plážový volejbal jako klubový sraz

Více
16 roků 9 měsíců zpět #61 od pardal5
bude stopro hezky :sun:

tipo 1.9 td 1992 59 kw

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #62 od skypan
já bych se přidal taky pro Mácháč mám to blížnež 300km do Brna,ale je to jedno,důležité je bych měl možnost chvíle volného času a zbylo mě v prkenici alespon pár drobnejch..

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
16 roků 9 měsíců zpět #63 od pardal5
to já ani nevim kde mácháč je,ale dorazim komkoliv a věřim,že někdo z plzenska pojede tak bych se přidal

tipo 1.9 td 1992 59 kw

Více
16 roků 4 měsíců zpět #64 od skypan
Odpověděl skypan pro téma plážový volejbal
kucí to takhle oživit toto téma,a vymyslet datum třeba na konec srpna či září :?:

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním

Více
16 roků 4 měsíců zpět #65 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: plážový volejbal

kucí to takhle oživit toto téma,a vymyslet datum třeba na konec srpna či září :?:

Já jsem pro, druhej sraz letos bude fajn, a třeba konečně dorazí víc lidí než na tento co byl, protože jim neseděl termín nebo jejich mazel nebyl provozu schopný :)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 4 měsíců zpět #66 od zula
taky bych to bral,bohužel jsem musel jít do práce

Live to ride
Tipo 1,6dohc 66kw,dgt-bývalý mazel
Brava 1,6 16v

Více
16 roků 4 měsíců zpět #67 od Max-el
no, už jsem měl všechno vymyšleno a naplánováno, termín jsem chtěl dát 23-24. 8. ale když jsem zjistli, že v tento datum jsou Mimoňské války, tak jsem začal vymýšlet nové datum. Musím k datumu přizpůsobit víc dalších věcí

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Více
16 roků 4 měsíců zpět #68 od skypan

no, už jsem měl všechno vymyšleno a naplánováno, termín jsem chtěl dát 23-24. 8. ale když jsem zjistli, že v tento datum jsou Mimoňské války, tak jsem začal vymýšlet nové datum. Musím k datumu přizpůsobit víc dalších věcí

Max-eli super :god: :god: :god: :god: nemám k tomu co dodat, a co ostatní :idea: snad se nějak srovnáme,co vy na to????

Více
16 roků 4 měsíců zpět #69 od vvoky182
Super nápad sem taky pro. Teď už bych snad přijel. Bylo by to určitě mazaný :D

Více
16 roků 4 měsíců zpět #70 od Dan
Druhý sraz v tomto roce, proč ne. Není nad to si jednou za čas protáhnout kosti :lol:

FIAT TEMPRA SW 1.8i.e SX. r.v.8/96, ABS, aut. klima, DO

Více
16 roků 4 měsíců zpět #71 od Tonny Tempra SW
Sportom k trvalej invalidyte,"""" To bol for"""",ja som tiez byvaly sportovec,mne je jedno co by sme hrali ale ja skor ten fotbal,ale volejbal mi tiez nevadi.Aj ja by som bol za Machacske jazera,je to pri Ostrave ze?Ten 8 mesiac mi moc nevihovuje ja som skor za stred 7 mesiaca ale dajte vy aky vyhovuje viacerim a ak bude vyhovovat aj mne tak urcite dorazim aj ja.Rad by som Vas spoznal.

TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km

Více
16 roků 4 měsíců zpět #72 od skypan

Sportom k trvalej invalidyte,"""" To bol for"""",ja som tiez byvaly sportovec,mne je jedno co by sme hrali ale ja skor ten fotbal,ale volejbal mi tiez nevadi.Aj ja by som bol za Machacske jazera,je to pri Ostrave ze?Ten 8 mesiac mi moc nevihovuje ja som skor za stred 7 mesiaca ale dajte vy aky vyhovuje viacerim a ak bude vyhovovat aj mne tak urcite dorazim aj ja.Rad by som Vas spoznal.

:lol: :lol: :lol: sorry,ale neudrželsem to,jo,ale od Ostravy ještě zhruba 320 :!: km,jinak jsou to Doksy,kousek od Bělé pod Bezdězem

Více
16 roků 4 měsíců zpět #73 od Jarda Slapy
Zdravím všechny lidičky. To stím srazem a ze sportem je výborný nápad. Rád vás zase uvidím jak si dobrě pokecám s perfektníma lidma který jsem poznal na srazu. Já bych si vzal jako spoluhráče F@stera máme stejný postavy a nikdo by si na nás netrufl..Když tam rozvalíme ty naše pupky tak nikdo neprojde. Měj te se Jarda Slapy.

Více
16 roků 4 měsíců zpět #74 od temprař
Mo Jardo - myslím že není co dodat - ty dokážeš rozesmát myslím i vola :lol: :lol:

Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
16 roků 4 měsíců zpět #75 od vlkodlak
Odpověděl vlkodlak pro téma sraz
Tak co to udělat někde okolo Ždáru nad Sázavou,je to tak nějak střed republiky a nějaká pláž a jezero se tam taky najde ne?

Fiat Brava 1,9TD100
Fiat Punto 1,2 60 rv.99

Vygenerováno za 2.735 sekund