Central-otvaranie

Více
16 roků 6 měsíců zpět #31 od JohnRoss
Odpověděl JohnRoss pro téma Re: Central-otvaranie
Já jsem přesvědčen, že čidla to nebudou 100%!!! máš v háji motorek na šoférově straně.

Když sedneš dovnitř a zatlačíš čudl u spolujezdce tak se zamkne a odemkne, ne?? a když zatlačíš čudl u šofera tak se zamkne a OK. Ne???

nebo se mýlím??

7 kousků Fiat Scudo, 1 Ducato,

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #32 od skypan
Odpověděl skypan pro téma centrál otvírání
až to budeš mít rozebraný tak to napoj na zásuvky a zkus zamknout a odenkmout a na těch vodičích k motorku zkus naměřit proud,pokud tam naměříš proudy tak jee motorek opr.v háji :idea:

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
16 roků 6 měsíců zpět #33 od MATY585
Odpověděl MATY585 pro téma Re: Central-otvaranie

Já jsem přesvědčen, že čidla to nebudou 100%!!! máš v háji motorek na šoférově straně.

Když sedneš dovnitř a zatlačíš čudl u spolujezdce tak se zamkne a odemkne, ne?? a když zatlačíš čudl u šofera tak se zamkne a OK. Ne???

nebo se mýlím??

nie opacne...ked zatlacim u sofera tak sa zamkne a odokmne..a u vodica ked zatlacim tak sa normalne zamkne ako by sa malo.....

Fiat Tipo 1,9 TD

Více
16 roků 6 měsíců zpět #34 od JohnRoss
Maty šofér a vodič není to samé?? Ty mě mystifikuješ, tak jak je to s tím zamykáním a odemykáním.

:lol:

Ale jestli jsi myslel vodica jako spolujezdce, tak je tedy prbl. s motorkem u spolujezdce.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #35 od MATY585

Maty šofér a vodič není to samé?? Ty mě mystifikuješ, tak jak je to s tím zamykáním a odemykáním.

:lol:

Ale jestli jsi myslel vodica jako spolujezdce, tak je tedy prbl. s motorkem u spolujezdce.

prepac:) ked som to pisal bo uz vecer tak som nerozmyslal..ospravedlnujem sa:) noo tak ked zatlacim u vodica normalne sa zamkne.a ked u spolujazdca tak sa zamkne a hned na to otvori....tak uz je to hadam ok napisane:)

Fiat Tipo 1,9 TD

Více
16 roků 6 měsíců zpět #36 od JohnRoss
tak je to jasné, že je motorek u vodiča (šoféra :lol: ) v háji. ted je to jasné na 100%. čidla to nejsou. je to motorečkem.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #37 od MATY585

tak je to jasné, že je motorek u vodiča (šoféra :lol: ) v háji. ted je to jasné na 100%. čidla to nejsou. je to motorečkem.

ahaaa:) a teraz co stym???ja som to nemal rozobrane este tak som to newidel...je tam normalne taky motorcek ako byvaju u doplnkowych centralov??mozem to vymenit za ten???nooo mne ten motorcek aj bzuuuci pri odomykani a zamykani aj teraz...takze bude w tahu???

Fiat Tipo 1,9 TD

Více
16 roků 6 měsíců zpět #38 od scherer012
Odpověděl scherer012 pro téma Re: Central-otvaranie

ahaaa:) a teraz co stym???ja som to nemal rozobrane este tak som to newidel...je tam normalne taky motorcek ako byvaju u doplnkowych centralov??mozem to vymenit za ten???nooo mne ten motorcek aj bzuuuci pri odomykani a zamykani aj teraz...takze bude w tahu???

pošlem ti motorček?

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
16 roků 6 měsíců zpět #39 od Wolf1888
Odpověděl Wolf1888 pro téma Re: Central-otvaranie
No, a mali ste takyto problem? mam central na dialkove, a v poslednej dome, ked otocim klucikom na prvu polohu tak sa mi rozblikaju vsetky smerovky, musim zamknut, a prestane to, tak musim stale behat so zamknutymi dverami...

:arrow: Fiat Tipo 1.7D, 42kW/57k, r.v.1991 - už dúfam odpočíva v pokoji
:arrow: Fiat Grande Punto Racing 1.2i, 48kW/65k, r.v.2009 - môj nový miláčik

Více
16 roků 6 měsíců zpět #40 od skypan
Odpověděl skypan pro téma centrál -otvírání

No, a mali ste takyto problem? mam central na dialkove, a v poslednej dome, ked otocim klucikom na prvu polohu tak sa mi rozblikaju vsetky smerovky, musim zamknut, a prestane to, tak musim stale behat so zamknutymi dverami...

no to je mazec :lol: :lol: ,sorry omlouvám se :oops:
no já to vidím na poruchu v krabce DO,směrovky stím mají,jak je vidno souvislost a tak je vní nějaký (asi)zkratík,a nebo možná jen zoxidované kontakty na krabce DO :?:

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
16 roků 6 měsíců zpět #41 od Wolf1888
Budem to musiet kuknut, lebo ma to uz dost stve...

Více
16 roků 6 měsíců zpět #42 od JohnRoss
TO MATY : Rozebrat celý zámek je docela pakec, je o tom tady i vlákno, zkus pohledat.
Já tam dal univerzální motorek na centrál, za 70kč, napojil na táhlo čudlíku a dráty jsem použil ze zámku(ty co ovládají motorek). Asi rozeberu dveře , vyfotím ti to a hodím sem fotky.

ale pokud to budeš chtít mít fajnové, tak vyměnit motorek v zámku, nebo dát druhý zámek a vyměnit vložku zámku aby ti pasovali klíče.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #43 od JohnRoss

Zkus přes servisní tlačítko resetnout dálku, jestli to máS. Tlačítko. jestli né, tak odpojit baterku , šlusnout o sebe +a- , a uvidíš.

Pak bych zkusil spínané napětí které vede do jednotky , někde ze spínaného napětí( když otočíš klíčkem tak tam musí jít +) a taky projít celé zapojení DO.

Někde tam bude KRPA, nebo z ELEKTRIKY ČERT.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #44 od Wolf1888
Ako to mam o seba slusnut? :) adpojit oba kontakty a co dalej?

Více
16 roků 6 měsíců zpět #45 od JohnRoss
jo šlusni kable o sebe.

Vygenerováno za 0.482 sekund