Teplý motor nenastartuji - startér neotočí - je jasno!
16 roků 8 měsíců zpět #46
od stiglitz
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Odpověděl stiglitz pro téma Re: Teplý motor nenastartuji - startér neotočí - je jasno!
Je pozdě, dneska jsem rozebral startér, takže uhlíky v pořádku, celej jsem ho vyčistil, rozebral, a kabel jdu shánět ráno novej, protože to cvakalo a pak už opravdu nic, ani prd.
stiglitz.
/////
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
16 roků 8 měsíců zpět #47
od stiglitz
stiglitz.
/////
Odpověděl stiglitz pro téma Re: Teplý motor nenastartuji - startér neotočí - je jasno!
Kabelem to nebylo. Kostry jsou předělaný. Rozebral jsem startér, kterej jak jsme s kámošem zjistili zkratoval. Na jednom z kabílků k uhlíku je totiž prodřená izolace, tam se to dotýkalo těla startéru. A co horšího - část rotoru, na kterou dosedají uhlíky, je v jednom místě vypálená, proto to někdy nestartovalo, když se uhlík dostal do toho místa. Tak to zkusí v práci vzít na soustruhu.
stiglitz.
/////
16 roků 8 měsíců zpět #48
od stiglitz
stiglitz.
/////
Je v hajzlu, sakra, startér je v pr.... tak mi přijde příští tejden jinej. I kotva je v řiti. To jsem aspoň udělal hromadu práce kolem, kostry, kabely, kontakty...
stiglitz.
/////
16 roků 8 měsíců zpět #49
od jirkaR
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
Odpověděl jirkaR pro téma Re: Teplý motor nenastartuji - startér neotočí - je jasno!
jo já jsem říkal nemá cenu rozdělávat starej starter ale radši sehnat jinej,ale kostrea se hodí
Fiat Tipo
16 roků 7 měsíců zpět #50
od stiglitz
stiglitz.
/////
Super! Dneska jsem dal novej a ještě nikdy jsem takhle neslyšel točit motor..! 8O 8O 8O
stiglitz.
/////
16 roků 7 měsíců zpět #51
od jirkaR
Fiat Tipo
Odpověděl jirkaR pro téma Re: Teplý motor nenastartuji - startér neotočí - je jasno!
no tak to je super
Fiat Tipo
Vygenerováno za 0.363 sekund