plážový volejbal jako klubový sraz

Více
16 roků 4 měsíců zpět #91 od Max-el
jde o to, že to mam přes půl republiky a poslední týden v srpnu bych měl být v Jablonci nad Nisou, tak bych to měl blíž

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 4 měsíců zpět #92 od vlkodlak
Odpověděl vlkodlak pro téma sraz
Sice já sem na dovče,ale můžu si jí zkrátit :( neni problém,a taky záleží na dalších lidičkách,aby sme si tam nepinkaly jen my dva :D :D :D

Fiat Brava 1,9TD100
Fiat Punto 1,2 60 rv.99

Více
16 roků 4 měsíců zpět #93 od skypan

jde o to, že to mam přes půl republiky a poslední týden v srpnu bych měl být v Jablonci nad Nisou, tak bych to měl blíž

jééééjej budeš na týden můj soused,přez údolí,tak pokud to klapne tak se sčuchnem v JBC(někde) a vyrazíme na Mácháč společně :lol:
Ps:udělej si výlet do Tanvaldu a svez se zubačkou do Harachova,pěknej zážitek,nechá se jet vlakem i přímo z JBC.doporučuji :!:
podívej se na termíny nostalgickejch jízd: www.zubacka.cz

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
16 roků 4 měsíců zpět #94 od Dan
Se mnou počítejte také. Jen aby nám vyšlo počasí.

FIAT TEMPRA SW 1.8i.e SX. r.v.8/96, ABS, aut. klima, DO

Více
16 roků 4 měsíců zpět #95 od vlkodlak
Tak co dát nějaké téma kdo by přijel?

Fiat Brava 1,9TD100
Fiat Punto 1,2 60 rv.99

Více
16 roků 4 měsíců zpět #96 od Max-el
pokud myslíš, že tohle nestačí, tak ho založ, nesmažu ho :lol: ale myslím, že lidi vidí, že tu jsou nové příspěvky

Více
16 roků 4 měsíců zpět #97 od pardal5
já bych jel hned,ale ronovuji nové bydlene,ale muže se stát,že by s tím tady praštil a jel,ale to je ještě daleko a taky jde o to kolik lidí by skutečně jelo,ale né jako kolik lidí se psalo na sraz a kolik přijelo

tipo 1.9 td 1992 59 kw

Více
16 roků 3 měsíců zpět #98 od Tonny Tempra SW
v ten posledny augustovy tyzden to nemam ani ja cas ale v ten 1 septembrovy by som mal,neviem ako toto tema dopadne ale skuste pouvazovat aj nad tym septembrovym tarminom a nezaskodilo by nieco okolo moravy aj pre nas zo Slovenska aby sme to nemali tak daleko a hadam aj od nas by sa tam zislo par lidiciek,to je len moja uvaha a uvidime ako to dopadne,
Bolo by dobre urobyt nieco take aby sa nas tam zislo viac a spoznali sa aj osobne,

TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km

Více
16 roků 3 měsíců zpět #99 od vlkodlak
Sakra tak už by to chtělo něco vykoumat Je konec července,tak chlapy z nápadama sem!!!a nedělejte Zagorku!!!!! :D

Fiat Brava 1,9TD100
Fiat Punto 1,2 60 rv.99

Více
16 roků 3 měsíců zpět #100 od Tonny Tempra SW
ja som za 6-7 september a niekde okolie Brna,tu na teme aj boli neake rekreacne strediska pri Brne a bolo tam pekne.To je moj navrh ale nech sa vyjadria ostatny,ak ostava ten Machac tak ja nemam nic proti ja som len jeden co mi datum nevyhovuje a viacerim moze vyhovovat tak je lepsie nech by to ostalo tak ako je planovane.Urcite by bolo dobre nieco zorganyzovat.
Zda sa mi ze ked sa da tema na zras tak prva euforia upadne a potom sa uz nic neriesi a pomali sa nikomu uz nechce.

5l na 100km

Více
16 roků 3 měsíců zpět #101 od Tonny Tempra SW

Max-eli a je mozne ze by sa to urobilo niekde v okoli Brna na 1 sept tyzden,aby sme to mali aj mi zo SK blizzsie?
Teraz su bud chalani po dovolenkach a nikto sa k tomu Machacu moc nevyjadruje alebo ako som spomenul hore ze euforia je fuc.

5l na 100km

Více
16 roků 3 měsíců zpět #102 od Max-el
no, asi takhle, Mácháč jsem zamítl někdy před 2 týdny, s tímhle počtem lidí to nemá cenu.
Brno je pro mě 400km a to mi za to nestojí. Jedině potom udělat více srazů, ale do toho se nepouštím.

situace se tedy má takhle, termín nechávám stejný 30.8. pouze jeden den. Jelikož předpokládám velmi slabou účast, tak se akce bude konat za jakéhokoliv počasí. (pokud bude vyloženě hnusně, tak půjdem hrát bowling). Pokud budete chtít akci protáhnout (klidně až do neděle), nebráním se další domluvě na místě a jet např. na Ještěd, nebo nějakou jinou rozhlednu v okolí.
Mácháč se kvůli nízkému zájmu ruší a přesuneme se pravděpodobně do Jablonce nad Nisou, když se mi to nepovede domluvit, tak do Liberce, nebo do blízkého okolí. To dám ještě včas vědět. Pokud účast potvrdíte předem, zajistím i nějaké ceny.

Více
16 roků 3 měsíců zpět #103 od Max-el
Takže jsem zajistli první dávku cen. Jen doufám, že je zase nepovezu domů... Tady máte odkaz, ať máte první důvod přijet:

fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g...g2_imageViewsIndex=1

jdu udělat výraznější kampaň, ať o tomto tématu ví více lidí

Více
16 roků 3 měsíců zpět #104 od Max-el
Tak co lidi? Neříkejte, že tam budem čtyři :lol:

jelikož hřiště v Jablonci je dost podivném stavu, tak jsem vybral místo mezi Libercem a Jabloncem. Tady máte mapu a fotky. Je tam i fotka hřiště.

www.koupalisteslunicko.cz/kontakt.html

Nejde o zápas profíků, jde o to, aby byla zábava... Přijeďte někdo

Více
16 roků 3 měsíců zpět #105 od skypan

Tak co lidi? Neříkejte, že tam budem čtyři :lol:

jelikož hřiště v Jablonci je dost podivném stavu, tak jsem vybral místo mezi Libercem a Jabloncem. Tady máte mapu a fotky. Je tam i fotka hřiště.

www.koupalisteslunicko.cz/kontakt.html

Nejde o zápas profíků, jde o to, aby byla zábava... Přijeďte někdo

no já to mám kousek,k tomu se nebudu ani vyjadřovat,ale co ostatní všichni mají asi ted dovolenou????nebo se bojíte medvědů???? :twisted:
nebojte u nás na horách ještě nejsou a do Vratislavic by se stejně báli přijít,tady vás potkají jiné nástrahy(třeba ostré pivo jako křen) :twisted: :twisted: :twisted:

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Vygenerováno za 3.010 sekund