Má kostra opravdu tak velký vliv
jo hochu mě někdo radil kostru pod baterkou....to vlastně i ty....a tam by měl bejt...ale něco v sobě bude mít i ta palubka hele....a jaký barvy maj dráty to ti nepovím....No tak třeba kostřící body jsou kde maj, jen jde o to je vyčistit a když nevim kde teda je kostřená palubka, tak můžu těžko hledat nebo aspoň jakou barvu má ten kabel a z jakýho jde konektoru nebo jich je víc
Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Tak jako v motorovém prostoru jsem rozdělal všechny kostřící body a očistil, proto by mě zajímalo kde teda je kostřená palubky ,když pořád bliká a říkáte že to dělá kostra
třeba ne si moh narazit na dvě blbé palubky.....to já nevim víš co...ale někdo psal že je to někde u spolujezdce když sundáš kaslík...ale to evim co je na tom pravdy....
Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Co se týče kostry palubky, tak já ji mám pokud si dobře pamatuju , když shodím ten plast pod palubkou, tak jakoby na levé straně na boku. Ale teď jsem hledal na jiném Tipku a tam byl v podobnejch místech, ale zase jako by směrem nahoru k pojistkovce, ale pokud nezhodíš ten plast, tak ho nenajdeš. Ale na druhou stranu, když ten plast zhodíš, tak jdeš po kabelech a jde to najít celkem snadno.
O kostřícím bodě na straně spolujezdce zase nevím já
Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651
Kostřící bod v kufru je na levé straně, když koukáš do kufru. Nestačí oddělat ten koberec, co je u rezervy ,ale musíš oddělat ten boční co je jakoby na blaťáku. A musíš ho oddělat docela až k zadním sedačkám, tam ho najdeš.
Co se týče kostry palubky, tak já ji mám pokud si dobře pamatuju , když shodím ten plast pod palubkou, tak jakoby na levé straně na boku. Ale teď jsem hledal na jiném Tipku a tam byl v podobnejch místech, ale zase jako by směrem nahoru k pojistkovce, ale pokud nezhodíš ten plast, tak ho nenajdeš. Ale na druhou stranu, když ten plast zhodíš, tak jdeš po kabelech a jde to najít celkem snadno.
O kostřícím bodě na straně spolujezdce zase nevím já
...no tak až sa budete nudiť tak tam juknite na spolujazdcovú stranu a sú tam tie kostriace body DVA,ale je lepšie sundať kaslík...
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Pre zmenu mi ale nešli stretávacie svetlá, to som ale len uvolnil konektor pod volantom k pačke. Teraz ide zatiľ všetko - ešte odskúšam tachometer, kábel k prevodníku bol podivne poprekrúcaný...
Fiat 600D bol môj prvý \\\\"Fiacik\\\\" ktoreho som rozobral do šrubky a poskladal - jazdil!
Tipo 1,6 DOHC 1989 - už je v novej stajni
Ford Focus combi 1,8TDdI
mam 1.4ie ale podla popisu nenajdem nic, musim to vidiet
Tipo 1.4 i.e. 51kW socque_line , clima, central, lpg, 200km, anno immatricolazione 93, 160.046