Sraz 15.6 - 16.6 Letiště v Radimi u Luže
Prodej použitých i nových náhradních dílů Fiat Tipo
Prodej nových ND na všechny osobní automobily za velice příznivé ceny
Italiano Bastardo
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Díky za vložení videa a samozřejmě za nahrání :god:
No, spíš čekám nadávky za to, jak je to stahování pomalé, zvláště, pokud to tahá více lidí zaráz
Každopádně, pokud se povedlo stáhnout, super
...a pak už jen napsat názor na samotná videa (točil to vlkodlak, takže spíš ty připomínky adresovat na něj)
Mám teď doma novej prográmek na stříhání videa, že bych se s tím naučil robit a to ještě na příjemném materiálu Jako udělat jedno delší videjko i s komentářema a tak. Otázka je, kdy bych se k tomu dostal a jak to dopravit ke mě, případně pošta?? Pokud teda neva.. Asi bych to spíše dělal jen pro sebe, na naučení v tom programu, ale kdyby se zadařilo tak by se třeba dalo použít..
Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651
A skládání stanu nemá chybu. Skvěle sem se bavil, i když to bylo trochu zdlouhavé
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
Ovšem musím pochválit fotografa, fotky jsou krásně čisté. Jen nevím kdo je kdo, ale vypadáte všichni šťastně a spokojeně a to je to důležité.
Ani nevim, ale z letadla jsem Vás nezahlídla
[img:1135fe0c32] i9.tinypic.com/40ab7g5.gif [/img:1135fe0c32]
Fiat Tipo 1,4 r.v. 1989
Kdyby lidé nedělali bláhové věci, nic inteligentního by se nikdy nestalo.
PS: JirkoR, ta kontrolka ABS se rozsítí při nízkým napětí byterky, tak si to zkontroluj Třeba to pomůže
děkuji za radu tímto není jsem ted bez netu tak reguji až ted ale jsem už donucen se tu rozloučit moje tipo umřelo
jedu z prahy chcíplo za jízdy a nejde natočit už to zkouším 14 dní a nic prostě konec nový čidlo klikovky,nový zapalovací modul, cívka říd jednotka , nic , a navíc jsem musel na cestě sundat nárazník aby mě mohli 70 km v dešti odtáhmout ,už to auto nenávidím takže půjde z baráku vyhlížím octávku tak r . 2000 na tohle už nemám sílu kdo ví tak mi jistě rozumí
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
Já jsem dnes opravoval spínač výstražných blinkrů a naivně jsem si říkal, na co odpojovat baterku. No, a ouha. Asi jsem se něčeho blbě dotkl, takže teď mi už nejedou ani normální blinkry. Tak jsem zkusil pojistky, všechny dobré. Takže to vypadá, že můžu jít v pondělí koupit relé (usuzuji z toho, že to ani necvaká při pohnutí páčkou). Nejhorší bude, jak ráno pojedu přes celé Brno bez blinkrů
Škoda JirkoPS: JirkoR, ta kontrolka ABS se rozsítí při nízkým napětí byterky, tak si to zkontroluj Třeba to pomůže
děkuji za radu tímto není jsem ted bez netu tak reguji až ted ale jsem už donucen se tu rozloučit moje tipo umřelo
jedu z prahy chcíplo za jízdy a nejde natočit už to zkouším 14 dní a nic prostě konec nový čidlo klikovky,nový zapalovací modul, cívka říd jednotka , nic , a navíc jsem musel na cestě sundat nárazník aby mě mohli 70 km v dešti odtáhmout ,už to auto nenávidím takže půjde z baráku vyhlížím octávku tak r . 2000 na tohle už nemám sílu kdo ví tak mi jistě rozumí
my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!
To je jen takový návrh, organizovat se mi to, po pravdě moc nechce (čímž ještě jednou děkuji minulým organizátorům za skvěle odvedenou práci a pokud by proti tomu nic neměli, rád bych jim tuto funkci ponechal i nadále )
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
dekujeme za duveru ale z me strany urco letos uz nic nebude nejak se mi nedostava cas a navic mam trapeni se svym auti ale urco bych prijel nekam se kouknout pokud se najde nejaky dalsi organizator v jinem meste teda pokud mi pojede mazlik
Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT
my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny