Klubový sraz BRNO 28.3.2009 - plánování akce

Více
15 roků 9 měsíců zpět #166 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma sraz
jestli bude ůčast tak hojná jako příslib, tak to bude u hřbitova veselo :lol:

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 9 měsíců zpět #167 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: sraz

jestli bude ůčast tak hojná jako příslib, tak to bude u hřbitova veselo :lol:

jo, mrtvý se radši zvednou a odejdou jinam :total:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
15 roků 9 měsíců zpět #168 od michalkulistak
:lol: no vzhledem k jednodennímu srazu zase ale odpadá slivovicová smršť :lol:

FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
15 roků 9 měsíců zpět #169 od Vali
To Skypan:
Vali tady ale účast nikde nepřislíbil. Bohužel to vypadá, že se dostavím až na velký letní.

Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651

Více
15 roků 9 měsíců zpět #170 od skypan

To Skypan:
Vali tady ale účast nikde nepřislíbil. Bohužel to vypadá, že se dostavím až na velký letní.

to je škoda.

to Michalkulistak:to je dobře,pěkně slivovici nechte zrát na letní srazík do Radimi :D v Brně by nám mrtvolky vedle od hřbytova asi tu dobrotu vychlastaly :twisted: :twisted:

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
15 roků 9 měsíců zpět #171 od JiFi
to skypan: no kapacit se nebojím, nemám ani proč, jistě všichni chápou, že tento sraz je v podstatě zimní, takže nic extra se venku dělat nedá.. Je to hlavně o tom se sejít, pokecat, nafotit, vyměnit si zkušenosti, něco mezi sebou zpeněžit (ne přítelkyně ani manželky!) :D a taky se najíst a zahřát... pro jistotu jsem na magistrát poslal oznámení o konání akce, nemohou říci, že to je neoznámeno :-) další věc je ta, že je to hodně podle počasí, teď se všichni hlásí jak přijedou, ale pak může za měsíc být situace úplně jiná...

Navíc jistě mi odpustíte některé nedostatky, když tuto akci pořádám v rámci klubu poprvé... Kapacita - nekapacita... :D

Jo a myslim si, ze mrtvi uz maji svuj klid a neni dobre je draždit slivovicí :D ještě by na nás dostali chuť! :D :lol: :lol: :lol:

Fiat Croma Nuova 1,9JTD MultiJet 88kW 2006

EX Fiat Marea Weekend 1,9TD 100 1998

EX Fiat Tipo 1,4 i.e. 1988

Více
15 roků 9 měsíců zpět #172 od michalkulistak

něco mezi sebou zpeněžit (ne přítelkyně ani manželky!) :D

škoda :cry: :cry: :cry:

Více
15 roků 9 měsíců zpět #173 od JiFi
copak, měl by jsi snad chuť měnit? já ne, já jsem moc spokojen, i když jako každá ženská je občas na zabití, ale to i my chlapy...

Více
15 roků 9 měsíců zpět #174 od skypan

to skypan: no kapacit se nebojím, nemám ani proč, jistě všichni chápou, že tento sraz je v podstatě zimní, takže nic extra se venku dělat nedá.. Je to hlavně o tom se sejít, pokecat, nafotit, vyměnit si zkušenosti, něco mezi sebou zpeněžit (ne přítelkyně ani manželky!) :D a taky se najíst a zahřát... pro jistotu jsem na magistrát poslal oznámení o konání akce, nemohou říci, že to je neoznámeno :-) další věc je ta, že je to hodně podle počasí, teď se všichni hlásí jak přijedou, ale pak může za měsíc být situace úplně jiná...

Navíc jistě mi odpustíte některé nedostatky, když tuto akci pořádám v rámci klubu poprvé... Kapacita - nekapacita... :D

Jo a myslim si, ze mrtvi uz maji svuj klid a neni dobre je draždit slivovicí :D ještě by na nás dostali chuť! :D :lol: :lol: :lol:

nééé Jiříku mi tě jenom škádlíne :lol: :lol: kíííd už jenom že se někdo našlel zprojektovat takový sraz a že se sejde (doufám) takový počet lidí je myslím opr. úspěch hl. tvúj úspěch...takže v poho a těším se opr.na srazík :lol:

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
15 roků 9 měsíců zpět #175 od JiFi
no jste na mě milí, toho si vážím :-)

Více
15 roků 9 měsíců zpět #176 od michalkulistak

no jste na mě milí, toho si vážím :-)

snažíme se :mrgreen: klobouk dolů, organizuješ to pěkně

Více
15 roků 9 měsíců zpět #177 od Rozec
Odpověděl Rozec pro téma Vám všem
Zdravím Vás všechny.Tak jak to tady sleduju tak doufám všichni dodržíte a dojedete všichni.Věřím v to že opravdu organizace dopadne dobře a že se opravdu pobavíme.Všichni vemte kamery,fotáky atd. at je pořádná vzpomínka.Jirko tebe zdravím nejvíc a musíme se sejít a doladit to.Těším se a písnu zase brzo.Je to těžký a nestíhám ale polepším se.

Fiat Tempra 1,6 sxie Miluju ji

Více
15 roků 9 měsíců zpět #178 od JiFi
no to by jsi Ivoši měl :lol: 8) ale pevně doufám, že se vše podaří, pořád je co dělat a pokud by nam pršelo, domluvim, že se přesuneme do hospody dříve... :-) ale to všechno už jsem tu psal, takže doladím vše... ozvi se mi tento týden

Více
15 roků 8 měsíců zpět #179 od Tonny Tempra SW
Aj ked na jednom kolese a s dymiacim motorom ale aj tak dojdem :lol: :lol: ,

TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km

Více
15 roků 8 měsíců zpět #180 od JiFi
:-) no ja dojedu urcite, aby ne, kdyz to poradam :D tedy za spoluprace Rozece a jeste Richarda z Brna

Vygenerováno za 0.562 sekund