Klubovy sraz Radim 2009 - plánování akce
Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Fiat Croma Nuova 1,9JTD MultiJet 88kW 2006
EX Fiat Marea Weekend 1,9TD 100 1998
EX Fiat Tipo 1,4 i.e. 1988
no nemusis bat. ja treba dnes jedu jeste dojednavat prekvapeni ktere bude v cene vstupneho a tam potrebuju pocet a taky to budu platit predem takze v celem sraze budu mit nemale sve penize a pokud prijede malo lidi tak si to muzu strcit do vytrinky a na ten hajzlik chodit z toho blit :wc:to je mi jasne, je na to necely mesic, je potreba rychle udelat moznost prihlaseni, pokud se ti nesejde cca 20 lidi minimalne, nema to smysl, souhlasim, ale toho se snad nemusis bat..
Zkratka FIAT je FIAT
To mi neříkej,že z toho nepřijede minimálně 30 lidí.Pokud né,navrhuju probrat členství určitejch jednotlivců tohoto klubu.Jak to tak sleduju,tak těch co jsem píšou do fora a co mají ještě Típko bych spočítal na prstech.Je to smůtné.
1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.
mezi ne se řadim i jaKoukal sem se na seznam členů,konečné číslo je 1931.
To mi neříkej,že z toho nepřijede minimálně 30 lidí.Pokud né,navrhuju probrat členství určitejch jednotlivců tohoto klubu.Jak to tak sleduju,tak těch co jsem píšou do fora a co mají ještě Típko bych spočítal na prstech.Je to smůtné.
Zkratka FIAT je FIAT
1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.
ted kvuli srazu a ttipo uz taky nemamTo nejni pravda,vždyt seš tady na foru pořád,aspon poslední dobou.
Zkratka FIAT je FIAT
tipo 1.9 td 1992 59 kw
Huj Marťas, taky sem tu dlouho nebyl Jak jezdí Bravíčko? Koukám a čtu jak se do toho srazu letos pořádně ,,obul,,ted kvuli srazu a ttipo uz taky nemamTo nejni pravda,vždyt seš tady na foru pořád,aspon poslední dobou.
my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!
omlouvám se, ale v poslední době je to špatné s časem - tzn. jsem tu, čtu si příspěvky, ale nestíhám reagovat
Do Radimi bych letos moc rád přijel, ale už jsem Tipouše prodal...
..ano, je to tak, můj červený drak jde dále (naštěstí ještě nebude odsouzen k likvidaci, prodávám jej kamarádovi z práce)
Ovšem znamená to, že pokud bych přijel na kterýkoliv další sraz, tak už to bude nejspíš v tomhle fiatu
http://www.itsystem.cz/libenak/stilo/index1.htm
Koupil jsem jej cca před týdnem a zatím mám stále takový ten pocit, jako když prvňáček dostane poprvé jedničku
Tak se zatím mějte hezky...
..jdu si zase číst "návod k obsluze a údržbě"
Jo, ale na tomto serveru zcela jisttě zůstanu, neboť Tipouš byl 4 roky součástí mého života a nikdy mě nikde nenechal
Ty jsi prodal Tipko??? Já ti dám!!
Ale chápu Tě naprosto. Každopadně Tvoje další volba taky správná. Uvažuji do budoucna taky o Stilu, ale kombi a 5-ti dvéř. Ale Ty máš rád 3dveřáky, tak Tě chápu. Musí to být jako závodka a velký rozdíl mezi Tipem a timto, napis nekde svoje dojmy.
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
navíc mám bokem tolik práce,že nestíhám vůbec sledovat dění kolem mě natož tady ve foru a to jenom proto abych vyplnil díru v rozpočtu rodiny a alespon jí nějakým způsobem zachoval....
takže opravdu zatím neumím říci a na tož slíbit,že přijedu,budu se rozhodovat,až na poslední chvíli a to dle momentální situace,je mi to opravdu líto,ale doba je tedkon docela vážná....
samozřejmě vstupné a park. poplatek je je ve výborné částce(je to skoro za darmo a o toto u mě vůbec nejde)a za přípravu a organizaci již v předešlém srazu sem Nunimu a Martasovy gratuloval a na stávajícím srazu do vypadá i daleko lépe připravené.....
takže závěrem,zatím neumím slíbit příjezd,rozhodnou okolnosti a pak dám vědět,ale budu se snažit alespon týden do předu.....
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků