plážový volejbal jako klubový sraz
16 roků 3 měsíců zpět #106
od petr1978
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
Odpověděl petr1978 pro téma Re: plážový volejbal jako klubový sraz
No jelikož v tomto termínu se budu stěhovat do jiné práca, tak se nezastavím jak jsem slíbil No občas to nevychátíjak bych si přál
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
16 roků 3 měsíců zpět #108
od Max-el
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
Odpověděl Max-el pro téma Re: plážový volejbal jako klubový sraz
to je neskutečný... kolik by Vás bylo?
neříkám, že to změním, zatím se pouze ptám
neříkám, že to změním, zatím se pouze ptám
16 roků 3 měsíců zpět #109
od rs
Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.
Odpověděl rs pro téma Re: plážový volejbal jako klubový sraz
To mam co bych kamenem dohodil a zbytek dosel(pres polsko).Bohuzel max-eli rad bych se stavil ale asi to nepujde.V te dobe dle vseho a k me velke radosti budu v Kosovu.
Kdybych prijel tak bych hojnejsi ucast podporil diagnostikou auta zdarma to by se urcite par lidi pridalo.Nebo se mylim?
Takze pokud bych nejel do Kosova a vysel mi cas tak jako doplnkovy program toto nabizim.Kdo by mel zajem?
Tva snaha je uctyhodna ale koukam asi marna.Ani do maryase vas zatim neni.
Tak se snad nekteri rozhoupou a nahlasi ucast.Z toho kraje a okoli je dost clenu.
Radek
Kdybych prijel tak bych hojnejsi ucast podporil diagnostikou auta zdarma to by se urcite par lidi pridalo.Nebo se mylim?
Takze pokud bych nejel do Kosova a vysel mi cas tak jako doplnkovy program toto nabizim.Kdo by mel zajem?
Tva snaha je uctyhodna ale koukam asi marna.Ani do maryase vas zatim neni.
Tak se snad nekteri rozhoupou a nahlasi ucast.Z toho kraje a okoli je dost clenu.
Radek
Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.
16 roků 3 měsíců zpět #111
od Max-el
sorry vlku, ale kvůli jednomu člověku to opravdu posunovat nebudu
účast ještě potvrzoval Charles+1, Skypan bude taky snad +1, já jsem taky +1 tak to už máme akorát na 3 družstva a rozdání pohárů... pohoda
účast ještě potvrzoval Charles+1, Skypan bude taky snad +1, já jsem taky +1 tak to už máme akorát na 3 družstva a rozdání pohárů... pohoda
16 roků 3 měsíců zpět #113
od Miki
Fiat Marea Weekend 1.6 r.v 97.
Alfa Romeo 75 1.8ie r.v.91
ex: Fiat Tipo 1.6 r.v.89, Fiat Tempra 1.9TD r.v.91, a další....
Odpověděl Miki pro téma Re: plážový volejbal jako klubový sraz
Možná bych taky dorazil ale zatím nemůžu potvrdit. To uvidím až na poslední chvíli...
Tak ted už vím že nepřijedu, protože bych nevydržel do vejplaty. Docela náročná dovolená.....
Tak ted už vím že nepřijedu, protože bych nevydržel do vejplaty. Docela náročná dovolená.....
Fiat Marea Weekend 1.6 r.v 97.
Alfa Romeo 75 1.8ie r.v.91
ex: Fiat Tipo 1.6 r.v.89, Fiat Tempra 1.9TD r.v.91, a další....
16 roků 3 měsíců zpět #114
od skypan
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
Odpověděl skypan pro téma Re: plážový volejbal jako klubový sraz
potvrzuji svoji účast skoro stopro v So. odpo.a kdyš nebudu muset v So.na ranní tak už i v Pá. by to šlo.s kámošem se domluvím až zítra tak snad 1+1kus
budu se snažit sledovat co se bude dít,ted bohužel nemám moc času,mám práci na bytě,nové okna ,malovat a všechny ty blbosti okolo
budu se snažit sledovat co se bude dít,ted bohužel nemám moc času,mám práci na bytě,nové okna ,malovat a všechny ty blbosti okolo
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
16 roků 3 měsíců zpět #115
od Charles
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Odpověděl Charles pro téma Re: plážový volejbal jako klubový sraz
Já jsem to už napsal Maxovi, bohužel se asi nezúčastním, protože zrovna na 30.8. mi připadá Moped cup... každej rok to pořádáme poslední víkend v srpnu takže mě to mrzí už předem...pokusim se to nějak vyřešit, ale myslím si, že nedorazim
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
16 roků 3 měsíců zpět #117
od Max-el
no, jestli tam budu se Skypanem sám, tak se asi taky poseru
Lidi přijeďte, nenechte nás v tom samotný
Lidi přijeďte, nenechte nás v tom samotný
16 roků 3 měsíců zpět #119
od skypan
Odpověděl skypan pro téma Re: plážový volejbal jako klubový sraz
tak co klucí, fakt nikdo nepřijede : pokud do 25.8 se nedá dohromady alespon 5lidí tak snad bych to odvolal na někdy jindy,to je jen můj názor., co ty na to Max-eli : termín se rapidně blíží a stále nikdo nic to je škoda.........
16 roků 3 měsíců zpět #120
od Max-el
no, nevím jak, budeš +1? my dva se můžem domluvit v průběhu příštího týdne. Od zítra až do volejbalu se na fórum už nedostanu, tak na většinu věcí zůstane jen ICQ, popř. sem něco může napsat brácha.
když budem 4 (já jsem +1), tak si můžem zahrát ve dvojicích každej s každým a podle toho rozdat poháry
nebo mi napadá ještě jedna možnost, na koupališti vyhlásit, že máme poháry a kdo si chce jít zahrát
když budem 4 (já jsem +1), tak si můžem zahrát ve dvojicích každej s každým a podle toho rozdat poháry
nebo mi napadá ještě jedna možnost, na koupališti vyhlásit, že máme poháry a kdo si chce jít zahrát
Vygenerováno za 0.585 sekund