Má kostra opravdu tak velký vliv

Více
16 roků 9 měsíců zpět #1 od Charles
Tak dnes jsem hejbnul s elektrikou v mém autě a udělal řádně rozvody kostry jak mají být 8) ...po dokončení prací jsem auto šel zkusit nastartovat...mile jsem byl překvapen, startér přestal cvakat při startování :P všechno ukazuje jak má a hlavně to nejdůležitější - motor jede dokonale, už mi nekolísají otáčky a volnoěh drží při studeném motoru cca 1200-1300ot
Tak se ptám, zda to má opravdu tak velký vliv nebo to je i něčim jinym :roll:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #2 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma kostra
heuréka blahopřeju :cup: . jo je to tak, kostra má vliv na vše

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
16 roků 9 měsíců zpět #3 od Charles
děkuji...jsem sám rád, že to takhle dopadlo...ještě pár oprav po předchozím majiteli a bude to snad vše v cajku...jako oprava palubní desky minulého majitele, protože nesvítily kontrolky mazání a dobíjení, spočítavala v použítí několika drátů a protojení s jinými kontrolkami
Tady mám jedno foto, ale je tam vidět pouze jeden dát další mi upadnul po rozdělání krytu
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=7823

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
16 roků 9 měsíců zpět #4 od hovi
nevim jestli na to kolísání otáček mělo zrovna vliv špatná kostra , ale spíš bych řek, jak si měl odpojenou baterku , tak se restartovala řidici jednotka a tim to přestalo , jinak jde vidět , že ty se s tou tvojí elektrikou nenudíš :lol:

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 9 měsíců zpět #5 od Charles
No nevim jestli ze zresetovala jednotka, takhle jsem do odpojoval několikrát a jednou jsem to měl do rána bez baterky a dělalo to pořád, asi to má taky na to vliv ta kostra 8) ...a jinak se opravdu nenudim celkově s mym tipem, je na něm ještě fůra věcí na kontrolu a opravu :?

Více
16 roků 9 měsíců zpět #6 od hovi
no je to možný , že je to i kodtrou já taky si pamatuju , že sem očistil všechny kostry co sou u motoru a de to od tý doby taky líp

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 9 měsíců zpět #7 od scherer012

...a jinak se opravdu nenudim celkově s mym tipem, je na něm ještě fůra věcí na kontrolu a opravu :?

tak to nie si sám :D
moja polovička už repce, pretože sa v poslednej dobe investuje iba do Tipka
ale keď sa na ňom v poslednej dobe všetko rozsýpa....... :roll: :D

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
16 roků 9 měsíců zpět #8 od stiglitz
Tak to si piš! co se mě auto natrápilo, cukalo a nejelo, ani netáhlo. Až jsem zjistil že to jsou kostry! A že na to koukalo odborníků. Resetem ŘJ to nebude, když jsem ty kostry dělal, baterka byla zapojená.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #9 od MAXO1973
ano, ukostrenie má vplyv takmer na všetko v aute. Dal som si robiť emisie na skúšku a vzápetí po prečistení ukosternia znovu - klesli zhruba o 12 percent. Aj spotreba možno klesla - ale ešte nemam opravenu prístrojovku - digitál, takže som to ešte neoveril.

Fiat 600D bol môj prvý \\\\"Fiacik\\\\" ktoreho som rozobral do šrubky a poskladal - jazdil!
Tipo 1,6 DOHC 1989 - už je v novej stajni
Ford Focus combi 1,8TDdI

Více
16 roků 9 měsíců zpět #10 od TooM-As
tak ukostření říkáte ? čím jak a kde ? jedno je pod baterkou , jedno na druhej straně a co dál ? očistit jenom očka nebo i pořádně naletovat na kabely ? neukazuje mi správně teplota i když jsem vyměnil čidlo že by to bylo tím ? :D

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
16 roků 9 měsíců zpět #11 od stiglitz
Ukostření vede i z kabiny dozadu na motor, čtyři kabely. A tam byl největší problém. Každej by hned měnil čidla, řídící jednotky a vůbec, ale většinou je tohle první věc co se má dělat. A většinou tam je problém.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #12 od MAXO1973
Ja osobne som ukostrenie prebrúsil miktovŕtačkou, vyčistil technickým benzínom, očka káblov som ešte nerobil. Dal som aj elektrovodivú vazelínu. Ale ukostrenie pod baterkou som nerobil, na to som v zhone zabudol (manželka utrhla nárazník) :( , takže ma to čaká neskôr, vlastne som urobil len to na druhej strane.
Ale dnes šla manželka na 400 km túru, takže uvidíme, ako sa bude Tipko správať, od kúpy v novembri toľko ešte nešlo...
A ešte aj v batožinovom priestore by jedno ukostrenie malo byť, ale tam som sa tiež ešte nedostal...

Fiat 600D bol môj prvý \\\\"Fiacik\\\\" ktoreho som rozobral do šrubky a poskladal - jazdil!
Ford Focus combi 1,8TDdI

Více
16 roků 9 měsíců zpět #13 od Max-el
v kufru je na každé straně jedna kostrajakoby zezadu světel a jedna kostra je u řidiče pod sedačkou

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Více
16 roků 9 měsíců zpět #14 od MAXO1973
tak očistenie ukostrenia urobilo skutočné divy, nielenže klesli emisie a zlepšil sa chod motora, ale podľa stavu palivomeru (pred a po jazde je zhruba na rovnakej pozícii), sa kombinovaná spotreba ustálila na zhruba 7,6 l na 100 km. merane na trase cca350 km. A to som len očistil ukostrenie a všetky konektory prestriekal. Keby len kasňa nehrdzavela....
Ono elektrika obsluhuje motor, tak to ma niečo do seba!
(1,6 DGT 90 kW)

Ford Focus combi 1,8TDdI

Více
16 roků 9 měsíců zpět #15 od Charles

Ono elektrika obsluhuje motor, tak to ma niečo do seba!
(1,6 DGT 90 kW)

To asi jo, zítra ještě musím prozkoumat, kde by se mohla nacházet nějaká kostra a pročistit ji....;)
MAXO: jinak máš asi chybu v té závorce, 1.6 nemá 90kW ale 90 koní :lol:

Vygenerováno za 0.534 sekund