Central-otvaranie
no skoušel sem to nejdřív přilepit, ale nevydrželo to ani skoro měsíc, tak jsem skoušel schánět ten plastový kus a bohužel sem nesehnal, tak jsem jen vyndal pojistku a měl sem z toho normálně manuální otvírání a pak jsem sehnal komplet central z jineho tipa a už mi to zase funguje . Příští týden budu dělat eště jedny dveře, tak to nafotim a kdyžtak o tom napíšu podrobnější článek
noo za tie fotky ti budem powdacny...hodili by sa...cakam na ne
Fiat Tipo 1,9 TD
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
no skoušel sem to nejdřív přilepit, ale nevydrželo to ani skoro měsíc, tak jsem skoušel schánět ten plastový kus a bohužel sem nesehnal, tak jsem jen vyndal pojistku a měl sem z toho normálně manuální otvírání a pak jsem sehnal komplet central z jineho tipa a už mi to zase funguje . Příští týden budu dělat eště jedny dveře, tak to nafotim a kdyžtak o tom napíšu podrobnější článek
cawes howi...nezabudol si na nas s tymi fotkami???ci si to este nerobil??ja len tak wies informacne sa pytam:)
Fiat Tipo 1,9 TD
lidi moc se omlouvam , neměl sem na ten central teť vubec čas , ale budu ho dělat teť o výkendu , takže , jak to budu mit , hned dam fotkyno skoušel sem to nejdřív přilepit, ale nevydrželo to ani skoro měsíc, tak jsem skoušel schánět ten plastový kus a bohužel sem nesehnal, tak jsem jen vyndal pojistku a měl sem z toho normálně manuální otvírání a pak jsem sehnal komplet central z jineho tipa a už mi to zase funguje . Příští týden budu dělat eště jedny dveře, tak to nafotim a kdyžtak o tom napíšu podrobnější článek
cawes howi...nezabudol si na nas s tymi fotkami???ci si to este nerobil??ja len tak wies informacne sa pytam:)
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
lidi moc se omlouvam , neměl sem na ten central teť vubec čas , ale budu ho dělat teť o výkendu , takže , jak to budu mit , hned dam fotkyno skoušel sem to nejdřív přilepit, ale nevydrželo to ani skoro měsíc, tak jsem skoušel schánět ten plastový kus a bohužel sem nesehnal, tak jsem jen vyndal pojistku a měl sem z toho normálně manuální otvírání a pak jsem sehnal komplet central z jineho tipa a už mi to zase funguje . Příští týden budu dělat eště jedny dveře, tak to nafotim a kdyžtak o tom napíšu podrobnější článek
cawes nooo ako stymi fotkami???stale nemas cas???nooo lebo by som sa chcel do toho pustit a fotky by mi to dost ulahcili......pls
Fiat Tipo 1,9 TD
no rozebrat samotný zámek je teda mazec kooor kdyš se už v tom někdo pře demnou vrtal páč orygo nejty byly přivařené,nezbylo mě než zpětně je táké odbrousit a potom rozebrat,pánové byl sem překvapen jednoduchostí konstrukce omyl celé v benzínu,vyčistil do sucha,lechce máznul třecí a vidící části zámku,servo(ve vnitř sem nechal suché,jen ozubené kolečko a vodící packu sem lechce máznul)složil,opět sem už musel zbodovat nejty,no a překvapení dálkové chodí krásně lehce"jako nové"
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
zdar chalani..chcem sa opytat ci niekto nema podobny problem ako ja..Chcel by som aj riesenie:) mam central a daa sa otwarat iba z wodicowej strany..ked otworim zo spolujazdcowej tak sa otwori a hned zatwori...hmm a newem kde je problem..pls pomozte mi...diky
Maty prbl je tedy v šoferových dveřích a to buď :1. snímač(mikrospínač nejde, hlásí otevřené když je zavřené a naopak.
2. je v čoudu motorek (jako u mě)
K motorku bych se přikláněl více, protože by mohly být v pr..li uhlíky nebo na rotorku ty plošky pro styk s uhlíky.
po dlouhém laborování jsem to vyřešil univerzálním motorkem centrálu, který jsem napijil na táhlo čudlíku na zamykání a ovládací dráty jsem odpojil od zámku, ale pozor jen dráty na motorek!!!! . Tím pádem dále v zámku fungují mikrospínače a zamykání ovládá univerz. motorek.
www.autoalarmy.cz/katalog/centralni_zamy...verzalni/m_cz_2.html
7 kousků Fiat Scudo, 1 Ducato,
zdar chalani..chcem sa opytat ci niekto nema podobny problem ako ja..Chcel by som aj riesenie:) mam central a daa sa otwarat iba z wodicowej strany..ked otworim zo spolujazdcowej tak sa otwori a hned zatwori...hmm a newem kde je problem..pls pomozte mi...diky
Maty prbl je tedy v šoferových dveřích a to buď :1. snímač(mikrospínač nejde, hlásí otevřené když je zavřené a naopak.
2. je v čoudu motorek (jako u mě)
K motorku bych se přikláněl více, protože by mohly být v pr..li uhlíky nebo na rotorku ty plošky pro styk s uhlíky.
po dlouhém laborování jsem to vyřešil univerzálním motorkem centrálu, který jsem napijil na táhlo čudlíku na zamykání a ovládací dráty jsem odpojil od zámku, ale pozor jen dráty na motorek!!!! . Tím pádem dále v zámku fungují mikrospínače a zamykání ovládá univerz. motorek.
www.autoalarmy.cz/katalog/centralni_zamy...verzalni/m_cz_2.html
ahoooj..myslis kebyze je snimac zly tak by mi to aj na palubke ukazowalo wzdy otwrene dwere w tom elektronic check???alebo ako wylucim ze je to ten spinac??? hmmm noo a ak to je motorcek,noo uwazowal som nad kupow noweho centralu aj s dialkowym a motorcekmi takze by som ten wodicov prehodil...hmm musim sa asi na to kuknut blizsie...INAK DAKUJEM ZA RADU:)
Fiat Tipo 1,9 TD
Koupil jsem alarm s centrálem na dálku a jeden univ. motorek, napojil a je to super, jdeš a píp, na dálku a otevřeš a jedeš. Hodně úspěchu.
seat ibiza 1,9tdi,power plus 764
Lancia kappa 2,4jtd,pjetihrnek:-),už je pryč
fiat brava 1,9td,prodáno
tempra 1,9td,jede jak z praku,olej už nebere,ve stadiu oprav a úprav
Jak je to zlozite prekopat obycajny central na dialkove ovladanie?na Checku jak vše funguje tak to spínač nebude. zavři auto a zkus zamknout od spolujezdce. a sleduj šoferoův gomblík (čudl), jak se nehne je motorek v kelu. a taky to zkus obráceně, zamkni od šofera a sleduj gomblik u spolujezdce. Já to měl taky a než jsem na to přišel, tak jsem šedivěl a z ostudy kabát. jdeš k autu a odemkneš u spolujezdce , oběhneš auto a sedneš. trapas.
Koupil jsem alarm s centrálem na dálku a jeden univ. motorek, napojil a je to super, jdeš a píp, na dálku a otevřeš a jedeš. Hodně úspěchu.
Dik.
Fiat Croma TDid
Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/
Dik. Elektriky sa nebojimJestli máš centrál už v autě tak je to složité pustit nějakej peníz za DO a pak se půl hoďky povrtat v autě. Velice jednoduché to je. Záleží na tom, jestli jsi se už někdy vrtal v elektrice a máš trochu zkušeností...
A jaky DO mi doporucite?
Fiat Croma TDid
SEE www.levnealarmy.cz/eshop/dalkova-ovladani/czs01.html
dobrý i jako imitace alarmu.
na Checku jak vše funguje tak to spínač nebude. zavři auto a zkus zamknout od spolujezdce. a sleduj šoferoův gomblík (čudl), jak se nehne je motorek v kelu. a taky to zkus obráceně, zamkni od šofera a sleduj gomblik u spolujezdce. Já to měl taky a než jsem na to přišel, tak jsem šedivěl a z ostudy kabát. jdeš k autu a odemkneš u spolujezdce , oběhneš auto a sedneš. trapas.
noo ja sa priklanam k tej prwej moznosti ale este to kuknem...od wodica sa da otwarat a ked odomkynam od spolujazdca tak sa iba otwori a hned na to zawre....a ked som to skusal od wnutra ze som zatlacil cudlik na spolujazdcowej strane a stlacil som aj na wodicowej tak zamklo.....
Fiat Tipo 1,9 TD