Teplý motor nenastartuji - startér neotočí - je jasno!

Více
16 roků 8 měsíců zpět #31 od skypan

Já v práci čas nemám, já tam makám že kolikrát nemám čas se vy....

sohlasím se Stiglizem,taky toho času mám poslednídobou málo
To >Konect:nenám co dodat,a nehodlám to v této šnůře dál rozmazávat to patří nekam jinam,pripadá mi to na kompl.......nějakého člověka,jinak já se omluvit umím pokud něco nepochopím zprávně ..... 8)
DIÍK Augustíne

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #32 od jirkaR
tak nevím co si o tom myslet je pravda že mě někdy štve, když se někdo ptá po 20 proč nejde nastartovat teplej motor ,ale rád mu to zodpovím navíc když jsem tu byl kdysi dávno prvně tak jsem to taky někam plácnul a modlil jsem se aby mě někdo vůbec odpověděl , navíc to bychom nemusely už zakládat žádná témata, protože tipouše jsme tu probrali snad do posledního šroubku a mohli koukat jen do starejch témat

Ale objevují se tu stále lidé s většími zkušenostmi a na stejné téma se kolikrát odpovídá lépe a lépe a kolikrát je to lepší probrat znovu a znovu protože před dvouma rokama bych s tím třeba poradit nedokázal a ted už můžu i přispět
takže konect to asi myslí dobře ,ale myslím že nemá pravdu ,jinak dva roky jsem měl v práci net ale ted už jsem fakt rád když si dojdu na ten hajzlík
to michal tipař - dík

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
16 roků 8 měsíců zpět #33 od Kounect

Já v práci čas nemám, já tam makám že kolikrát nemám čas se vy....

sohlasím se Stiglizem,taky toho času mám poslednídobou málo
To >Konect:nenám co dodat,a nehodlám to v této šnůře dál rozmazávat to patří nekam jinam,pripadá mi to na kompl.......nějakého člověka,jinak já se omluvit umím pokud něco nepochopím zprávně ..... 8)
DIÍK Augustíne

Jenom se zamysli kdo tady koho potom uráží hmmm?
A když v tom máš tak jasno, tak mi prosím vysvětli v čem ten kompl... spočívá, zajisté na to máš nějaký opodstatněný důvod.

Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/ :-)

Více
16 roků 8 měsíců zpět #34 od Kounect

tak nevím co si o tom myslet je pravda že mě někdy štve, když se někdo ptá po 20 proč nejde nastartovat teplej motor ,ale rád mu to zodpovím navíc když jsem tu byl kdysi dávno prvně tak jsem to taky někam plácnul a modlil jsem se aby mě někdo vůbec odpověděl , navíc to bychom nemusely už zakládat žádná témata, protože tipouše jsme tu probrali snad do posledního šroubku a mohli koukat jen do starejch témat

Ale objevují se tu stále lidé s většími zkušenostmi a na stejné téma se kolikrát odpovídá lépe a lépe a kolikrát je to lepší probrat znovu a znovu protože před dvouma rokama bych s tím třeba poradit nedokázal a ted už můžu i přispět
takže konect to asi myslí dobře ,ale myslím že nemá pravdu ,jinak dva roky jsem měl v práci net ale ted už jsem fakt rád když si dojdu na ten hajzlík
to michal tipař - dík

Jirko, je to myšleno tak, jak jsem si to přečetl od Max-ela v jiném tématu. Samozřejmě máš pravdu, je dobré to probrat desetkrát a pokaždé z jiné strany protože zrovna na té desáté se může dojít až ke kýženému cíli a v podstatě by v tom okamžiku vzniklo akorát fórum robotů kam by někdo semtam doplnil nový poznatek o utáhnutí šroubečku a jinak by se tam max. krafalo o srazu anebo o ostatním, ale hodně extrémně řečeno, o to tady jde. Ono se to tak nestane, protože vždy bude co moderovat a vždy budou chodit nový a nový lidé a budou se ptát a naopak popisovat jejich rozluštění rébusů které jim, stejně jako nám všem, jejich Tipouši připravili, takže k tomu extrému se to nikdy nepřikloní. Spíš pointou věci je prosté zpřehlednění fóra.
A to se posléze dělí na 2 sorty lidí : Řeším tech. problém a nezajímá mě co měl Franta včera k večeři - chci aby to bylo odmoderováno např. do žumpy
Řeším technický problém a jsem rád, když se tam MichalKulistak zmíní o tom, že je zasnoubený. ( čímž mu taktéž gratuluji a omlouvám se za zneužití tak slavnostního projevu :roll: )
Takže tady stojíme asi před tímto problémem, co si vybrat. Více lidské fórum jako doposud? Nebo moderované fórum s prvky lidskosti řízené však pouze do škatulek a nesmějíc se vyjádřit nikterak spontánně? Proč se tady jenom dohadujeme kdo co kde a jak a proč i Vy neřeknete svůj názor jak by se to líbilo Vám s tím, že za to následně ponesete částečnou zodpovědnost :-) Např. formou postu moderátora. Ale to samozřejmě záleží i na majiteli, ó našem chlebodárci. 8)

Fiat Tipo 1.7D

Více
16 roků 8 měsíců zpět #35 od michal_tipar
Kounecte tak místo odpovědi "... se to tu milionkrát řešilo..." dej link na to řešení a pak to bude smysluplný příspěvek, který rozhodně nikoho nenaštve, možná tam autor nenajde přesně to co hledal ale má to aspoň nějaký význam...
Tak se můžeš předvést jaký máš ve foru přehled. Já se klidně přiznám, že nemám takový přehled a napíšu odpověď znova po 10té - 20té nebo nevím po kolikáté a pokud mě to obtěžuje tak raději nepíšu nic.
Ale to je zřejmě otázka názoru na to jak co dělat.
Nejhorší je, podle mě, to co psal Augustin o Mareafanu, to je forum pro kočku a pokud to chceš tady zavést, to sem raději nebudu chodit, i když to bude na škodu mě a možná i lidem kterým mé rady aspoň částečně pomohly.
BTW: tohle téma už nebudu víc rozebírat, stiglitz chtěl řešit něco jiného, omlouvám se, že sem ti takto vpadl do tématu se svojí filosofií :oops:

Více
16 roků 8 měsíců zpět #36 od Kounect
Počkej ale já to zavést nechci...já budu odpovídat klidně 10x na stejný problém a taky mi to vadit nebude, ale jak znovu opakuju, Maxel to zmínil v jednom tématu, že tak by si to představoval on, tak to je na .de fóru a on by to tak chtěl +- mít také. Já jsem nevyjadřoval svůj názor, jenom jsem začal dodržovat přání majitele serveru...a to jsem celou dobu také psal. Mě nevadí, když někdo stanoví pravidla je dodržovat a proto jsem napsal co jsem napsal. ( čímž samozřejmě netvrdím, že komukoli z Vás to vadí, dodržovat stanovená pravidla ). Takže to je skutečně otázka nahoru, jak jsi trefně poukázal ;-)

Fiat Tipo 1.7D

Více
16 roků 8 měsíců zpět #37 od Dresik
Tak už se hlavně vraťte k tématu, ať tu není OT :wink:

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
16 roků 8 měsíců zpět #38 od Max-el
už si tedy moc nepamatuju, co sem tu teď všechno přečetl, ale pořád si myslím, že je citování toho co jsem řekl, vytrženo z kontextu. Pro rekapitulaci bych chtěl napsat, že ve fóru byly 2 témata (hned za sebou). Jedno označené jako: Nějakej převodník? a druhé označené jako: Nějakej převodník? 2 Načež jsem téma označené pořadovým číslem 2 smazal a do prvního jsem napsal, že stačí jedno téma. Následně proběhly nějaké rozhovory ve fóru po ICQ i přes soukromé zprávy. Přes ICQ a SZ byla nejkonstruktivnější debata, kde jsem uznal, že jsem si měl druhé téma nejprve přečíst a potom ho teprve smazat. Nicméně si stále stojím za tím že smazání bylo správné. Dále je několikrát odkazováno na tento můj příspěvek:

dobře, pokud tedy vyhledávání nemá smysl, tak nastavím aby se všechny témata bez odpovědi štarší jak 3 měsíce automaticky smazali. Můžeš odpovídat na témata pořád dokola, bude Tě to bavit? Já třeba než se na něco zeptam použiju vyhledávní a potom vložím otázku do toho tématu. Nejenom tady na fóru.

Ale nejlepší je příklad: jsem zaregistrovanej ještě taky v německým Fiat Tipo klubu a hledal jsem tam věci ohledně diagnostiky. Našel jsem tam téma o diagnostice (už nevím jak staré, ale asi půl roku), pročetl jsem to a napsal jim co potřebuju. Během 2 dnů jsem měl odpověď.

Nechápu proč to tak nejde tady

Ano, chtěl bych, aby to tady tak fungovalo. Když se někde řeší problém s koly do A, tak aby se kola do A řešila v celém tom tématu. - Nelíbí se mi témata "a zase volnoběh" atd.
Nevadí mi, že se tu objevují témata že vedoucí shání děti na dětský tábor, jakým způsobem kdo žádal o ruku a podobné věci. Pro tyto témata jsem založil zvláštní části fóra a tam ať se o nich debatuje, čas od času tam píšu taky. Vadí mi však, když pročítám řešený problém (jako třeba toto téma) a diskuze se zavede uplně někam jinam a řeší se tam kraviny.

další věc je ta, že Kounect napsal, že častokrát udělám, že téma zamknu a napíšu tam odkaz kde se to řeší. (Nedávno jsem zamknul jedno téma a napsal tam, že ten samý problém se řeší asi o 10 témat dále a že už má 100 odpověďí.) Tak to Kouneci můžeš dělat taky tak (zatím bez zamykání témat). Moderátorská práva práva Ti z bezpečnostních důvodů zatím nedám, jsi v klubu poměrně krátkou dobu. Neber to nějak osobně, ale dělám to tak s každým.

No to sem se rozepsal :roll:

poslední věc, která mě teď napadá je, že by se to celé dalo rozdělit asi takto:
* jedna věc je to, co je napsáno v pravidlech, nebo jak bych si to představoval
* druhá věc je to, co sám skutečně dodržuju (myslím tím na kolik to hlídám)
* třetí věc je, jak hodně je to schopné realizovat

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Více
16 roků 8 měsíců zpět #39 od Max-el
ještě jedna věc. V pravidlech je napsáno toto: My všichni zde,jsme přátelé - nikdo nikoho neponižuje ani se nepovyšuje.

tak si podejte ruce a nedělejte z toho kovbojku....
:cowboy:

Více
16 roků 8 měsíců zpět #40 od stiglitz
Mě spíš mrzí nadpisy jako "Zistenie", nebo typicky "Problém" atp.,bez konkrétního názvu. Jinak tohle jsem ani netušil, jakou to tady bude mít odezvu, ale fakt jsem hledal a podle NÁZVŮ TÉMAT jsem tenhle svůj konkrétní problém nenašel, a abych pročetl fakt všechno, to jsem mohl udělat ale to bych u toho možná seděl ještě dneska, navíc na padesát % si pořád myslím že to tu není.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #41 od Max-el
jo ještě jsem zapoměl jednu věc, která není nikde psaná, ale tak nějak jí provozuju: na VIP uživatele je brán tak trochu "jiný metr" :lol: Nevím, jestli tomu říkat protekce nebo výhody

Více
16 roků 8 měsíců zpět #42 od stiglitz
Ve firmě tomu říkáme osobní přístup.

stiglitz.
/////

Více
16 roků 8 měsíců zpět #43 od Max-el
no, tak zpět k Tvému problému, už máš vyřešeno?

Více
16 roků 8 měsíců zpět #44 od stiglitz
Jó, musím asi vyměnit, nebo zkrátit u očka a baterie ten silnej kabel, jak je to ohřátý, asi pravděpodobně se mění jeho odpor, do startéru prostě nejde šťáva. Studený když to je, není problém točí jak blázen. Trošku to zrepasuju. Za ty roky to oxiduje i pod tou bužírkou, izolací, viděl jsem to.

stiglitz.
/////

Více
16 roků 8 měsíců zpět #45 od Dresik
To určitě udělej. Taky sem se skoro jal rozdělávat startér a byl to pitomej kabel. :lol:

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Vygenerováno za 0.513 sekund