Teplý motor nenastartuji - startér neotočí - je jasno!
sohlasím se Stiglizem,taky toho času mám poslednídobou máloJá v práci čas nemám, já tam makám že kolikrát nemám čas se vy....
To >Konect:nenám co dodat,a nehodlám to v této šnůře dál rozmazávat to patří nekam jinam,pripadá mi to na kompl.......nějakého člověka,jinak já se omluvit umím pokud něco nepochopím zprávně .....
DIÍK Augustíne
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Ale objevují se tu stále lidé s většími zkušenostmi a na stejné téma se kolikrát odpovídá lépe a lépe a kolikrát je to lepší probrat znovu a znovu protože před dvouma rokama bych s tím třeba poradit nedokázal a ted už můžu i přispět
takže konect to asi myslí dobře ,ale myslím že nemá pravdu ,jinak dva roky jsem měl v práci net ale ted už jsem fakt rád když si dojdu na ten hajzlík
to michal tipař - dík
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
Jenom se zamysli kdo tady koho potom uráží hmmm?sohlasím se Stiglizem,taky toho času mám poslednídobou máloJá v práci čas nemám, já tam makám že kolikrát nemám čas se vy....
To >Konect:nenám co dodat,a nehodlám to v této šnůře dál rozmazávat to patří nekam jinam,pripadá mi to na kompl.......nějakého člověka,jinak já se omluvit umím pokud něco nepochopím zprávně .....
DIÍK Augustíne
A když v tom máš tak jasno, tak mi prosím vysvětli v čem ten kompl... spočívá, zajisté na to máš nějaký opodstatněný důvod.
Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/
Jirko, je to myšleno tak, jak jsem si to přečetl od Max-ela v jiném tématu. Samozřejmě máš pravdu, je dobré to probrat desetkrát a pokaždé z jiné strany protože zrovna na té desáté se může dojít až ke kýženému cíli a v podstatě by v tom okamžiku vzniklo akorát fórum robotů kam by někdo semtam doplnil nový poznatek o utáhnutí šroubečku a jinak by se tam max. krafalo o srazu anebo o ostatním, ale hodně extrémně řečeno, o to tady jde. Ono se to tak nestane, protože vždy bude co moderovat a vždy budou chodit nový a nový lidé a budou se ptát a naopak popisovat jejich rozluštění rébusů které jim, stejně jako nám všem, jejich Tipouši připravili, takže k tomu extrému se to nikdy nepřikloní. Spíš pointou věci je prosté zpřehlednění fóra.tak nevím co si o tom myslet je pravda že mě někdy štve, když se někdo ptá po 20 proč nejde nastartovat teplej motor ,ale rád mu to zodpovím navíc když jsem tu byl kdysi dávno prvně tak jsem to taky někam plácnul a modlil jsem se aby mě někdo vůbec odpověděl , navíc to bychom nemusely už zakládat žádná témata, protože tipouše jsme tu probrali snad do posledního šroubku a mohli koukat jen do starejch témat
Ale objevují se tu stále lidé s většími zkušenostmi a na stejné téma se kolikrát odpovídá lépe a lépe a kolikrát je to lepší probrat znovu a znovu protože před dvouma rokama bych s tím třeba poradit nedokázal a ted už můžu i přispět
takže konect to asi myslí dobře ,ale myslím že nemá pravdu ,jinak dva roky jsem měl v práci net ale ted už jsem fakt rád když si dojdu na ten hajzlík
to michal tipař - dík
A to se posléze dělí na 2 sorty lidí : Řeším tech. problém a nezajímá mě co měl Franta včera k večeři - chci aby to bylo odmoderováno např. do žumpy
Řeším technický problém a jsem rád, když se tam MichalKulistak zmíní o tom, že je zasnoubený. ( čímž mu taktéž gratuluji a omlouvám se za zneužití tak slavnostního projevu )
Takže tady stojíme asi před tímto problémem, co si vybrat. Více lidské fórum jako doposud? Nebo moderované fórum s prvky lidskosti řízené však pouze do škatulek a nesmějíc se vyjádřit nikterak spontánně? Proč se tady jenom dohadujeme kdo co kde a jak a proč i Vy neřeknete svůj názor jak by se to líbilo Vám s tím, že za to následně ponesete částečnou zodpovědnost Např. formou postu moderátora. Ale to samozřejmě záleží i na majiteli, ó našem chlebodárci.
Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/
Tak se můžeš předvést jaký máš ve foru přehled. Já se klidně přiznám, že nemám takový přehled a napíšu odpověď znova po 10té - 20té nebo nevím po kolikáté a pokud mě to obtěžuje tak raději nepíšu nic.
Ale to je zřejmě otázka názoru na to jak co dělat.
Nejhorší je, podle mě, to co psal Augustin o Mareafanu, to je forum pro kočku a pokud to chceš tady zavést, to sem raději nebudu chodit, i když to bude na škodu mě a možná i lidem kterým mé rady aspoň částečně pomohly.
BTW: tohle téma už nebudu víc rozebírat, stiglitz chtěl řešit něco jiného, omlouvám se, že sem ti takto vpadl do tématu se svojí filosofií
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
dobře, pokud tedy vyhledávání nemá smysl, tak nastavím aby se všechny témata bez odpovědi štarší jak 3 měsíce automaticky smazali. Můžeš odpovídat na témata pořád dokola, bude Tě to bavit? Já třeba než se na něco zeptam použiju vyhledávní a potom vložím otázku do toho tématu. Nejenom tady na fóru.
Ale nejlepší je příklad: jsem zaregistrovanej ještě taky v německým Fiat Tipo klubu a hledal jsem tam věci ohledně diagnostiky. Našel jsem tam téma o diagnostice (už nevím jak staré, ale asi půl roku), pročetl jsem to a napsal jim co potřebuju. Během 2 dnů jsem měl odpověď.
Nechápu proč to tak nejde tady
Ano, chtěl bych, aby to tady tak fungovalo. Když se někde řeší problém s koly do A, tak aby se kola do A řešila v celém tom tématu. - Nelíbí se mi témata "a zase volnoběh" atd.
Nevadí mi, že se tu objevují témata že vedoucí shání děti na dětský tábor, jakým způsobem kdo žádal o ruku a podobné věci. Pro tyto témata jsem založil zvláštní části fóra a tam ať se o nich debatuje, čas od času tam píšu taky. Vadí mi však, když pročítám řešený problém (jako třeba toto téma) a diskuze se zavede uplně někam jinam a řeší se tam kraviny.
další věc je ta, že Kounect napsal, že častokrát udělám, že téma zamknu a napíšu tam odkaz kde se to řeší. (Nedávno jsem zamknul jedno téma a napsal tam, že ten samý problém se řeší asi o 10 témat dále a že už má 100 odpověďí.) Tak to Kouneci můžeš dělat taky tak (zatím bez zamykání témat). Moderátorská práva práva Ti z bezpečnostních důvodů zatím nedám, jsi v klubu poměrně krátkou dobu. Neber to nějak osobně, ale dělám to tak s každým.
No to sem se rozepsal
poslední věc, která mě teď napadá je, že by se to celé dalo rozdělit asi takto:
* jedna věc je to, co je napsáno v pravidlech, nebo jak bych si to představoval
* druhá věc je to, co sám skutečně dodržuju (myslím tím na kolik to hlídám)
* třetí věc je, jak hodně je to schopné realizovat
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
tak si podejte ruce a nedělejte z toho kovbojku....
:cowboy:
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
stiglitz.
/////
stiglitz.
/////
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)