Sraz 2007

Více
17 roků 11 měsíců zpět #61 od Kracmi
Odpověděl Kracmi pro téma Re: Sraz 2007
hlavne bych potreboval vedet pocet aut

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 11 měsíců zpět #62 od Kenny
Odpověděl Kenny pro téma Re: Sraz 2007
Já myslím tak maximálně 25,víc nas zatím nikdy nebylo :cry:

Prodej použitých i nových náhradních dílů Fiat Tipo

Prodej nových ND na všechny osobní automobily za velice příznivé ceny

Italiano Bastardo

Více
17 roků 11 měsíců zpět #63 od Criton
Odpověděl Criton pro téma Re: Sraz 2007

teď jednám o dalším malým letišti kousek od Vysokého Mýta,není to žádná bomba,ale pro naše účely by to snad stačilo :roll:

zdar, není to náhodou letiště ve Vraclavy? je to celkem kousíček od Mejta směrem na Pardubice.. přítelkyne má kousek odtamtud chatu a tak ji tam učim řídit.. myslim, že to ani nikoho není, teda v životě sem tam nikoho neviděl.. prostě kus betonovýho placu... jestli to není ono, tak se tam ale určitě zajeď podívat až budeš mít cestu kolem...

Už je pryč: Fiat Tipo 1.6 DOHC r.v. 1989
Nyní: Škoda Octavia 1.9TDi

Více
17 roků 11 měsíců zpět #64 od Kenny
Jo to je ono,ale určitě to někoho je.Možná obce možná zemědělského družstva :lol: .Dneska všechno někoho je :cry: .A nestojím o problémy :!: :!: :!:

Italiano Bastardo

Více
17 roků 11 měsíců zpět #65 od Criton
Odpověděl Criton pro téma Re: Sraz 2007

Jo to je ono,ale určitě to někoho je.Možná obce možná zemědělského družstva :lol: .Dneska všechno někoho je :cry: .A nestojím o problémy :!: :!: :!:

Jasný to úplně chápu... Je to tam fajn, nikoho bysme tam neobtěžovali, hospoda je taky celekm kousek a pokud nás neodnese vítr, tak se tam dá i stanovat. Jen nevim.. na sprinty to asi zrovna moc není, ta dráha není zas tak moc dlouhá a sou tam díry... no, uvidí se, beru to jako poslední řešení.. Sám vám pomoct nemůžu, vůbec nemám představu, kde by to mohlo jinde bejt a nemám kontakty... Prej je nějaký letiště nebo dráha kousek od Chrudimi.. Borci tam prej jezděj kravit s mašinaa a autama.. poptám se co a jak...

Už je pryč: Fiat Tipo 1.6 DOHC r.v. 1989
Nyní: Škoda Octavia 1.9TDi

Více
17 roků 11 měsíců zpět #66 od Kenny
To budou ty Nabočany.Sprint tam jde na 200 metrů,dneska jsem to zkoušel. :twisted:

Italiano Bastardo

Více
17 roků 11 měsíců zpět #67 od skvelejmira
Odpověděl skvelejmira pro téma Re: Sraz 2007
tak ja se zkusim jeste zeptat u nas v koline na letisti,bohuzel sprint tam asi nepujde,jedine ze by to behem tech 2 let co jsem tam nebyl opravily.

ahoj

Více
17 roků 11 měsíců zpět #68 od martas
Odpověděl martas pro téma Re: Sraz 2007
jsem rad ze se snazite pomoci opravdu . klidne muzete take zorganizovat sraz samostatne at je tech srazu vice budu jen rad alespon se vice pozname.

Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT

Více
17 roků 11 měsíců zpět #69 od codexx
Odpověděl codexx pro téma Milovice - sraz na letisti
Tak podle cerstvych informaci se na letiste da dostat v pohode - je to verejne letiste. Je ale se treba domluvit s mistnim aeroklubem, myslivcema (aby nas nesejmuli jako skodnou zver), motorkarema a dalsima existencema. Kazdopadne to neni tak strasny, to se da...
Tohle jsem se zatim dozvedel od znamyho motorkare, ktery tam casto jezdi trapit svoji dvoukolku. Konkretni info budu resit o vikendu osobne. Doufam ze znamej nekeca a pri uniku z letiste nespoleha na rychlost motorcyklu...

Tudis k planovanemu pruzkumu o vikendu, nejspis v nedeli, pokud by nekdo z okoli mel zajem/chut/cas/pojizdny auto/benzin ci naftu... mohli bychom vyrazit ve vice lidech...

Jinak jen tak predbezne - kdo by mohl/chtel poctit svou pritomnosti Milovice a kdy? orientacne, nechci presny vikend, staci mesic... jenom abych vdel kolik lidu by skutecne prijelo, nerad bych byl akcni a marnil cas kvuli jedinymu autu (a jeste navic svymu... )

Lancia Kappa SW 20VT

Více
17 roků 11 měsíců zpět #70 od Tomas-Oaza
Odpověděl Tomas-Oaza pro téma Re: Sraz 2007
my s lancia klubem delame srazy zhruba v pulce republiky aby to bylo dostupny pro vsechny,a je tam letiste co se jiz nepouziva. je to v Pacove okr.Tabor.
letiste je dlouhy asi 1200 m a na poradny vyblbnuti nam to bzdycky stacilo.
vsak za nedlouho tam budem zase radit :lol:

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Více
17 roků 11 měsíců zpět #71 od kanko00
Odpověděl kanko00 pro téma zraz 2007
dobre sa to pocuva, ci vlastne cita
2x Fiat TIPO z SK. 1x 1,9 TD a 1x 2,0 16V
Pokial to nebude v Chomutove alebo v Aši, tak sa to da....

Fiat TIPO 1.9 TD GT, 305.000 km

Více
17 roků 11 měsíců zpět #72 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: Sraz 2007
no jo to jsem zvědavej jak to dopadne jeto jak přes kopírák vždycky všichni slibujou a pak nepřijedou....

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
17 roků 11 měsíců zpět #73 od codexx
Odpověděl codexx pro téma Re: Sraz 2007

no jo to jsem zvědavej jak to dopadne jeto jak přes kopírák vždycky všichni slibujou a pak nepřijedou....

No toho se prave bojim. Je mi pak lito obetovanyho casu a navic pred lidma, se kteryma akci technicky zajistim, budu vypadat jako debil :-(((

Lancia Kappa SW 20VT

Více
17 roků 11 měsíců zpět #74 od martas
Odpověděl martas pro téma Re: Sraz 2007

No toho se prave bojim. Je mi pak lito obetovanyho casu a navic pred lidma, se kteryma akci technicky zajistim, budu vypadat jako debil :-(((

hele toho jsem se take bal ale presto jsem do toho sel kdyby takhle kazdy kalkuloval tak nebude nikdy zadny sraz bud to chces tak to udelej a risknes to a nebo nechces a tak o tom nemluv za by tam stejne nikdo neprijel.on se urcite nekdo ukaze uvidis.nemusi to byt nejaky obři sraz je treba pocitat ze ti tam prijede max 20 aut a to jeste v prubehu dne odjedou tak to proste je jsme jen mala skupina ttiparu takze je s tim nutno pocitat neni potreba monstroznich akci

Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT

Více
17 roků 11 měsíců zpět #75 od Tomas-Oaza
Odpověděl Tomas-Oaza pro téma Re: Sraz 2007
to je fakt ,ale takovej marea sraz tak to uz je poradna akce. nekdo ji ma na celej tyden a nekdo pres vikend,vska kdo tam byl tak uz vi :lol:

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Vygenerováno za 0.084 sekund