Sraz 2007
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Prodej použitých i nových náhradních dílů Fiat Tipo
Prodej nových ND na všechny osobní automobily za velice příznivé ceny
Italiano Bastardo
teď jednám o dalším malým letišti kousek od Vysokého Mýta,není to žádná bomba,ale pro naše účely by to snad stačilo
zdar, není to náhodou letiště ve Vraclavy? je to celkem kousíček od Mejta směrem na Pardubice.. přítelkyne má kousek odtamtud chatu a tak ji tam učim řídit.. myslim, že to ani nikoho není, teda v životě sem tam nikoho neviděl.. prostě kus betonovýho placu... jestli to není ono, tak se tam ale určitě zajeď podívat až budeš mít cestu kolem...
Už je pryč: Fiat Tipo 1.6 DOHC r.v. 1989
Nyní: Škoda Octavia 1.9TDi

Italiano Bastardo
Jasný to úplně chápu... Je to tam fajn, nikoho bysme tam neobtěžovali, hospoda je taky celekm kousek a pokud nás neodnese vítr, tak se tam dá i stanovat. Jen nevim.. na sprinty to asi zrovna moc není, ta dráha není zas tak moc dlouhá a sou tam díry... no, uvidí se, beru to jako poslední řešení.. Sám vám pomoct nemůžu, vůbec nemám představu, kde by to mohlo jinde bejt a nemám kontakty... Prej je nějaký letiště nebo dráha kousek od Chrudimi.. Borci tam prej jezděj kravit s mašinaa a autama.. poptám se co a jak...Jo to je ono,ale určitě to někoho je.Možná obce možná zemědělského družstva
.Dneska všechno někoho je
.A nestojím o problémy
![]()
![]()
Už je pryč: Fiat Tipo 1.6 DOHC r.v. 1989
Nyní: Škoda Octavia 1.9TDi

Italiano Bastardo
ahoj
Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT
Tohle jsem se zatim dozvedel od znamyho motorkare, ktery tam casto jezdi trapit svoji dvoukolku. Konkretni info budu resit o vikendu osobne. Doufam ze znamej nekeca a pri uniku z letiste nespoleha na rychlost motorcyklu...
Tudis k planovanemu pruzkumu o vikendu, nejspis v nedeli, pokud by nekdo z okoli mel zajem/chut/cas/pojizdny auto/benzin ci naftu... mohli bychom vyrazit ve vice lidech...
Jinak jen tak predbezne - kdo by mohl/chtel poctit svou pritomnosti Milovice a kdy? orientacne, nechci presny vikend, staci mesic... jenom abych vdel kolik lidu by skutecne prijelo, nerad bych byl akcni a marnil cas kvuli jedinymu autu (a jeste navic svymu... )
Lancia Kappa SW 20VT
letiste je dlouhy asi 1200 m a na poradny vyblbnuti nam to bzdycky stacilo.
vsak za nedlouho tam budem zase radit

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
No toho se prave bojim. Je mi pak lito obetovanyho casu a navic pred lidma, se kteryma akci technicky zajistim, budu vypadat jako debilno jo to jsem zvědavej jak to dopadne jeto jak přes kopírák vždycky všichni slibujou a pak nepřijedou....

Lancia Kappa SW 20VT
No toho se prave bojim. Je mi pak lito obetovanyho casu a navic pred lidma, se kteryma akci technicky zajistim, budu vypadat jako debilno jo to jsem zvědavej jak to dopadne jeto jak přes kopírák vždycky všichni slibujou a pak nepřijedou....
((
hele toho jsem se take bal ale presto jsem do toho sel kdyby takhle kazdy kalkuloval tak nebude nikdy zadny sraz bud to chces tak to udelej a risknes to a nebo nechces a tak o tom nemluv za by tam stejne nikdo neprijel.on se urcite nekdo ukaze uvidis.nemusi to byt nejaky obři sraz je treba pocitat ze ti tam prijede max 20 aut a to jeste v prubehu dne odjedou tak to proste je jsme jen mala skupina ttiparu takze je s tim nutno pocitat neni potreba monstroznich akci
Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz