help blbnu mi stierače

Více
17 roků 1 týden zpět #1 od GIZMO16
help blbnu mi stierače vytvořil uživatel GIZMO16
začali mi blbnut stierače,idu normalne iba prvu minutu a potom sa rychlost stierania zvyši na dvojnasobok.Pritom nemyslim intervaly stierania ale pohyb stieračov.Aj obluk stierania sa postupne zvetčuje,až mi začne buchat o spodok a hore o okraj skla.motorček som už vymenil za novy ale robi to stale to iste,nevedeli by ste niekto pomoct? :roll:
P.S.voda tam nebola.[/b]

Tipo 1.7Ds r.v.89 562000 km,
Terchova-Nizne Kamence

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 1 týden zpět #2 od TommyAngelo
Mno Zajímave :roll: :?: jestli jsi motorek vymněni a furt to same tak to bude někde zavada v elektro instalaci skus zhodit vrchni dekl co je nad přepínačema blinkru a stěraču a podívat se tam jestli tam je všecko v pořadku jestli nemáš vháji nějake relatko nebo něco z dratama víc ti neporadím kámo :? :cry:

Více
17 roků 1 týden zpět #3 od TommyAngelo
Mno ještě mně napadlo že máš vháji cyklovač zkus ho vymněnit :wink: :idea:

Více
17 roků 1 týden zpět #4 od DURI123
Odpověděl DURI123 pro téma Re: help blbnu mi stierače
nazda!!!
no cyklovac by mohol byt na nic, ale ze by to zvacsilo aj obluk stierania??? to sa mi nevidi... mne sa parkrat povolili tie sroby ktore drzia ramienka strieracov a vtedy mi to zvacsilo obluk a lietali ako pojasene....
Skus kuknut ten cyklovac a dotiahni si tie sroby, pretoze tie ramienky by mali byt zapustene v takych drazkach,ale tie sa casto vyderu a preto tam ramienka dost dobre nedrzia 8O

Fiat Tipo 1.7D, r.v. 1989, 215 000km, zachvilku po smrti... momentalne Tipo 1.9TD, 233tis a stale stupa :)

Více
17 roků 1 týden zpět #5 od GIZMO16
Odpověděl GIZMO16 pro téma Re: help blbnu mi stierače

diky a ešte by som potreboval vedieť,kde je cyklovač.

Terchova-Nizne Kamence

Více
17 roků 1 týden zpět #6 od GIZMO16
v ramienkach to nebude,tie som už zaťahoval a stierače sa nekyvu,držia pevne. 8O

Terchova-Nizne Kamence

Více
17 roků 1 týden zpět #7 od DURI123
Odpověděl DURI123 pro téma Re: help blbnu mi stierače

diky a ešte by som potreboval vedieť,kde je cyklovač.

cyklovac najdes priamo na motorceku, taka umela skatulka.... a pri pojistkach mas relatko....

Fiat Tipo 1.7D, r.v. 1989, 215 000km, zachvilku po smrti... momentalne Tipo 1.9TD, 233tis a stale stupa :)

Více
17 roků 1 týden zpět #8 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: help blbnu mi stierače
Měnil jsi jen motorek nebo celý blok?
Uvnitř jsou kovové dráhy, a ty by mohly být zasrané. Pak to ty dráhy přebíhá a je problém. Nebo možná že je to blbě poskládané. Taky bych se podíval na tisící hran co je přímo na osce co hýbe s rameny. Tam to taky může prokluzovat a pak to dělá takovou paseku.

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
17 roků 6 dní zpět #9 od GIZMO16

Měnil jsi jen motorek nebo celý blok?
Uvnitř jsou kovové dráhy, a ty by mohly být zasrané. Pak to ty dráhy přebíhá a je problém. Nebo možná že je to blbě poskládané. Taky bych se podíval na tisící hran co je přímo na osce co hýbe s rameny. Tam to taky může prokluzovat a pak to dělá takovou paseku.

vymenil som cely motorček aj s kovovymi drahami,zo stareho zariadenia mi ostali iba stierače,ktore som dal na novy motorček.ide to bezchbne,pokial neni naštartovane. :roll:

Terchova-Nizne Kamence

Více
17 roků 5 dní zpět #10 od petr1978
:? Jsem v koncích :( Bez toho aniž bych to viděl asi neporadím, nevím už přesně jak vypadá a co v něm je :(

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
17 roků 5 dní zpět #11 od Max-el
Odpověděl Max-el pro téma Re: help blbnu mi stierače
ta dráha se Ti zvětší na obě strany, nebo se jen posune do strany?

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Více
17 roků 4 dní zpět #12 od GIZMO16
na obidve strany,pohyb stieračov sa velmi zrychli a trhaju sa zo strany na stranu.

Terchova-Nizne Kamence

Více
17 roků 4 dní zpět #13 od Max-el
Odpověděl Max-el pro téma Re: help blbnu mi stierače
koukal si se, jestli se nezasekávají o ten plast dole (jak jsou v něm ostřikovače) ?

Mě se taky zasekávaly, akorát se nezrychlovaly. Vyměnil jsem celý motůrek, mechanismus a nic. Pak jsem si všiml, že se zasekávají o ten plast

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Více
17 roků 3 dní zpět #14 od petr1978
Není náhodou v řídící jednotce co je součástí tělesa motorku odpor nebo dioda? V zadním je a když jsem to zkoučel vyměnit blblo mi to stejně. Možná že je odpálený a pak to blbne.Nejsem si jistý jestli je tam dioda nebo odpor. Nebo jestli není něco s cyklovací jednotkou v pojistkové skříni?
Jen tak cvičně bych si půjčil jinou a zkusil ji vyměnit. Pro všechny Tipa a možná Fiaty by měla být setjná.

Více
16 roků 11 měsíců zpět #15 od GIZMO16
dioda tam neni žiadna,mal som rozobraty ce motorček,ale ked je vonku zima a motzorček je studeny,tak stierače stieraju normalne,ale ked sa trocha rozbehne,tak stieraju ako šibnute,voda len tak lieta,pritom tto predtym vobec tak nestieralo,nemohlo by to byť relatkom? :?: :?: :?:

Terchova-Nizne Kamence

Vygenerováno za 0.469 sekund