Central-otvaranie
Když sedneš dovnitř a zatlačíš čudl u spolujezdce tak se zamkne a odemkne, ne?? a když zatlačíš čudl u šofera tak se zamkne a OK. Ne???
nebo se mýlím??
7 kousků Fiat Scudo, 1 Ducato,
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
Já jsem přesvědčen, že čidla to nebudou 100%!!! máš v háji motorek na šoférově straně.
Když sedneš dovnitř a zatlačíš čudl u spolujezdce tak se zamkne a odemkne, ne?? a když zatlačíš čudl u šofera tak se zamkne a OK. Ne???
nebo se mýlím??
nie opacne...ked zatlacim u sofera tak sa zamkne a odokmne..a u vodica ked zatlacim tak sa normalne zamkne ako by sa malo.....
Fiat Tipo 1,9 TD
Ale jestli jsi myslel vodica jako spolujezdce, tak je tedy prbl. s motorkem u spolujezdce.
Maty šofér a vodič není to samé?? Ty mě mystifikuješ, tak jak je to s tím zamykáním a odemykáním.
Ale jestli jsi myslel vodica jako spolujezdce, tak je tedy prbl. s motorkem u spolujezdce.
prepac:) ked som to pisal bo uz vecer tak som nerozmyslal..ospravedlnujem sa:) noo tak ked zatlacim u vodica normalne sa zamkne.a ked u spolujazdca tak sa zamkne a hned na to otvori....tak uz je to hadam ok napisane:)
Fiat Tipo 1,9 TD
tak je to jasné, že je motorek u vodiča (šoféra ) v háji. ted je to jasné na 100%. čidla to nejsou. je to motorečkem.
ahaaa:) a teraz co stym???ja som to nemal rozobrane este tak som to newidel...je tam normalne taky motorcek ako byvaju u doplnkowych centralov??mozem to vymenit za ten???nooo mne ten motorcek aj bzuuuci pri odomykani a zamykani aj teraz...takze bude w tahu???
Fiat Tipo 1,9 TD
ahaaa:) a teraz co stym???ja som to nemal rozobrane este tak som to newidel...je tam normalne taky motorcek ako byvaju u doplnkowych centralov??mozem to vymenit za ten???nooo mne ten motorcek aj bzuuuci pri odomykani a zamykani aj teraz...takze bude w tahu???
pošlem ti motorček?
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny
Fiat Tipo 1.7D, 42kW/57k, r.v.1991 - už dúfam odpočíva v pokoji
Fiat Grande Punto Racing 1.2i, 48kW/65k, r.v.2009 - môj nový miláčik
no to je mazec ,sorry omlouvám seNo, a mali ste takyto problem? mam central na dialkove, a v poslednej dome, ked otocim klucikom na prvu polohu tak sa mi rozblikaju vsetky smerovky, musim zamknut, a prestane to, tak musim stale behat so zamknutymi dverami...
no já to vidím na poruchu v krabce DO,směrovky stím mají,jak je vidno souvislost a tak je vní nějaký (asi)zkratík,a nebo možná jen zoxidované kontakty na krabce DO :
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
Já tam dal univerzální motorek na centrál, za 70kč, napojil na táhlo čudlíku a dráty jsem použil ze zámku(ty co ovládají motorek). Asi rozeberu dveře , vyfotím ti to a hodím sem fotky.
ale pokud to budeš chtít mít fajnové, tak vyměnit motorek v zámku, nebo dát druhý zámek a vyměnit vložku zámku aby ti pasovali klíče.
No, a mali ste takyto problem? mam central na dialkove, a v poslednej dome, ked otocim klucikom na prvu polohu tak sa mi rozblikaju vsetky smerovky, musim zamknut, a prestane to, tak musim stale behat so zamknutymi dverami...
Zkus přes servisní tlačítko resetnout dálku, jestli to máS. Tlačítko. jestli né, tak odpojit baterku , šlusnout o sebe +a- , a uvidíš.
Pak bych zkusil spínané napětí které vede do jednotky , někde ze spínaného napětí( když otočíš klíčkem tak tam musí jít +) a taky projít celé zapojení DO.
Někde tam bude KRPA, nebo z ELEKTRIKY ČERT.