topení bublá
servisák mi to odvzdušňoval a vypadalo to že to pomohlo, ale teď na zimu, kdy zase pouštím topení si zase bublám
stává se vám to taky?
popř. co s tím?
díky.
F Tipo 1.6 i.e., rv. 94
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
FIAT TIPO 1.4 i.e.
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
teď sem dolil fridex, tak to snad bude ok.
napíšu až pojedu jestli pomohlo.
F Tipo 1.6 i.e., rv. 94
po nastartování nebo při pootečí kolečka topení se ozývá z palubovky bublání, který někdy ani nepřestává. servisák mi to odvzdušňoval a vypadalo to že to pomohlo, ale teď na zimu, kdy zase pouštím topení si zase bublám stává se vám to taky? popř. co s tím? díky.
Já to nepozoruju, ale jedna paní povídala, že je to u Tipa běžné a že to souvisí s konstrukcí termostatu, který nemá obtok, takže při nastartování za studena se všechna voda valí do výměníku přes uzavírací kohout, kolem kterého to při průtoku bublá.
Pokud to topí a máš to odvzdušněné, asi bych si s tím hlavu nelámal.
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
nemám to jak odvzdušnit, žádný ventil tam nemám...
na chladici po prave strane (z pohledu ridice) je asi 10 cm pod horni hranou chladice takovy maly uzaver - odvzdusnovaci
FIAT TIPO 1.4 i.e.
Fiat Tipo 1.7D, r.v.:1988
no jenže to je ventil který se používá při plnění chladiče ne pro odvzdušňování naplněného systému, právě proto, je deset centimetrů pod hladinou v expanzce, když to tím budeš odvzdušňovat tak ti to maximálně tak vyteče...na chladici po prave strane (z pohledu ridice) je asi 10 cm pod horni hranou chladice takovy maly uzaver - odvzdusnovaci
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Mě to taky bublalo hlavne kdys se za studena natocilo a este sem pridal plyn a voda mi permanentne ubejvala pac byla v pr---- vodni pumpa, ale auto se neprehrejvalo tak sem bublani neresil. Ted mam pumpu novou voda neubejva a bublani sem zatim neslysel, ale je pravda ze ted se s Tipkem vubec nejezdi a ta new pumpa ma najeto asi 70km.
nakolik tě přišla nová pumpa?
tel. 732 107 942
1.6 IE 1993 přez 272 000 km TIPO (835C1000)
prodejce výfuků MARIX, BOSAL ,STARLINE, WALKER a příslušenství FISCHER Automotive
objímky,těsnění, katalizátory,vlnovce,rezonátory. - VŠE NA WWW.VYFUKOVESYSTEMY.BIZ
a ako to treba odvzdusnit? studene nebo teple?
odvzdušňuje se za tepla kdy vzníká tlak a teplý vzduch jde do nejvyššího bodu systému.
tel. 732 107 942
1.6 IE 1993 přez 272 000 km TIPO (835C1000)
prodejce výfuků MARIX, BOSAL ,STARLINE, WALKER a příslušenství FISCHER Automotive
objímky,těsnění, katalizátory,vlnovce,rezonátory. - VŠE NA WWW.VYFUKOVESYSTEMY.BIZ