Central-otvaranie
hmm a aky mas???
ahaaa:) a teraz co stym???ja som to nemal rozobrane este tak som to newidel...je tam normalne taky motorcek ako byvaju u doplnkowych centralov??mozem to vymenit za ten???nooo mne ten motorcek aj bzuuuci pri odomykani a zamykani aj teraz...takze bude w tahu???
pošlem ti motorček?
Fiat Tipo 1,9 TD
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
TO MATY : Rozebrat celý zámek je docela pakec, je o tom tady i vlákno, zkus pohledat.
Já tam dal univerzální motorek na centrál, za 70kč, napojil na táhlo čudlíku a dráty jsem použil ze zámku(ty co ovládají motorek). Asi rozeberu dveře , vyfotím ti to a hodím sem fotky.
ale pokud to budeš chtít mít fajnové, tak vyměnit motorek v zámku, nebo dát druhý zámek a vyměnit vložku zámku aby ti pasovali klíče.
nooo za tie fotky by som ti bol welmi welmi wdacny..a potom by som uwidel co a ako..a ked wymenik motorcek tak sa bude dat otvarat a zatwarat z oboch stran?????
Fiat Tipo 1,9 TD
hmm a aky mas???
origo z centrálu fiat- mám niekoľko rozobratých zámkov
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny
hmm a aky mas???
origo z centrálu fiat- mám niekoľko rozobratých zámkov
aleee tak to by bolo celkom fajn..a ty si zo slovenska ,ze?? a cenovo by sa to ako pohybovalo????
Fiat Tipo 1,9 TD
aleee tak to by bolo celkom fajn..a ty si zo slovenska ,ze?? a cenovo by sa to ako pohybovalo????
za poštovné?
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny
za poštovné?
nooo aj za postovne ale aj za motorcek......
Fiat Tipo 1,9 TD