Šlo by to změnit?
FIATu zdar)!!!
Fiat Croma TDid
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
no hele, když chceš aby ti světla svíti bez klíčku , tak na spínací skříňce je takový malý čudlík- nad klíčkem - já ho mam modrej. A když otočíš klíčkem do první polohy a zmáčkneš ho a vrátíč klíček z pátky na 0 nak ti svítí obysovky a klíček můžeš vytahnout
no ale to ti svítí i palubka ne?
Já můžu vyndat klíček a bude třeba nastarovanej motor
jj svítí jen podsícení pakubky a kontrolka světla. jinak motor je vyplej
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
- Marco Bartoli
- Autor tématu
Fiat Tipo 1,7D 1988 zakoupeno 1.6.2007. Doinstalovaný interiér z 2.0 16V.
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
ja som prisiel na to az teraz. a to mam tipo uz par rockov.já sem na to že to tak funguje přišel úplnou náhodou ,totiž když sem opravoval skratovaný kabel na světla , tak sem si hrál se spínačkou a s tím tlačítkem a pak sem vyndal klíček a najednou koukal , že típko svítí i bez klíčku
ty startuješ s rosvícenýma světlama ? A co na to baterka?
Myslím, že 74Ah baterce je to úplně jedno
no mám ji tam no ale nevím abych ji brzo neodrovnal už je dva roky načata, ještě nikdy jsem neměl uplně novou
Tiez startujem so svetlami, a to aj v zime a ziadny problem nie je.
1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti
Na další problém jsem narazil pri montáži automatického zapínátí světel pro celoroční svícení. Nejde mi vytáhnou levá ovládací páčka světel a blinkrů. Když odstranim kryty volantu (takové ty dvě učka) a pokusim se páčku vytáhnout, zavazí tam ta lišta co vede přez celou palubku a jsou v ní výduchy topení. Jde to nějak udělat, abych jí nemusel celou demontovat?
Děkuji za rady.
Skus si dat nizsie volant, mohlo by to pomoct.
1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti
minule som vypol svetlá a polovička mi volala, že nefungujú
Fiat to má vymyslené ozaj super =D>
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny
- Marco Bartoli
- Autor tématu
Na další problém jsem narazil pri montáži automatického zapínátí světel pro celoroční svícení. Nejde mi vytáhnou levá ovládací páčka světel a blinkrů. Když odstranim kryty volantu (takové ty dvě učka) a pokusim se páčku vytáhnout, zavazí tam ta lišta co vede přez celou palubku a jsou v ní výduchy topení. Jde to nějak udělat, abych jí nemusel celou demontovat?
Děkuji za rady.
Já tam nemam nastavitelnej. Nebo to jse nastavovat nějak jinak?
Mozno nastavitelny volant mas, len sa poriadne pozri.Na další problém jsem narazil pri montáži automatického zapínátí světel pro celoroční svícení. Nejde mi vytáhnou levá ovládací páčka světel a blinkrů. Když odstranim kryty volantu (takové ty dvě učka) a pokusim se páčku vytáhnout, zavazí tam ta lišta co vede přez celou palubku a jsou v ní výduchy topení. Jde to nějak udělat, abych jí nemusel celou demontovat?
Děkuji za rady.
Fiat Croma TDid
Už je pryč: Fiat Tipo 1.6 DOHC r.v. 1989
Nyní: Škoda Octavia 1.9TDi
- Marco Bartoli
- Autor tématu
Mozno nastavitelny volant mas, len sa poriadne pozri.Na další problém jsem narazil pri montáži automatického zapínátí světel pro celoroční svícení. Nejde mi vytáhnou levá ovládací páčka světel a blinkrů. Když odstranim kryty volantu (takové ty dvě učka) a pokusim se páčku vytáhnout, zavazí tam ta lišta co vede přez celou palubku a jsou v ní výduchy topení. Jde to nějak udělat, abych jí nemusel celou demontovat?
Děkuji za rady.
Dole pod volantemby měla být taková páčka, ale já tam mám jen záslepku. Když jsem měl oddělanej ten kryt dole, tak sem si všimnul dvou šroubů co drží volant. Možná by to šlo povolit a pak bych se k tomu dostal. No ale do řízení se mi moc drbat nechce.
Jinak ja se priznam, ze startuji i s rozsvicenymi svetly a nejak to neresim, za posledni dva roky se mi stalo cca dvakrat, ze jsem musel startovat nadvakrat a to bylo vzdycky v zime, jinak vzdy napoprve, staci jen brnknout a jede.
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal