Sraz 2007
Mít samolepku na autí je dobrá věc protože já vždy když potkám Tipo ve kterém sedí někdo kdo si je vědom v čem to vlastně jede tak mu koukám na zadek jestli ji tam neuvidím...jinak já jsem z Přelouče, ale samolepku nemám...teda mám ale né na autí se kterým teď jezdím!
Takže abych nejezdila jen tak na blint tak bychom se mohli domluvit a někde konkrétně se sejít abychom se trošku poznali
A nakonec vzkaz pro Vlkodlaka: mi se známe? Že to oslovení...takový familiérní :sun:
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím
Koukám, jako tady dělá Marťas reklamu jj, klidně mě předjeď a zastav..Rozhodně se přihlásím až někoho z vás potkám...
Už je pryč: Fiat Tipo 1.6 DOHC r.v. 1989
Nyní: Škoda Octavia 1.9TDi
bohužel nemám ještě foto autí abych se tady mohla ukázat...ale jsem černá a moooooc pěkná
to je fuck cerny jako cikan vseci su lidi to je jasne
Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT
my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!
napis kdy ppojedes do mesta perniku a muzem se nekde srazit nebo muzeme prijet i do prelouce a dat si kavu na pumpeRozhodně se přihlásím až někoho z vás potkám, ale problém je v tom že když se jedu projet jak na potvoru nikde nikdo a když už potkám nějaké Tipo tak v něm sedí sarej dědek co je rád že mu stačí silnice nebo holčina co je vykulená z jízdy nebo má za sebou dvě dětské sedačky! Jinak si nemyslím že bychom si byli neznámí protože jsem se ukázala v Čivicích. Ale to jsem tam právě byla jako doprovod tak si mě asi nikdo nepamatuje...
Mít samolepku na autí je dobrá věc protože já vždy když potkám Tipo ve kterém sedí někdo kdo si je vědom v čem to vlastně jede tak mu koukám na zadek jestli ji tam neuvidím...jinak já jsem z Přelouče, ale samolepku nemám...teda mám ale né na autí se kterým teď jezdím!
Takže abych nejezdila jen tak na blint tak bychom se mohli domluvit a někde konkrétně se sejít abychom se trošku poznali
A nakonec vzkaz pro Vlkodlaka: mi se známe? Že to oslovení...takový familiérní :sun:
Zkratka FIAT je FIAT
- TripleX
bohužel nemám ještě foto autí abych se tady mohla ukázat...ale jsem černá a moooooc pěkná
Cierna a moc pekna no to sa oplati vidiet
oplatilo nelžebohužel nemám ještě foto autí abych se tady mohla ukázat...ale jsem černá a moooooc pěkná
Cierna a moc pekna no to sa oplati vidiet
Zkratka FIAT je FIAT
Snad budu mít volno, mam takovýho tucha, že stejnej datum je Cílová cesta do neznáma... ale nejsem si jistej
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
Ahoj brňáku, nejedeš náhodou tento čtvrtek na parkoviště k Ústřednímu hřbitovu na sraz tuňáků? Je to v 19.00 , kdyžtak napiš na tel.604 318 483. Můžeme se domluvit na ten sraz 16/6. Marek, Hodonín, FIAT TIPO 2.0 16VChmmm, tak ještě sice nevím, co se mnou bude 16/6, ale předběžně bych se dovolil přihlásit. Nikoho z vás tu sice neznám, nikdy jsem v těch místech nebyl, ale podle čtyř šikmých pruhů na masce vás snad poznám