Zapojení mlhovek
TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
tak co Karlíku, zhasnou ti mlhovky automaticky při přepnutí z potkávacích na dálkače a zase zapnou se automaticky při přepnutí z dálek na potkávačky?
NE a je mi to milejší. Mimochodem ani nevim, jak jsi na tohle přišel, že by se měly mlhovky zhasínat s dálkovýma. U snad všech aut jdou mlhovky zapnout s parkovačkama, aby se zhasínaly s dálkovýma, tak by museli být závislé až na potkávacích....
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
to že se to pak po převratu změnilo je prostě jiná...
mělo to tenkráte i svoji logiku...
jinak jestli ty kombinuješ za mlhy a hustého sněžení předné dálkové s mlhama to nevím..hlavně že pak lépe vidíš..
TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
ano přesně tak,za hlubokého míru to tak bylo i ve vyhlášce....Karle, za bolševika jsem dělal řpB a tenkráte platil nějaký zákon o používání jak předních, tak i zadní mlhovky pouze s potkávačkama, i na stk mě s tím vyhodili když mi svítila zadní mlha s dálkama a musel jsem to upravit tak aby jak přední tak zadní mlhy svítily jenom s potkávačkama, přední žluté jsem měl ok, ale ta zadní, a nepomohlo to okecávat slovy čím více být viděn tím lépe,
to že se to pak po převratu změnilo je prostě jiná...
mělo to tenkráte i svoji logiku...
jinak jestli ty kombinuješ za mlhy a hustého sněžení předné dálkové s mlhama to nevím..hlavně že pak lépe vidíš..
mmj nedávno sem mel rozsvícené mlhovky a za hranicema z Polska (už na naší straně) mě zastavily policajti,,stím že proč svítím mlhovkami?,zda-li je nahoře mlha?,nebyla,dostal sem vítku,po druhé bude prí pokuta.
ponaučení z toho:mlhovky se používají jen za mlhy a snížené viditelnosti...
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
Já sem tahal 2,5mm přívod pro dálky a mlhovky a když sem pustil všechno naráz (4x55W) tak se drát ohřál docela znatelně, nakonec shořel přechod mezi pojistkou a drátem, takže jsem to musel natáhnout zvlášť a každé má svoji pojistku. Teď by to asi shořelo úplně - 2x55W + 2x100W
Apropos nezapomeň na pojistku co nejblíž k výchozí svorce, aby ti to někde neshořelo...
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
pojistku použiji tu původní , tu tam mám už leta, relé dám taky kam patří
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!