Když se o auto nestaráte .... přijde koroze!

Více
17 roků 9 měsíců zpět #1 od Kracmi
A o mé tipko s největší pravděpodobností nikdo moc nestaral protože koroze opravdu přišla, a né malá! Jak o něj bylo pečováno v Německu nevím, ale když s ním předemnou 2,5roku jezdil muj otec tak se kromě výměny oleje a toho co se zrovna pos**** žádná udržba nekonala. Dokud jsem tipko neuklidil tak v něm byl bordel jako sv*** vsude popel od cigaret, na sedacce fleky od rozliteho laku atd atd......To uz jsem celkem odstranil a interier již vypada jak má. Ovšem mě ještě čeká vymena rozvodu, sinenbloku nebo proste nekde ve predu po prejeti nerovnosti neco mlati, stahovani praveho pr. okna a zadniho prasatka ktere obcas tece obcas ne, ale pak prichazi to nejhorsi a to koroze. Jak postoupila na mem Tipku???? kouknete na TENTO ODKAZ www.motoblazni.ic.cz/foto/Tipo/index.html podle otce je to ještě dobrý!!! Taky si myslíte že je to dobrý? Já ne!

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 9 měsíců zpět #2 od Pavel
No tak kamaráde to nebude jednoduché :?

my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!

Více
17 roků 9 měsíců zpět #3 od Kracmi
No to teda nebude :cry: ale nic jinyho mi nezbyva a nastesni mam kamarada kterej je sikovnej a vyvari mi to

Více
17 roků 9 měsíců zpět #4 od Pavel
když už to budeš dělat udělej vše a pořádně! Jinak to nemá cenu!

my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!

Více
17 roků 9 měsíců zpět #5 od Kracmi
To je jasny ale taky to zalezi na financich. Tak ten predek mne tolik netrapi to se odrizne a navari novy ale ten zadek ojojoj

Více
17 roků 9 měsíců zpět #6 od čenda
To je práce jak na kostele... 8O

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...

Více
17 roků 9 měsíců zpět #7 od Max-el
pokud se na to otec kouká jako že to ještě jezdí, tak to je dobrý, tak to souhlasím, ale podle mě, jak se někde objeví rez, tak tou chvílí to už dobrý neni

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Více
17 roků 9 měsíců zpět #8 od Kracmi
No tady to uz je fakt špatný. Ten podběh je jako ementál.

Více
17 roků 9 měsíců zpět #9 od Michal Zajíček
přesně tato místa spoustu dalších jsem měl i já. Ještě, že mám bráchu autoklempíře jinak bych se nedoplatil. všimněte si, že většinou je koroze v ose kol od předu až dozadu ( zadní lemy, podlaha a prahy atd. )

tel. 732 107 942
1.6 IE 1993 přez 272 000 km TIPO (835C1000)

prodejce výfuků MARIX, BOSAL ,STARLINE, WALKER a příslušenství FISCHER Automotive
objímky,těsnění, katalizátory,vlnovce,rezonátory. - VŠE NA WWW.VYFUKOVESYSTEMY.BIZ

Více
17 roků 9 měsíců zpět #10 od skvelejmira
A nevyplati se jina kastle???Ja jsem si rikal ze mam velky diry (2x5cm), ale ta tvoje velka je fakt super...Nebojis se??Ma to teda jednu vyhodu-jako klimatizace v léte

ahoj

Více
17 roků 9 měsíců zpět #11 od Kracmi
no hlavne projedes nejakou cesticku a celej kufr zaprasenej jak....
to nema cenu jinou kasly az se pustime do toho vyvarovani tak to budu cely dokumentovat hlavne doufam ze az se to odstroji tak nebude takle shnily este neco.....

Více
17 roků 9 měsíců zpět #12 od komasix
No zase neblázněte! to abych ze začal taky bát...

Fiat Tempra SW 1,9TD 1995

Více
17 roků 9 měsíců zpět #13 od Předseda
No, já jsem si taky myslel, že moje auto je - cp se koroze týká - na tom docela dobře. Ale jednoho dne jsem se kouknul do zadních podběhů a našel tam takovou podobnou díru, jaká byla na těch fotkách tady. No a když jsem píchnul do prahu, bylo jsem hned o něco smutnější. Nechal jsem to udělat a pak jsem odkryl podlahu pod rezervou. Durch. No takže jsem celý auto vzal a odvez ho ke kámošovi na klempírnu. Komplet celej zadek od prahů dál byl jako řešeto. Prej že pozink - pěkný hovno!

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
17 roků 9 měsíců zpět #14 od jirkaR
no nevím nevím to je hustý

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
17 roků 9 měsíců zpět #15 od komasix
No já kupříkladu zadní podběhy nemam vůbec ale na prahy to zatim nepostoupilo.Dál už to jsou /doufam/ v podstatě jen drobnosti - lemy dveří atp. Tempra měla slíbeno že před zimou to necham udělat ale zatim nebyly peníze. Mam to celý slíbený za 2 tysíce tak počítam ze čtyrma. Doufam že tejden to vydrží - na soli sem s stim ještě nebyl. Jinak všem samozřejmě v tomto ohledu přeju hodně štěstí - je to hodně choulostivý téma...

Fiat Tempra SW 1,9TD 1995

Vygenerováno za 0.926 sekund