Sraz 15.6 - 16.6 Letiště v Radimi u Luže

Více
17 roků 5 měsíců zpět #151 od IceTipo
mam dotaz chtel jsem se kouknout na fotecky ze srazu ktery byl sqeli (urcite :( jsem tam nebyl( ale nikde nejsou a pise te tu onich ze jsou pekne diky za odpoved

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 5 měsíců zpět #152 od Janka
Odpověděl Janka pro téma jimird
oni tě nechali odjet autem co bylo na šrot! a nás chrudimský hlavičky zelený chtěli nechat odtáhnout za lehký tuning-teda je fakt že jsme měli spoustu nehomologovaných věcí a moc nízko a neměli kliky a stěrače-je to honda civic taková reflexní oranžáda-ale krásná byla reakce policajta co mi řekl "Váš nárazník může zabíjet!" jako kdyby jiné nárazníky nemohli nebo co. A to zrovna projel žigul co na technické nebyl dobrejch 20 let a když jem poldovi řekla že taková auta by měl stavět a na nás se vykašlat tak za perlil a povídá mi "až budete mít auto co bude v pořádku tak se tady postavíte semnou a já zastavím každé auto co budete chtít! :lol: a co čert nechtěl měsíc na to jsem tam tudy jela CRVčkem (co je úplně v pořádku) a tak jsem měla chuť zastavit a připomenout se, ale spěchala jsem tak jsem mu jen zamávala a on mě taky :lol: A takových hystorek s policajtama mám díky hondičce mraky! Ale i tak ještě že jsem pěkná blondýna jinak jsem už bez papírů :wink: :D

Více
17 roků 5 měsíců zpět #153 od libenak

Kam mám dát nějaké fotky? Hlavně skupinové, zbytek už dával Libeňák, tak nemá cenu posílat prakticky stejné fotky.

fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=3222

kdo máte nějaký fotky a nemáte je kde zveřejnit, tak sem na ten odkaz. Mimochodem za chvilku se na tohle téma zapomene a fotky na externím odkazu se budou těžko hledat...

No, tak mě napadlo, že by se hodilo ten můj odkaz dát někam do záhlaví (nejsem admin, tak to udělat nemůžu) :wink:

Mně je z toho serveru nikdo nesmaže a klidně ten link tady kdykoliv zopakuji, ale dát ho nahoru by bylo lepší.

Jinak se tedy omlouvám, že jsem fotky nenasypal do místní galerie, ale už mám jaksi ve zvyku využívat "svůj" server a účel to snad taky plní

Více
17 roků 5 měsíců zpět #154 od libenak

mam dotaz chtel jsem se kouknout na fotecky ze srazu ktery byl sqeli (urcite :( jsem tam nebyl( ale nikde nejsou a pise te tu onich ze jsou pekne diky za odpoved

Tady jsou a budou, dokud mi někdo neřekne, že je mám smazat :-P

http://www.itsystem.cz/libenak/tipo0607/index.html

Více
17 roků 5 měsíců zpět #155 od Max-el

po pravdě řečeno je mi jedno kde jsou uložený, alespoň zbývá víc místa na jiné věci. Zbytečně nezvyšuju trafic (i když mam neomezenej) atd. Jenom databáze fóra má víc jak 20 MB a fotky z minulé galerie měly skoro 500 MB

kam do hlavičky dát ten odkaz? zase aby tu v tom nebyl zmatek nad zmatek :wink:

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Více
17 roků 5 měsíců zpět #156 od libenak

po pravdě řečeno je mi jedno kde jsou uložený, alespoň zbývá víc místa na jiné věci. Zbytečně nezvyšuju trafic (i když mam neomezenej) atd. Jenom databáze fóra má víc jak 20 MB a fotky z minulé galerie měly skoro 500 MB

kam do hlavičky dát ten odkaz? zase aby tu v tom nebyl zmatek nad zmatek :wink:

Měl jsem na mysli dát ten můj link třeba pod tenhle link Sraz 15.6 - 16.6 Letiště v Radimi u Luže, který je vlastně v záhlaví této diskuze, ať je člověk na kterékoliv stránce

Více
17 roků 5 měsíců zpět #157 od michal_tipar
Hele kluci cpu fotky do galerie a snažím se k tomu přiřadit i jména, ale nevím jestli se mi to u všech podaří, tak to kdyžtak nějak opravte...

Více
17 roků 5 měsíců zpět #158 od libenak
Skvělé fotky, ty skupinovky jsem neměl.

Konečně si snad zapamatuji, kdo je kdo :P

Díky, Michale :god:

Více
17 roků 5 měsíců zpět #159 od Vali
To Michal_Tipar: super nápad, pěkný fotky :wink: :wink:

Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651

Více
17 roků 5 měsíců zpět #160 od IceTipo
jo fakt super diky dobre fotky moc mne to mrzi ze jsem nebyl
:( :cry:

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Více
17 roků 5 měsíců zpět #161 od Michal Zajíček
Michale zuprr :) :) :)

tel. 732 107 942
1.6 IE 1993 přez 272 000 km TIPO (835C1000)

prodejce výfuků MARIX, BOSAL ,STARLINE, WALKER a příslušenství FISCHER Automotive
objímky,těsnění, katalizátory,vlnovce,rezonátory. - VŠE NA WWW.VYFUKOVESYSTEMY.BIZ

Více
17 roků 5 měsíců zpět #162 od vlkodlak
Odpověděl vlkodlak pro téma sraz
Super fotky,ale ještě tam chybí skupinová fotka nás všech
Jinak super!! =D>

Fiat Brava 1,9TD100
Fiat Punto 1,2 60 rv.99

Více
17 roků 5 měsíců zpět #163 od nuni
Bude i skupinové foto s popisy,jen k tomu musím dokopat mladýho,já na to ted' fakt nemám čas.Za 14 dní mám dovolenou a coupé je ještě pořád na kozách.

tipo 1,6DOHC najeto 180000km
....a prece se toci!

Více
17 roků 4 měsíců zpět #164 od petr1978
Už jsem to semněkam psal, ale stejně ještě jednou děkuji za sraz.
Po dlouhé době jsem zase potkal super lidi a fakt mi to zlepšilo náladu:)
Doufám, že takových srazů bude mnohem víc:)

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
17 roků 4 měsíců zpět #165 od libenak
Zdravím.
Tak dnes mi na dveře bytu zazvonila poštovní doručovatelka a do rukou mi předala CD s videem ze srazu. -- děkuji České poště a hlavně Vlkodlakovi --
Už jsem to zkouknul, docela sranda. Jen ta spanilá jízda je taková hodně roztřesená :wink:
Jinak první třetina je v podstatě instruktáž, jak ve větru správně sbalit stan :lol:
Ze sprintů jsem tam pak kupodivu celkem často já, tedy samé moje prohry :?
A u té spanilé jízdy je to také hodně záběrů na mě, což bylo dáno pořadím, v jakém jsme jeli.

Docela mě pobavilo, jak jsme se cpali do toho Tipa v 15-ti lidech.

Po zvukové stránce to hodně kazí vítr, ale s tím asi nic moc neudělám.

Každopádně celkový čas je necelých 25minut, ale má to 250MB, takže s tím zkusím něco vymyslet a pak sem hodit odkaz...

Vygenerováno za 4.039 sekund