Sviti baterka!

Více
17 roků 1 týden zpět #31 od marekus
Odpověděl marekus pro téma Re: Sviti baterka!
Uz som skusal vsetko mozne.Nic.Svieti stale.Keby nebol ten regler taky drahy tak kaslem nato,ale dat zan 1300 bez par krun a neprestane svietit tak ma vystre

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 1 týden zpět #32 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: Sviti baterka!
Doel by jsi měl mít nějaké ukostření so vede od převodovky k nápravnici. To by mohl být tvůj problém. Špatná kostra. Můžeš natvrdo vzít kabel a připojit ho z baterky mínus pólu na kostru alternátoru. Jestli to už svítit nebude, tak hledej kostry.

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
17 roků 1 týden zpět #33 od marekus
Hned zajtra to vyskusam.Dikes,ale.....no neviem.Bodaj by si mal pravdu!

Více
17 roků 1 týden zpět #34 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Sviti baterka!
už jsem to tu taky psal, že mi slabě prosvěcuje kontrolka baterky, ale je to vidět spíš v noci nebo za šera...jinak jsem to měřil a dává to 14,2V a dobíjí to....ještě mě napadlo, nemůže na to mít vliv silnější baterka :?:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
17 roků 1 týden zpět #35 od Larin
Odpověděl Larin pro téma Re: Sviti baterka!
kdyby to byl altik, tak ja mam jeden co mi dosel od jednoho chlapika ale ma blbou prirubu na mou 1.4, tak sem musel sehnat jinej, tak ten s tou prirubou na vetsi obsahy a diesly je mi naprd :wink:

1.4 i.e, r.v. 1995 3 dvéř už není

Více
17 roků 6 dní zpět #36 od marekus
Caute.Mne baterka tiez svietila slabo,bolo ju vidiet svietit len za sera alebo vecer.Ale jedneho pekneho dna zacala svietit intenzivne a bolo to v......!Zajtra idem vymenit regler a uvidim ci to pomoze.Charles,pises ze ti altik dava 14.2,ale dava taky prud aj pri plnom zatazeni?Mne pri nastartovanom aute bez zatazenia davala tiez okolo 14.2-14.3.Pri rozsvietenych svetlach a pri pustenom kureni nedobijal ani na 13.Meral som dobijanie na Octavii a ta pri plnom zataz.dobijala na 14.5!

Více
17 roků 6 dní zpět #37 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Sviti baterka!
no pro jistotu to zítra změřím, ale jako dobíjí to bez problému když jezdim i stojím a poslouchám rídio dlouho a startuju bez sebemenších problémů ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
17 roků 6 dní zpět #38 od marekus
Drzim palce cece,daj potom vediet ako si dopadol :)

Více
17 roků 6 dní zpět #39 od skypan
Odpověděl skypan pro téma svítí baterka

chlapi!som zufaly.mam 1.7 tipo a zacala mi slabucko svietit baterka na pristrojovke.hned som to riesil tak ze som preletoval diod.mostik respektive vymenil.Svietit neprestala.Potom som vimenil uhliky a stale ta svina svieti a este intenzivnejsie ako predtym.Samozrejme to nedobija.Napada ma uz len vymenit regler,len nie som si isty ci to problem vyriesi. :( Poradte.dikes.

jo vyměnˇ ho(regler)a bude po problemu

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
17 roků 5 dní zpět #40 od marekus
tak som teda vymenil ten regler a svieti stale!pri nezatazenom dobija na 14.2 a pri zatazeno 13.4.Je to normalne??Ja sa asi zblaznim. :evil:

Více
17 roků 5 dní zpět #41 od skypan
co uhlíky byly dostatečně dlouhé?

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním

Více
17 roků 5 dní zpět #42 od marekus
ano boli,ten regler som kupil uplne novy

Více
17 roků 5 dní zpět #43 od skypan
ted už jenom některá z hlavních diod je jich tam šest,na samotné vinutí to nevidím páč ti to do bíjí i kdyš málo ale přeci :?

Více
17 roků 5 dní zpět #44 od marekus
A pritom to vyzeralo tak jednoducho:staci vymenit uhliky,preletovat diody,vymenit regler .Vsetko som urobil a prd!Asi to zaveziem do servisu alebo srotu :D

Více
17 roků 5 dní zpět #45 od marekus
Charles a ty ako meral si to?Dobija aj pri zatazenom?

Vygenerováno za 0.588 sekund