Klubový sraz BRNO 28.3.2009 - plánování akce

Více
15 roků 9 měsíců zpět #151 od JiFi
hmm, nuda... napiste sem nekdo neco noveho :D uz se totiz nemohu dockat

Fiat Croma Nuova 1,9JTD MultiJet 88kW 2006

EX Fiat Marea Weekend 1,9TD 100 1998

EX Fiat Tipo 1,4 i.e. 1988

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 9 měsíců zpět #152 od Charles
Tak vymysli nějakou tu další zábavu nebo doprovodný program :lol:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
15 roků 9 měsíců zpět #153 od JiFi
no kdybych vedel co, tak proc ne, ale jsem znacne omezen lidskymi zdroji a i temi peneznimi :D

Více
15 roků 9 měsíců zpět #154 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma sraz
zábava se vymyslí operativně na místě, ne? :wink:

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
15 roků 9 měsíců zpět #155 od skypan

no přátelé, tak je jasné, že když jezídme autikem, tak tloustneme, nemáme pohyb. Ja to vidim na sobe a pri nocnim veseli v posteli to nespalim ani za nic. Takze neco dietniho neni na skodu :-)

:x :x :lol: dej pokoj s dietníma jídlama,až budu starej a nemocnej(pokud se vůbec dožiju :roll: ) a budu nuset držet dy posss****ný diety,myslím že si toho užiju až až.....
jináč k t té nudě ták vymysli třeba:na parkovičti si zahrajem kuličky(já budu hrát třeba za Pákistán :P )nebo něco jiného,hlavně aby sem se moc nepředřeli a nedej buch a vůbec trochu nezhubli :twisted: :twisted:

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
15 roků 9 měsíců zpět #156 od JiFi
no vidim to na operativni myšlenku na místě, protože mě teď vůbec nic nenapada :D .. jedině gumovat :D ale to tam dělají na tuning srazu každej čtvrtek nebo kdy, a navic, gumovat s nasimi skoro veterany :draha:

Více
15 roků 9 měsíců zpět #157 od nuni
Čau všichni,jsem rád,že se našel někdo další,kdo je ochotný ujmout se organizování srazu a vzhledem k tomu,že Tipo je po půlroční odstávce po bouračce opět plně funkční,tak se s mladým budeme snažit také dostavit.Marťase doufám taky ukecám a aspoň se můžeme domluvit na červnovém již"tradičním"srazu.Jinak bych doporučil ještě takovou klasiku a tou je bazárek.Domluvte se co kdo shání a můžete to dovézt na sraz.Zatím čau,držím palce a těším se na všechny co už znám a na ty které poznám,protože Tipo a Tempru si kupují podle mých zkušeností snad jen ti správní lidičkové.NUNI

tipo 1,6DOHC najeto 180000km
....a prece se toci!

Více
15 roků 9 měsíců zpět #158 od JiFi
jj jasne, bazarek bude, ale to uz si musi rozhodnout kazdy sam..

to nuni: jasne jsi vitan ty i mladej :lol:

for all: od 1.3. 2009 do 16.3. 2009 bude spustena závazná registrace účastníků srazu a to bud skrze formulář (pokud jej max-el pripravi) a nebo v novem tematu...

Více
15 roků 9 měsíců zpět #159 od skypan

Čau všichni,jsem rád,že se našel někdo další,kdo je ochotný ujmout se organizování srazu a vzhledem k tomu,že Tipo je po půlroční odstávce po bouračce opět plně funkční,tak se s mladým budeme snažit také dostavit.Marťase doufám taky ukecám a aspoň se můžeme domluvit na červnovém již"tradičním"srazu.Jinak bych doporučil ještě takovou klasiku a tou je bazárek.Domluvte se co kdo shání a můžete to dovézt na sraz.Zatím čau,držím palce a těším se na všechny co už znám a na ty které poznám,protože Tipo a Tempru si kupují podle mých zkušeností snad jen ti správní lidičkové.NUNI

no konečně ti,nebo Martasovi,budu moci vrátit kačky za tu limonádu :lol: :lol:ještě z minulého roku ze srazu v Radimi :P

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním

Více
15 roků 9 měsíců zpět #160 od JiFi
:lol: tak az tak dlouho lze mit sekeru ze srazu? :D dobry ;-) mimochodem, presne jak psal nuni, kdo z vas ma co nabidnout a uveze to na sraz, necht to vezme sebou (myslím díly). :-) ale zaleží na uvážení každého z vás. Sjede se nas hodne (na muj vkus az moc :D) ale jsem za to moc rad. Ted jen doufat, ze nebude skaredě. Koukal jsem na měsíční výhled a vypadá to, že budou srážky, ale snad už jen dešťové a v období našeho srazu by mělo byt fajn, ovšem počasí si teď dělá co chce..

Více
15 roků 9 měsíců zpět #161 od nuni
Pro upřesnění,Skypan u nás nemá žádný dluh,jenom nám chtěl vyjádřit dík za loňský sraz,za což patří zase dík ode mne a od Marťase jemu.Budu rád když Skypana a všechny ostatní zase uvidím,jo a Marťas říkal,že přijede taky.A protože znám F@stera,že vždy a na vše hned reaguje,mám na něj dotaz:Přijedeš taky?Rádi Tě zase uvidíme.

....a prece se toci!

Více
15 roků 9 měsíců zpět #162 od Charles
Ahoj nuni, já ještě živě vidím před sebou tebe na loňském srazu v Radimi, jak jsi byl krásně červenej jako krocan a jinak jsi měl světlej vzor od tílka :lol: Jo jo, jak pravil klasik: Slunko je sviňa :D Ale pokud přece jen se nic neobjeví, tak přijedu určitě. A už teď jsem celej natěšenej na sraz v létě ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
15 roků 9 měsíců zpět #163 od nuni
S Tebou se počítá na jisto a já si letos vezmu na sebe rolák.Vypadal jsem ještě dlouho po srazu jako nějaký prostitut.

....a prece se toci!

Více
15 roků 9 měsíců zpět #164 od Vali
No prostituta jsi dělal i s Marťasem v erotické myčce, to je věc, na kterou zase nezapomenu já z loňského srazu. Beru lidi, co si dokáží udělat srandu i ze sebe, viď Nunni :lol: :lol:

Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651

Více
15 roků 9 měsíců zpět #165 od skypan

hmm, nuda... napiste sem nekdo neco noveho :D uz se totiz nemohu dockat

teda Jirko budeš se mít co ohánět :lol: dorazí takové kapacity jako Martˇas Vali a Nuni i Carles přislíbil.....nooo to ti nezávidím a pááák,že budeš mít nudu :P

Vygenerováno za 0.588 sekund