Sviti baterka!
Nevi nekdo v cem je problem a jak se toho zbavit?? Muze to byt zimou nebo je baterka v cudu?
Rozsviti se to jen obcas na chvilku. Pak to zase zhasne.
Predem diky za radu,
Michael
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums...highlight=libovolnou
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
tipo 1,6DOHC najeto 180000km
....a prece se toci!
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
čím to může být : prosím radu
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW
Změř dobíjení ne? Ale buď uhlíky v tom lepším případě a nebo regulátor - ten také rád odchází.no a mě to nesvítí ale ani mi to asi nedobíjí....mám novou baterku a každou chvíli musim roztlačovat.....nevim čim to je.....
my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!
ta ziarovka je zapojena medzi + pol baterky a + vyvod alternatoru pre napajanie budenia, ak to svieti slabo stale, to znamena ze uroven napatia neni rovnake, to je zapricinene vadnou diodou v alternatoru, tej malej diody.Když to tu tak čtu, zkusím se vás na něco zeptat....čím je způsobeno, že mi trochu svítí kontrolka dobíjení pořád ? Jako když zapnu klíček, tak se normálně rozsvítí a po nastartování "zhasne" ale jakoby pořád trochu svítí, měřil jsem to a dobíjí, všechno je v pořádku, jen že ta kontrolka úplně nezhasne je to vidět hlavně když je tma, ale i ve dne to je vidět
ak meras dobijanie tak tam musis namerat rozdiel, dobija to malo.
alebo ak je skrat regleru tak to dobija vela.
moze tam byt aj zvlasta zhoda ak je spatny regler a sucasne spatna velka dioda....
zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane
www.faann.net/page.php?menu=teorie&promena=clanek&id=21
jj
ta ziarovka je zapojena medzi + pol baterky a + vyvod alternatoru pre napajanie budenia, ak to svieti slabo stale, to znamena ze uroven napatia neni rovnake, to je zapricinene vadnou diodou v alternatoru, tej malej diody.Když to tu tak čtu, zkusím se vás na něco zeptat....čím je způsobeno, že mi trochu svítí kontrolka dobíjení pořád ? Jako když zapnu klíček, tak se normálně rozsvítí a po nastartování "zhasne" ale jakoby pořád trochu svítí, měřil jsem to a dobíjí, všechno je v pořádku, jen že ta kontrolka úplně nezhasne je to vidět hlavně když je tma, ale i ve dne to je vidět
ak meras dobijanie tak tam musis namerat rozdiel, dobija to malo.
alebo ak je skrat regleru tak to dobija vela.
moze tam byt aj zvlasta zhoda ak je spatny regler a sucasne spatna velka dioda....
No já jsem to měřil a dává to myslim 14,2V mohu to změřit znovu abych to věděl přesně, ale určitě to dobíjí, protože i když jsem nechal jednou hrát dlouho rádio a pak jsem startoval, tak to už docela pomalu točilo motorem a během chvíle jízdy to bylo zase dobitý.
A nemůže to dělat to, že tam mám dost silnou baterku ? myslim jako víc Ah ??
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
no rád bych změřil jenže mi ještě ke všemu nejde zvednout ani haupna...budu to muset zvednout a zvednout jí zespoda....uvidíme co z toho bude...Změř dobíjení ne? Ale buď uhlíky v tom lepším případě a nebo regulátor - ten také rád odchází.no a mě to nesvítí ale ani mi to asi nedobíjí....mám novou baterku a každou chvíli musim roztlačovat.....nevim čim to je.....
Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků