Topení k zadním sedačkám

Více
15 roků 10 měsíců zpět #16 od S3m8a
Odpověděl S3m8a pro téma Re: Topení k zadním sedačkám
jo sry :oops: mel jsem za to ze na tohle je to nastavny an foukani nahoru ... ale tak dkyz sundas ty mrizky a ucpes na chvili ty vydechy kouskem molitanu .... ?

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 10 měsíců zpět #17 od pardal5
když se tady bavíte o topení,tak se chci zeptat,když zapnu foukání na okno tak my profukuje studený vzduch u jednoho výdechu,je tam nějaké těsnění nebo něco takového

tipo 1.9 td 1992 59 kw

Více
15 roků 10 měsíců zpět #18 od bjukemen

když se tady bavíte o topení,tak se chci zeptat,když zapnu foukání na okno tak my profukuje studený vzduch u jednoho výdechu,je tam nějaké těsnění nebo něco takového

...nejako nerozumiem otazke,to akože iba z jedneho ti ide studeny a z ostatnych teply vzduch...???...je to nejaka haluz malo by to fachať normalne...nema tam z kade fukať studeny vzduch...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
15 roků 10 měsíců zpět #19 od pardal5
je o blbí ale je to tak,je to jen když pustim foukání na okno,tak my jdez jednoho pruduchu studenej vzduch,nevim proč :cry: ale když dám foukání z pruduchu u volantu takmy jde normálně teplo

tipo 1.9 td 1992 59 kw

Více
15 roků 10 měsíců zpět #20 od Freedom

je o blbí ale je to tak,je to jen když pustim foukání na okno,tak my jdez jednoho pruduchu studenej vzduch,nevim proč :cry: ale když dám foukání z pruduchu u volantu takmy jde normálně teplo

tak tohle znám ted z delty na sklo mi jede teplej a uprostřed mi to profukuje studený...proč taky nevim....a jinak dozadu to foukání se mi taky nikdy neohřálo zatim....

Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW

Více
15 roků 10 měsíců zpět #21 od Předseda
Koukám že záhady se u koncernu dějí a že jsme všichni na jedný lodi :)

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
15 roků 10 měsíců zpět #22 od pardal5
už jsemsi myslel,že mám jen já záhady :D

tipo 1.9 td 1992 59 kw

Vygenerováno za 0.065 sekund