i zde v klubu, takze proc se divit, kdyz velka vetsina tvrdeho jadra rekne, ze se na posledni chvili udalo neco, co to ovlivnilo? Ano chapu ze s tim byly starosti a mrzi me, ze to tak dopadlo, ale nadavat kvuli tomu lidem mi prijde nefer, nikdo z vas nevite, v jake je kdo situaci!

Fiat Croma Nuova 1,9JTD MultiJet 88kW 2006

EX Fiat Marea Weekend 1,9TD 100 1998

EX Fiat Tipo 1,4 i.e. 1988

Více
14 roků 5 měsíců zpět #216 od zaba
Není to o tom dojet tam v Tipu nebo Tempře, ale jde o to tam vůbec dojet, když to slíbím. Vždyť Faster taky nedojede Tipem ale audinou, ale nikomu to nevadi, hlavně, že dojede, prostě mu jde o to setkat se s lidma a pokecat.

Více
14 roků 5 měsíců zpět #217 od JiFi
ale pořád je to o počtu členů a aktivní členské základny, čím méně, tím více se projeví neúčast, to dá rozum, nemůže se tento klub srovnávat s marea, audi, bravo apod

Více
14 roků 5 měsíců zpět #218 od martas
Jirko nikdo tu nebreci a brecet nebude!!!maximalne me stve vynalozena namaha na sraz ktera vysla ve finale de facto vnivec.

Zkratka FIAT je FIAT

Více
14 roků 5 měsíců zpět #219 od zaba
Myslím, že na začátku bylo hodně lidí, co hrozně moc chtěli ať někdo udělá sraz a tak se toho Marťas s Nunim pustili po přemlouvání a nakonec většina těch, co sraz chtěli nedorazí a to mě na těch lidech docela štve.

Více
14 roků 5 měsíců zpět #220 od JiFi
to je fakt, vis ono Marťo to je těžké, partu bych take rad videl, ale v mych silach to ted neni... ja vim, ze jsi dal dost energie to organizace a za to vam moc diky vsem

Více
14 roků 5 měsíců zpět #221 od martas

ale pořád je to o počtu členů a aktivní členské základny, čím méně, tím více se projeví neúčast, to dá rozum, nemůže se tento klub srovnávat s marea, audi, bravo apod

ses chytrej jako prase nikdo se s nima nesrovnava jen davam za priklad ze ty lidi prijedou kdezto tady zkratka ne i kdyz to puvodne slibi a na to konto se pak zacne konat a kdyz prijde na samotny sraz tak pak najednou nemuzou z duvodu onoho nebo tahletoho je jedno jakeho.jiste jsou duvody ktere se daji omluvit ale myslim si ze dost duvodu ktere se tu uvadeji neni relevantnich.A uz se o tom nehodlam dal bavit.stve me to a kdyby nuni nebyl v posilovne tak by to napsal stejne .

Zkratka FIAT je FIAT

Více
14 roků 5 měsíců zpět #222 od zaba
Nuni posiluje a pak vám všem co nejedete dá na budku :lol:

Více
14 roků 5 měsíců zpět #223 od martas
Asi ne ale určo je zapije:) :lol:

Zkratka FIAT je FIAT

Více
14 roků 5 měsíců zpět #224 od zaba
Zapijeme je všichni :lol: a zaženema taky vaš vztek a hořkost

Více
14 roků 5 měsíců zpět #225 od martas
ja chlastam za 3 dam si klidne až ................2 piva

Zkratka FIAT je FIAT

Vygenerováno za 0.654 sekund