problém s kabely

Více
17 roků 3 týdnů zpět #16 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: problém s kabely
asi jsem narazil na zrovinka povedený kus :)
jinak jsem procházel celý vedení kabelů po těch černejch krkách a nikde jsem nenašel nějaký volný kabely co by nikam nepatřily, doufám že to je utrhaný až někam do prdele a bude se to muset dělat nějak celý znova :evil:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 2 týdnů zpět #17 od Charles
Tak to vypadá, že kabely a konektory mít budu....potom s vaší pomocí bych chtěl to nějak dát do kupy a zprovoznit, aby to zase chodilo jak má ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
17 roků 2 týdnů zpět #18 od TooM-As
Odpověděl TooM-As pro téma Re: problém s kabely
já myslím že konetory na kabelech a konektory na čidlech by si měli barevně odpovídat .aspoň tak to mám u 2.0 a u 1.6 jsem to tak měl asi taky (ale už si to nepomatuju). to jen pro informaci a usnadnění hledání.

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
17 roků 2 týdnů zpět #19 od Charles
No tak taky v to doufám, ale je možné že tam nejsou ty kabely vůbec a pak by se to muselo tahat až k řj celý nově

Více
17 roků 2 týdnů zpět #20 od nuni
Odpověděl nuni pro téma Re: problém s kabely
Moc se omlouvám,že jsem ještě nic nenafotil,ale fakt nestíhám.Dnes mi dovezli nový termostat na coupátko a já se s výměnou drbal až do tmy.Doufám,že zítra už to stihnu.

tipo 1,6DOHC najeto 180000km
....a prece se toci!

Více
17 roků 2 týdnů zpět #21 od Charles
Jo to nevadí, to mě už ten den nezabije.....dneska jsem chtěl si jít aspoň vyměnit anténu na autě a ani jsem se k tomu nedostal, páč jsem přišel po tmě :( tak snad zejtra bude chvíli čas

Více
17 roků 2 týdnů zpět #23 od Charles
Děkuji moc, zítra skočim do auta a pořádně projdu všechny krky, jestli to tam někde není...včera ani dnes nebyl čas, protože jsem přišel domů až po tmě :(

Více
17 roků 2 týdnů zpět #24 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: problém s kabely
To Nuni: Dobrý fotky :)

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
17 roků 2 týdnů zpět #25 od Charles
CHLAPI :!: MÁÁÁÁM TO ZAPOJENÝ :!:
tak jsem se dneska už konečně dostal k tomu a začal hledat ten konektor na připojení čidla.....rozstříhal jsem izolačku co byla omotaná na tom hlavnim krku a podle fotek od NUNIho (kterému tímto ještě jednou moc děkuji) jsem našel modro bílej kabel a šel podle něj pořád dál....konektor jsem našel, ale byl tak skovanej, že se nedivim, že jsem ho nemohl najít....musel jsem sundat i bednu na vzducháč abych ho mohl vyndat ven, protože to bylo pod ní přimáčklý a ještě zaseklý pod krytem vačky....opravdu nepochopim :roll: , proč ten konektor někdo takhle celej zabalil do toho krku :?:

Tak jsem ho teda zapojil (napojil všechny ostatní čidla který jsem musel odpojit, abych mohl pracovat s kabelama) nakonec zpětně připojil kabely do rozdělovače a vesele jsem to šel zkusit nastartovat.....auto chytilo na pár otočení startéru a hned potom bylo slyšet, že je v tom rozdíl oproti tomu, když čidlo bylo nezapojený :!: Motor měl takovej lepší chod, takovej kultivovanější :lol: Pak jsem vylezl ven a dokonce ani z výfuku mi to tolik nekouřilo...předtim to studený hulilo dost bíle a byl cejtit benzín, teď už to tolik nekouří a i nesmrdí :!: Vrcholem bylo, že jsem to šel projet, no můžu říct, že nárůst výkonu byl poznat, teď mi to dokonce i hrabe na asfaltu :lol:
Tak teď jsem zvědavej, jestli mi klesne ta spotřeba :P

Tady jsem udělal pár fotek:
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g...d=5670&g2_page=1

A tady ještě jsem udělal jednu fotku, a pokud to někdo pozná, tak bych chtěl vědět, co to je
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=5748

Více
17 roků 2 týdnů zpět #26 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: problém s kabely
no gratulace to ti přeju

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
17 roků 2 týdnů zpět #27 od Charles
díky moc.....a když jsem byl v dobrý náladě, že se mi to povedlo, tak sjem si tam dal i tu novou anténu, co jsem si koupil a rádio už hraje taky líp a nešumí ;)

Více
17 roků 2 týdnů zpět #28 od Vali
Odpověděl Vali pro téma Re: problém s kabely
No tak sláva, hurá konečně. Ten výkon je nezvyk že :lol: A jak s tou lambdou, to jsi taky vyřešil ,nebo ještě v pořadí řešení? Jinak hlavně aby ta spotřeba šla dolů :wink:

Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651

Více
17 roků 2 týdnů zpět #29 od Charles

No tak sláva, hurá konečně. Ten výkon je nezvyk že :lol: A jak s tou lambdou, to jsi taky vyřešil ,nebo ještě v pořadí řešení? Jinak hlavně aby ta spotřeba šla dolů :wink:

Lambdu jsem zkoušel taky, ale tam bohužel žádnej skovanej kabel není :( takže zase někdy příště... výkon sice vzrostl, ale ne natolik, ještě pořád je to málo, musim vyhodit ten laďák co tam je :!:

Více
17 roků 2 týdnů zpět #30 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: problém s kabely
nejlepší jak zjistit pokud je lambda ok tak je dobrý zajet na emise
a nechat změřit

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Vygenerováno za 0.547 sekund