topení bublá

Více
17 roků 11 měsíců zpět #16 od pavelZet
Odpověděl pavelZet pro téma Re: topení bublá
tak sem dolil fridex a při otočení knoflíkem topení pořád bublá. ale je možný že míň nahlas.

při odvzdušňování za tepla - nebude to chtít rukavice? :idea:

F Tipo 1.6 i.e., rv. 94

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 11 měsíců zpět #17 od mt-tuning
Odpověděl mt-tuning pro téma Re: topení bublá
ja mam podobny problem ale... Moje tipo je neustale vystavene dazdi a ked nastartujem a pustim kurenie, zacne mi z kurenia na podlahu tiect voda, prepnem ventilator na 4, a viac a viac vody. Co moze byt pricina? voda sa mi z chladica nestraca. Tesnenia mam v poriadku, neobjavil som, ze by niekde do auta zatekalo. nemal niekto podobny problem? poradte pls

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
17 roků 11 měsíců zpět #18 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: topení bublá
To je divný..někde ta voda musí chybět...ochutnej :lol: jestli to je fridex a nebo dešťovka :wink:

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
17 roků 11 měsíců zpět #19 od Kamil Stacho
Odpověděl Kamil Stacho pro téma Re: topení bublá
Mě už nebublá!

TIPO 1.4 mono benzín, 1988 150 tisíc....Ale žije!

Více
17 roků 11 měsíců zpět #20 od Kamil Stacho
Odpověděl Kamil Stacho pro téma Re: topení bublá
Ahoj já jsem taky bublal , ale jednou jsem přelil a od té doby mám klídek.Dávám asi dva centimetry pod víčko a je to v pořádku a hlavně bez bublinek...Ahoj!

TIPO 1.4 mono benzín, 1988 150 tisíc....Ale žije!

Více
17 roků 11 měsíců zpět #21 od Kracmi
Odpověděl Kracmi pro téma Re: topení bublá
Pumpa mě stála se slevou pres jednoho chlapka 1700ká nejdriv mi rekly tak kolem tisice a pak ze mi ji muzou sehnat jenom s tou prirubou ale za vic penez takze mi nic jinyho nezbylo nez to vzit. Ten vehement muzes shlednout u me v galerce.

Více
17 roků 11 měsíců zpět #22 od mt-tuning
je to obycajna voda. ale kde sa tam berie. aj ked je auto dva tri dni vnutry a podlaha sucha, pustim kurenie a za chvilu je mokra. vo vnutry kurenia pocujem zblnkot.

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
17 roků 11 měsíců zpět #23 od MichalW
Odpověděl MichalW pro téma Re: topení bublá

je to obycajna voda. ale kde sa tam berie. aj ked je auto dva tri dni vnutry a podlaha sucha, pustim kurenie a za chvilu je mokra. vo vnutry kurenia pocujem zblnkot.

Asi se ti tam dostává zpod předního skla. Zkontroluj si odtokové kanálky, co vedou zpod krytu pod sklem do motorového prostoru u přepážky.

Více
17 roků 10 měsíců zpět #24 od mt-tuning

Asi se ti tam dostává zpod předního skla. Zkontroluj si odtokové kanálky, co vedou zpod krytu pod sklem do motorového prostoru u přepážky.

uz netece. tie kanaliky boli upchate. dik, toto ma vobec nenapadlo

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
17 roků 10 měsíců zpět #25 od Vali
Odpověděl Vali pro téma Re: topení bublá
No mi se taky stává, že bublám, ale jen studenej start a zapnuté topení, jak psal čenda, asi je to vážně tím, jak je to konstrukčně řešené či co :) Ale co se týče permanentního bublání, tak je to určitě nedostatkem vody. Když dolívám vodu do chladiče, tak otevřu ventil na topení na max., tím zavodním i okruh topení, pak je vody dost. Když bych ho neotevřel a nedal více vody nad rysku, tak si myslím, že to bude bublat, protože si to vezme na okruch topení a pak bude vody málo. Třeba se mýlím, ale třeba na tom něco je :wink:

Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651

Více
17 roků 10 měsíců zpět #26 od paldous
Odpověděl paldous pro téma Re: topení bublá
jakej ventil otevres na max? ja tam zadnej ventil na chladici nemam, jestli myslis ovladac topeni v interieru tak to uz bych celkem chapal, jo a otviras ten strednej?

Fiat Tipo 1.7D, r.v.:1988

Více
17 roků 10 měsíců zpět #27 od Vali
já napsal na topení, ale ventil.. sorry, no jasně myslím ten v interiéru jak to nazvat ten bazmek, třeba knoflík:) , asi jsem to blbě napsal. No teď abych nekecal, myslím ten prostřední s regulací teploty, ale teď si nejsem úplně jistej, nic se nestane, když pro jistotu oba i ten bazmek na max. foukaní, což je myslím hodnota IV, nejvyšší stupeň :) Já to vždycky poznám, kterej je ten knoflík podle toho, že jak dolívám kapalinu a otočím knoflík, tak to slyším, jak to zateče do okruhu topení :)

Více
17 roků 10 měsíců zpět #28 od Předseda
Odpověděl Předseda pro téma Re: topení bublá
Můžete mi popsat JAK PŘESNĚ teda odvzdušním topení? Bublám taky, vždycky při rozjezdu si to zabublá, když je kolečko od topení otočený na max. Taky to dělá to, že když jedu na volnoběh (i s ohřátým motorem), nebo když jenom stojím s nastartovaným autem, tak to topit prostě přestane a z topení jde studený vzduch. Myslel jsem, že by to mohl být zarostlý radiátor. Nebo vodní pumpa (při vyšších otáčkách to topí, ale voda se postupně taky někde ztrácí, občas musím dolít)? Ale odvzduštit bych to preventivně rád zkusil.

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
17 roků 10 měsíců zpět #29 od Vali
Já jsem neovzdušňoval vůbec, jen jak jsem spal, když dolívám vodu, otevírám v kabině kolečko na topení. Ale to z důvodu zavodnění okruhu topení a né kvůli ovzdušnění. No a nebublám, jen při startu, pak v poho. ale někde o tady bylo myslím psaný, jak se to dělát. :)

Více
17 roků 10 měsíců zpět #30 od Předseda
Odpověděl Předseda pro téma Re: topení bublá

Já jsem neovzdušňoval vůbec, jen jak jsem spal, když dolívám vodu, otevírám v kabině kolečko na topení. Ale to z důvodu zavodnění okruhu topení a né kvůli ovzdušnění. No a nebublám, jen při startu, pak v poho. ale někde o tady bylo myslím psaný, jak se to dělát. :)

Já to právě nenašel, potřeboval bych přesný postup, krok po kroku.

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Vygenerováno za 0.539 sekund