Šlo by to změnit?

Více
17 roků 5 měsíců zpět #16 od csala
Odpověděl csala pro téma Re: Šlo by to změnit?
Jasne, ze FIAT to ma vymyslene najlepsie na svete :D Vypnem zapalovanie - vypnem vsetko. Nedoporucujem to menit. Je to dobre presne tak, ako to je. Mozno, ze si na to treba zvyknut, ale ja by som to prave na ostatnych autach poprerabal tak, ako to ma FIAT minimalne 50 rokov.
FIATu zdar)!!!

Fiat Croma TDid

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 5 měsíců zpět #17 od hovi
Odpověděl hovi pro téma Re: Šlo by to změnit?

no hele, když chceš aby ti světla svíti bez klíčku , tak na spínací skříňce je takový malý čudlík- nad klíčkem - já ho mam modrej. A když otočíš klíčkem do první polohy a zmáčkneš ho a vrátíč klíček z pátky na 0 nak ti svítí obysovky a klíček můžeš vytahnout :D

no ale to ti svítí i palubka ne?
Já můžu vyndat klíček a bude třeba nastarovanej motor

jj svítí jen podsícení pakubky a kontrolka světla. jinak motor je vyplej

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
17 roků 5 měsíců zpět #18 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: Šlo by to změnit?
Taky byh do těch světel nevrtal. Dost často jezdím služební Octavií a dost často zapomenu vypnout nebo zapnout světla. Je to pěkně trapné že u tak drahého auta se světla nezapínají samy. Navíc když to chceš zaplatíč 700 kč za modul co ti to umožní:-(

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
17 roků 5 měsíců zpět #19 od Marco Bartoli
Odpověděl Marco Bartoli pro téma Re: Šlo by to změnit?
Nechám to tak jak to je. Netušil jsem k čemu to tlačítko u klíčku slouží a teď to vím a jsem mile překvapen. Naprosto to změnilo můj názor. Udělám jen jednu úpravu. Zapojim tam relé co zapne světla až po nastartování. Tím zachovám propracovanost tohoto stávajícího systému a nebudu tak požkozova baterii. Má to jednu výhodu a to v tom, že kdyz budu chtít mít zaplej klíček (třeba kvůli topení) nebudou mi hned svítit světla. Pokud je budu chtít rosvítit tak zmačku tlačítko které je součástí toho relé (namontuju nekde pod palubku) a můžu systém využívat přesně tak jak je v originále. Něchtěl jsem zde nějak pohoršovat zastánce všeho origiálního FIAT, ale vozidlo FIAT mám jen cca týden a nutušil jsem jak je koncipováno. Teď už tomu začínám přicházet na chuť. Děkuji moc za všechny vaše mázory.

Fiat Tipo 1,7D 1988 zakoupeno 1.6.2007. Doinstalovaný interiér z 2.0 16V.

Více
17 roků 5 měsíců zpět #20 od hovi
Odpověděl hovi pro téma Re: Šlo by to změnit?
:D já sem na to že to tak funguje přišel úplnou náhodou ,totiž když sem opravoval skratovaný kabel na světla , tak sem si hrál se spínačkou a s tím tlačítkem a pak sem vyndal klíček a najednou koukal , že típko svítí i bez klíčku :D

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
17 roků 5 měsíců zpět #21 od mt-tuning
Odpověděl mt-tuning pro téma Re: Šlo by to změnit?

:D já sem na to že to tak funguje přišel úplnou náhodou ,totiž když sem opravoval skratovaný kabel na světla , tak sem si hrál se spínačkou a s tím tlačítkem a pak sem vyndal klíček a najednou koukal , že típko svítí i bez klíčku :D

ja som prisiel na to az teraz. a to mam tipo uz par rockov. :oops: :oops:

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
17 roků 5 měsíců zpět #22 od rat21
Odpověděl rat21 pro téma Re: Šlo by to změnit?

ty startuješ s rosvícenýma světlama ? A co na to baterka?

Myslím, že 74Ah baterce je to úplně jedno :D

no mám ji tam no ale nevím abych ji brzo neodrovnal už je dva roky načata, ještě nikdy jsem neměl uplně novou

Tiez startujem so svetlami, a to aj v zime a ziadny problem nie je. :)

1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti :-(

Více
17 roků 5 měsíců zpět #23 od rat21
Odpověděl rat21 pro téma Re: Šlo by to změnit?

Na další problém jsem narazil pri montáži automatického zapínátí světel pro celoroční svícení. Nejde mi vytáhnou levá ovládací páčka světel a blinkrů. Když odstranim kryty volantu (takové ty dvě učka) a pokusim se páčku vytáhnout, zavazí tam ta lišta co vede přez celou palubku a jsou v ní výduchy topení. Jde to nějak udělat, abych jí nemusel celou demontovat?

Děkuji za rady.

Skus si dat nizsie volant, mohlo by to pomoct.

1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti :-(

Více
17 roků 5 měsíců zpět #24 od scherer012
Odpověděl scherer012 pro téma Re: Šlo by to změnit?
takisto nechávam vypínač svetiel v polohe zapnutý- pomáha to aj polovičke
minule som vypol svetlá a polovička mi volala, že nefungujú :D

Fiat to má vymyslené ozaj super =D>

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
17 roků 5 měsíců zpět #25 od Marco Bartoli

Na další problém jsem narazil pri montáži automatického zapínátí světel pro celoroční svícení. Nejde mi vytáhnou levá ovládací páčka světel a blinkrů. Když odstranim kryty volantu (takové ty dvě učka) a pokusim se páčku vytáhnout, zavazí tam ta lišta co vede přez celou palubku a jsou v ní výduchy topení. Jde to nějak udělat, abych jí nemusel celou demontovat?

Děkuji za rady.

Já tam nemam nastavitelnej. Nebo to jse nastavovat nějak jinak?

Více
17 roků 5 měsíců zpět #26 od csala
Odpověděl csala pro téma Re: Šlo by to změnit?

Děkuji za rady.

Mozno nastavitelny volant mas, len sa poriadne pozri.

Fiat Croma TDid

Více
17 roků 5 měsíců zpět #27 od Criton
Odpověděl Criton pro téma Re: Šlo by to změnit?
reklama:
Soubor přílohy:

Už je pryč: Fiat Tipo 1.6 DOHC r.v. 1989
Nyní: Škoda Octavia 1.9TDi

Více
17 roků 5 měsíců zpět #28 od Marco Bartoli

Děkuji za rady.

Mozno nastavitelny volant mas, len sa poriadne pozri.

Dole pod volantemby měla být taková páčka, ale já tam mám jen záslepku. Když jsem měl oddělanej ten kryt dole, tak sem si všimnul dvou šroubů co drží volant. Možná by to šlo povolit a pak bych se k tomu dostal. No ale do řízení se mi moc drbat nechce.

Více
17 roků 5 měsíců zpět #29 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: Šlo by to změnit?
Chlape ty mas teda starosti! Ja nevim proc srovnavas to svoje byvale zabozroutske auto s nasimi tipky? Nerikam, ze vse je optimalni, ale spoustu veci udelali dobre.
Jinak ja se priznam, ze startuji i s rozsvicenymi svetly a nejak to neresim, za posledni dva roky se mi stalo cca dvakrat, ze jsem musel startovat nadvakrat a to bylo vzdycky v zime, jinak vzdy napoprve, staci jen brnknout a jede.

Více
17 roků 5 měsíců zpět #30 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: Šlo by to změnit?
no dnes jsem jel za Bx no to se nedá s tipem srovnat jeto takový podivný auto hlaně ten zadek

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Vygenerováno za 2.555 sekund