Radim 2010
F@ster: to ti dělá tipo za to žes ho nechal doma
Fiat Tipo 1.8 swap 2.0 16v Turbo, 3dv., bílé - ve výstavbě
Fiat Tipo 1.4, 3dv., černé
Fiat 500 BlackJack 1.4 100HP
Alfa Romeo 156 sw 2.4 10v 110kw
bejvalé:
Fiat Tipo 5dv. 1.4, 1.6, 2.0 8v, 2.0 16v
Fiat Tipo 3dv. 1.4, 1.6
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
já mám spálenej jen pruh přez nos a ten už má náznak k loupání se
F@ster: to ti dělá tipo za to žes ho nechal doma
Mě už se ruka loupe... A asi jo místo toho aby si lebedilo jak o něj pečuji, domeček má... Ach jo... Asík rovnou ten motor vyndáme a pustíme se do kompletu... Už se na to nějakou dobu chystám... U tý jednovačky se to ještě celkem dá...
podle jakyho ohlasu?????nekdo rikal ze se nudil nebo co???no zatim dle ohlasu, byla tam nuda nebo co?
Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT
Děkuji všem zúčastněným za skvělou zábavu.
..a také děkuji "tomu nahoře" za skvělé počasí (tedy, i já jsem se trošku "opálil" a to si s tím většinou moje tělo, resp. můj pigment poradí dobře)
Byl to pěkný víkend.
P.S. to Faster: ...měl si dojet tím Tipoušem, možná by si pak měl lepší časy na sprintech
Co se sprintů týče, o tom to auto vůbec není , že se s váhou 1,6tuny ( přesně 1665kg - jen auto)
nechytnu jsem věděl hnedle... Tohle auto si lebedí na dálnici někde mezi 110km/h a 200km/h
Tipouš asi projde razantní změnou, čím víc o tom přemýšlím, tím víc to chci zrealizovat
Moc děkuji Nunimu a Marťasovi za skvěle provedenou organizaci srazu.
Děkuji všem zúčastněným za skvělou zábavu.
..a také děkuji "tomu nahoře" za skvělé počasí (tedy, i já jsem se trošku "opálil" a to si s tím většinou moje tělo, resp. můj pigment poradí dobře)
Byl to pěkný víkend.
P.S. to Faster: ...měl si dojet tím Tipoušem, možná by si pak měl lepší časy na sprintech
No, a zde přispívám svojí drobnou sérií snímků, aneb více nějak nebyl čas nafotit
Radim u Luže 2010
je to zabaleno v RARu - bez hesla
Moje galerie:
gallery.fasterpage.cz/thumbnails.php?album=39
Facebook:
www.facebook.com/album.php?aid=34305&id=1615003897
a
www.facebook.com/album.php?aid=34309&id=1615003897
Ke stažení:
www.multiload.cz/stahnout/238108/2010_06_20_tipo_sraz-rar/
A propos, obdivuji tu práci s těmi SPZ (a zároveň se všem omlouvám, že jsem si tu práci se "zneviditelněním" značek já nedal - snad to zúčastněným nebude vadit)
Já osobně to nemám rád, když se někde po webu vyskytuje moje SPZ
A už jsem s tím kdysi měl nějaké oplétačky (tehdy jsem fotil sraz jednoho
z BMW klubů - na požádání kamaráda)... Od té doby to dělám automaticky...
I když při tomhle kvantu to zabere moře času, musí se to dělat ručně
To Faster: Super fotky - děkuji.
A propos, obdivuji tu práci s těmi SPZ (a zároveň se všem omlouvám, že jsem si tu práci se "zneviditelněním" značek já nedal - snad to zúčastněným nebude vadit)
Libeňáku, mě to vůbec nevadí
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Byl to super víkend, rád jsem po roce viděl některé známé tváře...
Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651
- jumbo
Také děkuji všem na letišti a F@sterovi za fotky, a taky všem kteří se zučastnili.
Cítil jsem se tam opravdu dobře. Zvláštní pro mne je to, že Jimiho znám ještě když byl malý kluk,a po létech jsem ho tady potkal.
Snad jsem na nikoho nezapomněl.
PS3 to zaba: Tak co ty kluku ušatá jak jsi dojel?? Doufám že lépe než v pátek po tý slivce... :--)))
Jo, dojel jsem vpohodě a lépe než v pátek ta slivka , nesedla mi, ale aspoň jsem jim tam nechal památku .
Jinak SRAZ BYL SUPER, Byl jsem tam sice poprvé, ale parta tak skvělá, že to nelze, aby to byl poslední sraz, kašleme na ty, co se vymlouvají, uděláme si sraz sami pro sebe. Protože ti, co na sraze byli, tak ti dojedou vždycky a všude. Jinak bych chtěl poděkovat organizátorům srazu Marťasovi a Nunimu, paráda hoši. Jo a Marťas za to CD beru nájemné, takže si nechystej pěknej balík . Ale nee, vklidu, já se domluvim s Nunim a jak k tobě pojede, tak pojedu s ním a pokecáme a CD si vezmu, ale mám ho doma ještě jednou , takže neřeším. Jsem rád, že jsem poznal spoustu super lidiček osobně.
Fiat Tipo 1.4 i.e, r.v. 1991
Fiat Tipo 2.0 16v, r.v. 1991
Fiat Barchetta 1.8 16v, r.v. 1996
F/I/A/T/ Tempra 1,9 TD 1993 250tis.km
Moje hobby www.foto-tapety.cz