Sraz 2007

Více
17 roků 6 měsíců zpět #91 od Janka
Odpověděl Janka pro téma Re: Sraz 2007
Rozhodně se přihlásím až někoho z vás potkám, ale problém je v tom že když se jedu projet jak na potvoru nikde nikdo a když už potkám nějaké Tipo tak v něm sedí sarej dědek co je rád že mu stačí silnice nebo holčina co je vykulená z jízdy nebo má za sebou dvě dětské sedačky! Jinak si nemyslím že bychom si byli neznámí protože jsem se ukázala v Čivicích. Ale to jsem tam právě byla jako doprovod tak si mě asi nikdo nepamatuje...
Mít samolepku na autí je dobrá věc protože já vždy když potkám Tipo ve kterém sedí někdo kdo si je vědom v čem to vlastně jede tak mu koukám na zadek jestli ji tam neuvidím...jinak já jsem z Přelouče, ale samolepku nemám...teda mám ale né na autí se kterým teď jezdím!
Takže abych nejezdila jen tak na blint tak bychom se mohli domluvit a někde konkrétně se sejít abychom se trošku poznali :lol:
A nakonec vzkaz pro Vlkodlaka: mi se známe? Že to oslovení...takový familiérní :sun:

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 6 měsíců zpět #92 od mk-tec
Odpověděl mk-tec pro téma Re: Sraz 2007
...tak já zrovna 16.6. odjíždím na dovču. Ach jo, tak zase jindy...

FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím

Více
17 roků 6 měsíců zpět #93 od Janka
však to není poslední sraz...teplo teprve začíná :dance:

Více
17 roků 6 měsíců zpět #94 od Criton
Odpověděl Criton pro téma Re: Sraz 2007

Rozhodně se přihlásím až někoho z vás potkám...

:lol: :lol: :lol: Koukám, jako tady dělá Marťas reklamu :lol: jj, klidně mě předjeď a zastav.. ;)

Už je pryč: Fiat Tipo 1.6 DOHC r.v. 1989
Nyní: Škoda Octavia 1.9TDi

Více
17 roků 6 měsíců zpět #95 od Janka
:driver: Ok až budu na cestách budu mít oči jako ostříž 8O :lol:

Více
17 roků 6 měsíců zpět #96 od Janka
bohužel nemám ještě foto autí abych se tady mohla ukázat...ale jsem černá a moooooc pěkná :lol:

Více
17 roků 6 měsíců zpět #97 od martas
Odpověděl martas pro téma Re: Sraz 2007

bohužel nemám ještě foto autí abych se tady mohla ukázat...ale jsem černá a moooooc pěkná :lol:

to je fuck cerny jako cikan vseci su lidi to je jasne :lol: :lol:

Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT

Více
17 roků 6 měsíců zpět #98 od Pavel
Odpověděl Pavel pro téma Re: Sraz 2007
kuvaa na sraz asi mít Tempru už nebu :cry:

my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!

Více
17 roků 6 měsíců zpět #99 od Kracmi
Odpověděl Kracmi pro téma Re: Sraz 2007
No mě se to datum sakra taky nehodí....ale to se neda nic dělat a docela mne štve že nevim o žádnzm členu klubu tady z MLADOBOLESLAVSKA

Více
17 roků 6 měsíců zpět #100 od martas
Odpověděl martas pro téma Re: Sraz 2007

Rozhodně se přihlásím až někoho z vás potkám, ale problém je v tom že když se jedu projet jak na potvoru nikde nikdo a když už potkám nějaké Tipo tak v něm sedí sarej dědek co je rád že mu stačí silnice nebo holčina co je vykulená z jízdy nebo má za sebou dvě dětské sedačky! Jinak si nemyslím že bychom si byli neznámí protože jsem se ukázala v Čivicích. Ale to jsem tam právě byla jako doprovod tak si mě asi nikdo nepamatuje...
Mít samolepku na autí je dobrá věc protože já vždy když potkám Tipo ve kterém sedí někdo kdo si je vědom v čem to vlastně jede tak mu koukám na zadek jestli ji tam neuvidím...jinak já jsem z Přelouče, ale samolepku nemám...teda mám ale né na autí se kterým teď jezdím!
Takže abych nejezdila jen tak na blint tak bychom se mohli domluvit a někde konkrétně se sejít abychom se trošku poznali :lol:
A nakonec vzkaz pro Vlkodlaka: mi se známe? Že to oslovení...takový familiérní :sun:

napis kdy ppojedes do mesta perniku a muzem se nekde srazit nebo muzeme prijet i do prelouce a dat si kavu na pumpe 8)

Zkratka FIAT je FIAT

• TripleX
17 roků 6 měsíců zpět #101 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Cierna?

Cierna a moc pekna no to sa oplati vidiet :D

Více
17 roků 6 měsíců zpět #102 od martas
Odpověděl martas pro téma Re: Cierna?

Cierna a moc pekna no to sa oplati vidiet :D

oplatilo nelže :lol:

Zkratka FIAT je FIAT

Více
17 roků 6 měsíců zpět #103 od libenak
Odpověděl libenak pro téma Re: Sraz 2007
Chmmm, tak ještě sice nevím, co se mnou bude 16/6, ale předběžně bych se dovolil přihlásit. Nikoho z vás tu sice neznám, nikdy jsem v těch místech nebyl, ale podle čtyř šikmých pruhů na masce vás snad poznám :-)

Více
17 roků 6 měsíců zpět #104 od Max-el
Odpověděl Max-el pro téma Re: Sraz 2007
Marťasi, tak už jsem konečně na stránky hodil reklamu na tohle téma. Zobrazuje se pouze nepředplatitelům, jako standartní reklama, tak snad to zabere.

Snad budu mít volno, mam takovýho tucha, že stejnej datum je Cílová cesta do neznáma... ale nejsem si jistej

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

17 roků 6 měsíců zpět #105 od Anonymní
Odpověděl Anonymní pro téma Re: Sraz 2007

Chmmm, tak ještě sice nevím, co se mnou bude 16/6, ale předběžně bych se dovolil přihlásit. Nikoho z vás tu sice neznám, nikdy jsem v těch místech nebyl, ale podle čtyř šikmých pruhů na masce vás snad poznám :-)

Ahoj brňáku, nejedeš náhodou tento čtvrtek na parkoviště k Ústřednímu hřbitovu na sraz tuňáků? Je to v 19.00 , kdyžtak napiš na tel.604 318 483. Můžeme se domluvit na ten sraz 16/6. Marek, Hodonín, FIAT TIPO 2.0 16V

Vygenerováno za 0.099 sekund