Digitální palubka - podrobný průvodce, byl by zájem???
Chybu ve schematu opravím až s nejbližší aktualizací celé html dokumentace (na přání zašlu všem zájemcům opravené schéma na mail).
Pokud jde o návod, jak použít hodiny palubky Borg samostatně, ten v dokumentaci nikdy nebyl a nebude. S původní myšlenkou detailně popsat digi palubku z Tipa nemá nic společného. Někde ve fóru tu kdosi projevil přání zjistit, zda jsou hodiny schopny fungovat sólo, proto jsem sepsal těch pár řádek s instrukcemi.
Osobně se mi to řešení moc nelíbí, protože tím vezme za své zbytek palubky. Leda kdyby měl někdo k dispozici palubku totálně nefunkční a chtěl by zkusit využít aspoň ty hodiny. Ale totálně nefunkční a neopravitelnou palubku jsem ještě neviděl. Jedině snad nějaký kus z bouračky, to bych překousnul ...

Petr de Zviqov
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
- jumbo
absolvent-zahori84.wz.cz/photos/4060.png
Jen dodávám, že jsou slaboproudá schemata s číslicovými obvody kreslena s tzv. skrytým napájením, tj. ze schematu laik nepozná, že je třeba připojit pin
16 obvodu 4060 k napětí +12V a pin 8 ke GND (zemi, kostře).
Petr de Zviqov

Já tomu rozumím kulové a potřeboval bych radu. Jde přehodit jen ekonoměr za ukazatel tlaku turba? Vyměnil jsem motor a potřboval bych ne analogový ukazatel aby se to hodilo k Digi palubovce. Mám palubky 2 z tipa a jednu z Tempry.
Pak ještě musím nějak vymyslet ukazatel teploty oleje a tlaku oleje co standardně turbo má.
Díky za každý příspěvek.
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Z předešlých popisů mi přijde, že ne.. Nezajímá mě to proto, abych stočil kilometry, ale abych věděl, jestli to , co mi počitadlo ukazuje, může být pravda. Takže jednoduchá otázka - jde to , nebo to nejde ? Jestli to jde, pak mě postup jak to jde, nezajímá..
Díky..
Tempra SW 2.0 i.e. 4x4, Fiat Tempra SW 2.0 i.e. automat, Peugeot 205 cabrio, Škoda Octavia 62
www.fiattempra.estranky.cz
- jumbo
Tak to je taky na zastřelení!judeware napsal: Dixxi, Kontaktol ne! Leda tak na kostru v motoru, ale ne na slaboproud. Za toto nabíjím ostrými a střílím! Stačí oškrabat jednotlivé piny.

Fiat Tempra SW 1.6ie / 55kW (E85)/ 1994 / fialová metla
(+ 4 další dárcovský různého stáří a motorového provedení

fiat tempra 1.9 tds ,fiat punto 1.2 mk2 8v,peugeot boxer 2.5 d
- jumbo
oslov Skyline, tomu jsem poslal e-mailem spoustu věcí.
- jumbo
dl2.upnito.sk/download.php?dwToken=a2ef9...9d3b0e68cbc9bf9fcb85