Radim 2010
Martine, docela mě mrzí, že jsem apeloval na Tebe i na Petra, aby jste do toho znovu šli :stupid: já přijedu, páč aspoň někoho z vás bude možno vidět po roce a i vím, že proto jste to nakonec začali organizovat ... kvůli lidem Takže pokecáme, trochu si zablbneme a večer něco vypijeme a co? bude nám fajn a budeme se smát těm, co nepřijeli, jak jsou hloupí
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT
F/I/A/T/ Tempra 1,9 TD 1993 250tis.km
Moje hobby www.foto-tapety.cz
no nevim nevim uz 3 mesice nepiju abych byl v kondici:)to martas :doufám že mi tam necháš nějaké pivko i na sobotní večer
Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
no nevim nevim uz 3 mesice nepiju abych byl v kondici:)to martas :doufám že mi tam necháš nějaké pivko i na sobotní večer
Teď ještě k tomu srazu:na recepci v kempu uveďte,že jedete na sraz FIAT a budete navedeni na vyhrazené místo pro nás.Nevím,jestli budeme mít s Marťasem chatku,ale jako hlavní stan,nebo chatka bude mít viditelně umístěnou italskou vlajku"mimochodem taky investice jen k vůli srazu".Asi nám letos počasí moc přát nebude,ale v loni to taky vypadalo všelijak a na konec to bylo v pohodě.Těším se na všechny co přijedou a jako vždy můj telefon:739265872
tipo 1,6DOHC najeto 180000km
....a prece se toci!
tipo 1,6DOHC najeto 180000km
....a prece se toci!
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Do Pardubek by teda mohli dorazit někdy okolo třetí až půl čtvrtý,
každopádně jsem se s ním domluvil, že mi dá vědět cca hodinku a
půl předem a já tam přifrčím na svém spanilém oři :--)))
Jinak na mé chatce bude viset plakát který jste tu mohli už vidět a
na audince bude vlát česká vlajka
PS: Nuni počítej s tou druhou chatkou, rezervace by měla dál platit...
Počkej vždyť jsi z Prahy... Proč něco nekvákneš? :--))))hledal jsem ještě alternativy jak to zařídit, ale pojedu max do pr****, i do práce jsem musel sockou že nebylo na ropu (ještě že mám roční kupon na Opencard.
Pokud máš stan, tak se fofrem zbal a sedej ke mě...
Ikdyž i ten bych měl mít navíc (mam reserve na chatku,
ale v kufru bude)
F@ster: Martine, tak jsem mluvil s nunim a už jsme domluvení, že mi dá echo a srazíme se u Marťase, kde se budou nakládat nějaké věci, prej ti pošle GdePičaSu, abys tam trefil
Ideální stav pane :--))) Jsem tam jako na koniprej ti pošle KdePičaSu, abys tam trefil