Sraz 15.6 - 16.6 Letiště v Radimi u Luže
17 roků 5 měsíců zpět #121
od janicka
janicka
Odpověděl janicka pro téma Re: Sraz 15.6 - 16.6 Letiště v Radimi u Luže
ahoda, taky jsem se sem uz vcera nedostala, bylo to super, tak snad se uvidime jeste letos ....priste ale pojedu uplne sama...mela jsem v tom aute vazne malo mista na spani
janicka
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
17 roků 5 měsíců zpět #124
od Max-el
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
Odpověděl Max-el pro téma Re: Sraz 15.6 - 16.6 Letiště v Radimi u Luže
Zdař lidi, já se z Cílovky vrátil teprve před pár hodinami. Na startu mezi 30 posádkami jsem potkal nějaké Tipo, tak jsem si na Vás vzpoměl... Nakonec jsem ale nelitoval toho že jsem nejel 8O
Cesta naprosto bezproblémová, až po nějakých 100 kilometrech trasy (speciálně JirkoR pozor) se rozsvítila kontrolka ABS, říkal jsem si sakra, to to moc dlouho nevyrželo. Po dalším kilometru se začalo sekat autoradio (hrálo z USB disku). Tak jsem ho vypnul a čekal další podraz. Po 100 metrech začaly pohasínat kontrolky, tak jsem vypnul světla a výstražnýma bliknul na spolujedoucí posádky. Zastavili jsme, já chípnul motor a čučeli jsme na alternátor. Nic
Po chvíli přišly na řadu startovací kabely a jelo se dál. Po 5 km se rozsvítila kontrolka vstřikování a motor začal kuckat a já opět musel stavět. Po chvíly přišlo pro změnu na řadu tažný lano. Byli jsme tak 5 kilometrů od cílem. Museli jsme lano dát za rameno, protože při neustálém zkoušení nového nárazníku jsem tažné oko sundal (jo, strašně jsem si v tu chvíli nadával). Na lano jsme ujeli tak 2 km a utrhlo se z karabiny. Přivázali jsme karabinu znova, ujeli tak 10 metrů a utrhla se karabina na druhé straně. Natěstí jsme byli těsně u parkoviště a hospody. To bylo tak 18:00 a začal děsnej slejvák. 2 posádky jsme šly čekat do hospody a třetí posádka jela ošéfovat nějakou autobaterku. Bohužel přijeli s 44Ah, která nebyla schopná 1.8 GTi natočit. Opět startovací kabely a na tu už jsem naštěstí dojel do cíle. Jak jinak než poslední...
V cíli se čekalo jen na nás, rychle jsme vyplnili zbývající otázky, co nám daly. Jelikož jsme měli v plánu návrat, museli jsme domluvit ještě ubytování. Pak jsem šel postrašit Tipo Přemlouvání nepomohlo, tak jsem očistli kontakty na alternátoru (ještě že jsem si ráno vzal nářadí). Povedlo se opravit dobíjení a přítelkyně se vrátila z vyhlašování výslednků s diplomem za 4. místo Ještě že v téhle soutěži nejde o rychlost, nebo čas, ale že jde o plnění úkolů
Takže jsem opravdu rád, že se mi toto nepřihodilo někde za Prahou při cestě na sraz, ale jenom relativně kousek od domova.
PS: JirkoR, ta kontrolka ABS se rozsítí při nízkým napětí byterky, tak si to zkontroluj Třeba to pomůže
Cesta naprosto bezproblémová, až po nějakých 100 kilometrech trasy (speciálně JirkoR pozor) se rozsvítila kontrolka ABS, říkal jsem si sakra, to to moc dlouho nevyrželo. Po dalším kilometru se začalo sekat autoradio (hrálo z USB disku). Tak jsem ho vypnul a čekal další podraz. Po 100 metrech začaly pohasínat kontrolky, tak jsem vypnul světla a výstražnýma bliknul na spolujedoucí posádky. Zastavili jsme, já chípnul motor a čučeli jsme na alternátor. Nic
Po chvíli přišly na řadu startovací kabely a jelo se dál. Po 5 km se rozsvítila kontrolka vstřikování a motor začal kuckat a já opět musel stavět. Po chvíly přišlo pro změnu na řadu tažný lano. Byli jsme tak 5 kilometrů od cílem. Museli jsme lano dát za rameno, protože při neustálém zkoušení nového nárazníku jsem tažné oko sundal (jo, strašně jsem si v tu chvíli nadával). Na lano jsme ujeli tak 2 km a utrhlo se z karabiny. Přivázali jsme karabinu znova, ujeli tak 10 metrů a utrhla se karabina na druhé straně. Natěstí jsme byli těsně u parkoviště a hospody. To bylo tak 18:00 a začal děsnej slejvák. 2 posádky jsme šly čekat do hospody a třetí posádka jela ošéfovat nějakou autobaterku. Bohužel přijeli s 44Ah, která nebyla schopná 1.8 GTi natočit. Opět startovací kabely a na tu už jsem naštěstí dojel do cíle. Jak jinak než poslední...
V cíli se čekalo jen na nás, rychle jsme vyplnili zbývající otázky, co nám daly. Jelikož jsme měli v plánu návrat, museli jsme domluvit ještě ubytování. Pak jsem šel postrašit Tipo Přemlouvání nepomohlo, tak jsem očistli kontakty na alternátoru (ještě že jsem si ráno vzal nářadí). Povedlo se opravit dobíjení a přítelkyně se vrátila z vyhlašování výslednků s diplomem za 4. místo Ještě že v téhle soutěži nejde o rychlost, nebo čas, ale že jde o plnění úkolů
Takže jsem opravdu rád, že se mi toto nepřihodilo někde za Prahou při cestě na sraz, ale jenom relativně kousek od domova.
PS: JirkoR, ta kontrolka ABS se rozsítí při nízkým napětí byterky, tak si to zkontroluj Třeba to pomůže
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
17 roků 5 měsíců zpět #125
od mt-tuning
Odpověděl mt-tuning pro téma Re: Sraz 15.6 - 16.6 Letiště v Radimi u Luže
ked sa to vali tak sa to vali. maxel to si mal vazne perny vikend
Méně
Více
17 roků 5 měsíců zpět #126
od scherer012
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny
Odpověděl scherer012 pro téma Re: Sraz 15.6 - 16.6 Letiště v Radimi u Luže
vyzerá, že na zraze bolo super.........
škoda, že som nemohol prísť
Dúfam, že na najbližší zraz sa dostavím
škoda, že som nemohol prísť
Dúfam, že na najbližší zraz sa dostavím
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny
17 roků 5 měsíců zpět #127
od Michal Zajíček
tel. 732 107 942
1.6 IE 1993 přez 272 000 km TIPO (835C1000)
prodejce výfuků MARIX, BOSAL ,STARLINE, WALKER a příslušenství FISCHER Automotive
objímky,těsnění, katalizátory,vlnovce,rezonátory. - VŠE NA WWW.VYFUKOVESYSTEMY.BIZ
Odpověděl Michal Zajíček pro téma Re: Sraz 15.6 - 16.6 Letiště v Radimi u Luže
rozhodně si myslím, že je výhodou páteční příjezd a sobotní odjezd - do budoucna možná i nedělní. Tak nějak se líp poznáme. Ti co tam byly už vědí co je potřeba na příště a ostatní se mohou zeptat.
Děkuji Marťasovi za organizaci a do budoucna bychom se mohli podílet také my
Děkuji Marťasovi za organizaci a do budoucna bychom se mohli podílet také my
tel. 732 107 942
prodejce výfuků MARIX, BOSAL ,STARLINE, WALKER a příslušenství FISCHER Automotive
objímky,těsnění, katalizátory,vlnovce,rezonátory. - VŠE NA WWW.VYFUKOVESYSTEMY.BIZ
17 roků 5 měsíců zpět #128
od Pavel
my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!
Odpověděl Pavel pro téma Re: Sraz 15.6 - 16.6 Letiště v Radimi u Luže
Jo na dva dny je to super.
my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!
17 roků 5 měsíců zpět #129
od martas
Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT
Odpověděl martas pro téma Re: Sraz 15.6 - 16.6 Letiště v Radimi u Luže
dekuji vsem za ucast a kennymu za pomoc az bude chvile casu tak sem dam vysledky ze soutezi
Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT
Méně
Více
17 roků 5 měsíců zpět #130
od michal_tipar
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: Sraz 15.6 - 16.6 Letiště v Radimi u Luže
Díky Marťo a Kenny za super organizaci a všem kdo přijeli, že tím ocenily snahu výše jmenovaných. Bylo to super. Doufám, že se zase brzy někde sejdeme (sjedeme).
Kdo to tam byl s tím černým tuněným 2.0 ie 16v, odjížděl ještě dopoledne?
Kam mám dát nějaké fotky? Hlavně skupinové, zbytek už dával Libeňák, tak nemá cenu posílat prakticky stejné fotky.
Kdo to tam byl s tím černým tuněným 2.0 ie 16v, odjížděl ještě dopoledne?
Kam mám dát nějaké fotky? Hlavně skupinové, zbytek už dával Libeňák, tak nemá cenu posílat prakticky stejné fotky.
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
17 roků 5 měsíců zpět #131
od nuni
tipo 1,6DOHC najeto 180000km
....a prece se toci!
Odpověděl nuni pro téma Re: Sraz 15.6 - 16.6 Letiště v Radimi u Luže
Fotky jsou prima,jenom jsem zjistil,že moje auto vypadá líp než já.Ještě jednou velký dík Mart'asovi a Kennymu za organizaci a všem ostatním za účast.Doufám,že si to brzo zopakujeme.
....a prece se toci!
17 roků 5 měsíců zpět #132
od nuni
....a prece se toci!
Odpověděl nuni pro téma Re: Sraz 15.6 - 16.6 Letiště v Radimi u Luže
Málem bych zapomněl,bude tady i nějaké video ze srazu?
....a prece se toci!
17 roků 5 měsíců zpět #134
od libenak
Odpověděl libenak pro téma Re: Sraz 15.6 - 16.6 Letiště v Radimi u Luže
Tak jsem Vlkodlakovi odpověděl a napsal mi, že mi to pošle zítra. Video na server hodím, hned jak mi bude posláno. Jen nevím, jestli to zvládnu udělat jako real play (tedy abyste si to mohli přehrávat online - na tom mém serveru není nejrychlejší download), spíš to asi udělám tak, že si to zkrátka stáhnete jako třeba avi, nebo mpeg, a pak si to přehrajete.
Dnes jsem si myslel, že moje Tipo bude zase potřebovat nový "facelift"
Nějaká slečna s Toyotou Avensis mi v Brně vlítla do cesty na křižovatce (bez označení přednosti) zleva. Tak jsem si otestoval brzdy. Když jsem se jí přes okýnko zeptal, jestli jí říká něco přednost zprava, tak odsekla, že si myslela, že má přednost ona, když jede po širší silnici, chmmm
Dnes jsem si myslel, že moje Tipo bude zase potřebovat nový "facelift"
Nějaká slečna s Toyotou Avensis mi v Brně vlítla do cesty na křižovatce (bez označení přednosti) zleva. Tak jsem si otestoval brzdy. Když jsem se jí přes okýnko zeptal, jestli jí říká něco přednost zprava, tak odsekla, že si myslela, že má přednost ona, když jede po širší silnici, chmmm
17 roků 5 měsíců zpět #135
od Michal Zajíček
tel. 732 107 942
Odpověděl Michal Zajíček pro téma Re: Sraz 15.6 - 16.6 Letiště v Radimi u Luže
vždy počítej, že jede proti tobě nebo se připojuje nějaký blbec. (v trochu jiném znění ti to ukládá i vyhláška) , machruju, protože jsem teď absoloval přezkoušení na profesní průkaz 8-[
tel. 732 107 942
Vygenerováno za 0.653 sekund