Sraz 15.6 - 16.6 Letiště v Radimi u Luže

Více
17 roků 4 měsíců zpět #181 od Kenny
Díky za vložení videa a samozřejmě za nahrání :god:

Prodej použitých i nových náhradních dílů Fiat Tipo

Prodej nových ND na všechny osobní automobily za velice příznivé ceny

Italiano Bastardo

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 4 měsíců zpět #182 od libenak

Díky za vložení videa a samozřejmě za nahrání :god:

No, spíš čekám nadávky za to, jak je to stahování pomalé, zvláště, pokud to tahá více lidí zaráz :-)

Každopádně, pokud se povedlo stáhnout, super :wink:

...a pak už jen napsat názor na samotná videa (točil to vlkodlak, takže spíš ty připomínky adresovat na něj) :twisted:

Více
17 roků 4 měsíců zpět #183 od Vali
Jj taky se připojuji k díkům. Což o to, tak o rychlost si myslím nejde, halvně že to jde stáhnout. Hele to co ti poslal vlkodlak to cd, tam je to nesestříhané??? A kolik to má MB??

Mám teď doma novej prográmek na stříhání videa, že bych se s tím naučil robit a to ještě na příjemném materiálu :wink: Jako udělat jedno delší videjko i s komentářema a tak. Otázka je, kdy bych se k tomu dostal a jak to dopravit ke mě, případně pošta?? Pokud teda neva.. Asi bych to spíše dělal jen pro sebe, na naučení v tom programu, ale kdyby se zadařilo tak by se třeba dalo použít.. :wink:

Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651

Více
17 roků 4 měsíců zpět #184 od Max-el
rachlost stahování opravnu nic moc, v průměru 12kb/s ale pohoda, stačilo. Už jsem koukal. Ty sardinky v Tipu jsou super. Na příští sraz je opravdu co překonávat. Ale já do toho nejdu s mojí občasnou klaoustrofobií bych se asi zcvoknul :oops:

A skládání stanu nemá chybu. Skvěle sem se bavil, i když to bylo trochu zdlouhavé

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Více
17 roků 4 měsíců zpět #185 od jimird
pěkné videa

Více
17 roků 4 měsíců zpět #186 od Iveta
Tak jsem to taky zkoukla, bylo to fajn být a nebýt s Váma.
Ovšem musím pochválit fotografa, fotky jsou krásně čisté. Jen nevím kdo je kdo, ale vypadáte všichni šťastně a spokojeně a to je to důležité.

Ani nevim, ale z letadla jsem Vás nezahlídla :wink:

[img:1135fe0c32] i9.tinypic.com/40ab7g5.gif [/img:1135fe0c32]
Fiat Tipo 1,4 r.v. 1989
Kdyby lidé nedělali bláhové věci, nic inteligentního by se nikdy nestalo.

Více
17 roků 4 měsíců zpět #187 od jirkaR

PS: JirkoR, ta kontrolka ABS se rozsítí při nízkým napětí byterky, tak si to zkontroluj :wink: Třeba to pomůže

děkuji za radu tímto není jsem ted bez netu tak reguji až ted ale jsem už donucen se tu rozloučit moje tipo umřelo :oops:
jedu z prahy chcíplo za jízdy a nejde natočit už to zkouším 14 dní a nic prostě konec nový čidlo klikovky,nový zapalovací modul, cívka říd jednotka , nic , a navíc jsem musel na cestě sundat nárazník aby mě mohli 70 km v dešti odtáhmout ,už to auto nenávidím takže půjde z baráku vyhlížím octávku tak r . 2000 na tohle už nemám sílu kdo ví tak mi jistě rozumí

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
17 roků 4 měsíců zpět #188 od libenak
To jirkaR: hmm, to je mi líto, že se už nesetkáme na nějakém dalším srazu. Ono se něco může stát na každém autě, ale, pravda, u Tipa je to častější.

Já jsem dnes opravoval spínač výstražných blinkrů a naivně jsem si říkal, na co odpojovat baterku. No, a ouha. Asi jsem se něčeho blbě dotkl, takže teď mi už nejedou ani normální blinkry. Tak jsem zkusil pojistky, všechny dobré. Takže to vypadá, že můžu jít v pondělí koupit relé (usuzuji z toho, že to ani necvaká při pohnutí páčkou). Nejhorší bude, jak ráno pojedu přes celé Brno bez blinkrů :?

Více
17 roků 4 měsíců zpět #189 od Pavel

PS: JirkoR, ta kontrolka ABS se rozsítí při nízkým napětí byterky, tak si to zkontroluj :wink: Třeba to pomůže

děkuji za radu tímto není jsem ted bez netu tak reguji až ted ale jsem už donucen se tu rozloučit moje tipo umřelo :oops:
jedu z prahy chcíplo za jízdy a nejde natočit už to zkouším 14 dní a nic prostě konec nový čidlo klikovky,nový zapalovací modul, cívka říd jednotka , nic , a navíc jsem musel na cestě sundat nárazník aby mě mohli 70 km v dešti odtáhmout ,už to auto nenávidím takže půjde z baráku vyhlížím octávku tak r . 2000 na tohle už nemám sílu kdo ví tak mi jistě rozumí

Škoda Jirko :cry:

my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!

Více
17 roků 1 měsíc zpět #190 od libenak
Tak si říkám, co zkusit ještě nějaký srázek, než uhodí do ČR mrazy a silnice se nám začnou bělat sněhem ???

To je jen takový návrh, organizovat se mi to, po pravdě moc nechce (čímž ještě jednou děkuji minulým organizátorům za skvěle odvedenou práci a pokud by proti tomu nic neměli, rád bych jim tuto funkci ponechal i nadále :wink: )

Více
17 roků 1 měsíc zpět #191 od petr1978
Určitě nemám nic proti :) Jen nevím jestli se někdo zhostí další organizace, je to asi fuška domluvit se na termínu :(

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
17 roků 1 měsíc zpět #192 od martas
(čímž ještě jednou děkuji minulým organizátorům za skvěle odvedenou práci a pokud by proti tomu nic neměli, rád bych jim tuto funkci ponechal i nadále :wink: )[/quote]
dekujeme za duveru :lol: ale z me strany urco letos uz nic nebude nejak se mi nedostava cas a navic mam trapeni se svym auti ale urco bych prijel nekam se kouknout pokud se najde nejaky dalsi organizator v jinem meste teda pokud mi pojede mazlik :roll:

Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT

Více
17 roků 1 měsíc zpět #193 od Pavel
No no už to počasí na to letos taky už moc nebude :cry:

my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!

Více
17 roků 1 měsíc zpět #194 od vlkodlak
Odpověděl vlkodlak pro téma sraz
Samozřejmně taky proti tomu nic nemám,autí jezdí jak drak,řidičák mám zpátky. :twisted: Jen to chladnější počasí :( Kdepakbychom spinkaly???

Fiat Brava 1,9TD100
Fiat Punto 1,2 60 rv.99

Více
17 roků 1 měsíc zpět #195 od scherer012
na chate????????????? :D

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Vygenerováno za 0.521 sekund