Sraz 2007
Ahoj brňáku, nejedeš náhodou tento čtvrtek na parkoviště k Ústřednímu hřbitovu na sraz tuňáků? Je to v 19.00 , kdyžtak napiš na tel.604 318 483. Můžeme se domluvit na ten sraz 16/6. Marek, Hodonín, FIAT TIPO 2.0 16VChmmm, tak ještě sice nevím, co se mnou bude 16/6, ale předběžně bych se dovolil přihlásit. Nikoho z vás tu sice neznám, nikdy jsem v těch místech nebyl, ale podle čtyř šikmých pruhů na masce vás snad poznám
Hmm, tak vím, že na tomhle parkovišti se schází mládež každý čtvrtek, ale zpravidla je tam více aut z PČR, než těch tuningových Vzhledem k tomu, že to není oficiálně organizovaná akce, tak to ani nemá moc úrověň, resp. nejsem zastáncem toho, když pak jedou dvě auta sprint, jedno z toho v protisměru, za normálního provozu, navíc nerespektující ani semafory.
Každopádně, já to auto ani netuním, takže, co bych tam vlastně dělal
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Marťasi, tak už jsem konečně na stránky hodil reklamu na tohle téma. Zobrazuje se pouze nepředplatitelům, jako standartní reklama, tak snad to zabere.
Snad budu mít volno, mam takovýho tucha, že stejnej datum je Cílová cesta do neznáma... ale nejsem si jistej
maxi super diky a nezkousej neprijet kdyz uz tam budeme spat vic probereme a popijeme taky musis predvest ten svuj stroj
Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT
Stretnutie Českých, Moravských a Slovenských klubov na Portáši - chata na Slovensko-Moravskej hranici
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
Zase jsem zapomněl, žena 16 a 17.6.2007 jsem na narozeninách, kde fakt musím být :Sorry: :'(
Je to už naplánováno půl roku a všechno je zaplaceno.Tak někdy jindy, o tom naplánovaném víkendu to fakt nestihnu:-(
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
Už je pryč: Fiat Tipo 1.6 DOHC r.v. 1989
Nyní: Škoda Octavia 1.9TDi
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
TIPO 1.9D
48kW, Více než 205 000 Km najeto
tak a je to v pytli... něco mi přesně na tenhle datum přišlo. Nemůžu jet! bejt to tejden před nebo tejden po, tak není co řešit, ale tohle datum se mi vážně nehodí.... mrzí mě to, sakra
tak to nééééé
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05