plážový volejbal jako klubový sraz
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
jééééjej budeš na týden můj soused,přez údolí,tak pokud to klapne tak se sčuchnem v JBC(někde) a vyrazíme na Mácháč společnějde o to, že to mam přes půl republiky a poslední týden v srpnu bych měl být v Jablonci nad Nisou, tak bych to měl blíž
Ps:udělej si výlet do Tanvaldu a svez se zubačkou do Harachova,pěknej zážitek,nechá se jet vlakem i přímo z JBC.doporučuji
podívej se na termíny nostalgickejch jízd: www.zubacka.cz
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
FIAT TEMPRA SW 1.8i.e SX. r.v.8/96, ABS, aut. klima, DO
tipo 1.9 td 1992 59 kw
Bolo by dobre urobyt nieco take aby sa nas tam zislo viac a spoznali sa aj osobne,
TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km
Zda sa mi ze ked sa da tema na zras tak prva euforia upadne a potom sa uz nic neriesi a pomali sa nikomu uz nechce.
5l na 100km
jde o to, že to mam přes půl republiky a poslední týden v srpnu bych měl být v Jablonci nad Nisou, tak bych to měl blíž
Max-eli a je mozne ze by sa to urobilo niekde v okoli Brna na 1 sept tyzden,aby sme to mali aj mi zo SK blizzsie?
Teraz su bud chalani po dovolenkach a nikto sa k tomu Machacu moc nevyjadruje alebo ako som spomenul hore ze euforia je fuc.
5l na 100km
Brno je pro mě 400km a to mi za to nestojí. Jedině potom udělat více srazů, ale do toho se nepouštím.
situace se tedy má takhle, termín nechávám stejný 30.8. pouze jeden den. Jelikož předpokládám velmi slabou účast, tak se akce bude konat za jakéhokoliv počasí. (pokud bude vyloženě hnusně, tak půjdem hrát bowling). Pokud budete chtít akci protáhnout (klidně až do neděle), nebráním se další domluvě na místě a jet např. na Ještěd, nebo nějakou jinou rozhlednu v okolí.
Mácháč se kvůli nízkému zájmu ruší a přesuneme se pravděpodobně do Jablonce nad Nisou, když se mi to nepovede domluvit, tak do Liberce, nebo do blízkého okolí. To dám ještě včas vědět. Pokud účast potvrdíte předem, zajistím i nějaké ceny.
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g...g2_imageViewsIndex=1
jdu udělat výraznější kampaň, ať o tomto tématu ví více lidí
jelikož hřiště v Jablonci je dost podivném stavu, tak jsem vybral místo mezi Libercem a Jabloncem. Tady máte mapu a fotky. Je tam i fotka hřiště.
www.koupalisteslunicko.cz/kontakt.html
Nejde o zápas profíků, jde o to, aby byla zábava... Přijeďte někdo
no já to mám kousek,k tomu se nebudu ani vyjadřovat,ale co ostatní všichni mají asi ted dovolenou????nebo se bojíte medvědů????Tak co lidi? Neříkejte, že tam budem čtyři
jelikož hřiště v Jablonci je dost podivném stavu, tak jsem vybral místo mezi Libercem a Jabloncem. Tady máte mapu a fotky. Je tam i fotka hřiště.
www.koupalisteslunicko.cz/kontakt.html
Nejde o zápas profíků, jde o to, aby byla zábava... Přijeďte někdo
nebojte u nás na horách ještě nejsou a do Vratislavic by se stejně báli přijít,tady vás potkají jiné nástrahy(třeba ostré pivo jako křen)
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků