Autobaterie

Více
15 roků 11 měsíců zpět #1 od čenda
Autobaterie vytvořil uživatel čenda
Byl jsem dnes v Tescu koupit baterku do Punta, stará Varta je fuč, měli v akci akumulátory "Bear Power" 41 Ah za 999 Kč a myslím 45 Ah za asi 1049 Kč, Made in EU (pod tím si můžu představit co chci, třeba bývalé JZD v Polsku 5 km od hranic s Ukrajinou :roll:), v ČR to prodává známá votuzingová firma Filson.
Dlouze jsem nad tím hloubal (já jsem holt taková spořivá povaha :lol:), ale nakonec jsem koupil Vartu Black Dynamic 41 Ah za 1499 Kč.

Měl jste někdo akumulátor Bear Power, pokud ano, jak se osvědčil?

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 11 měsíců zpět #2 od F@ster
Odpověděl F@ster pro téma Re: Autobaterie
Tuhle značku měl kamarád ve fáčku, nikdy si nestěžoval, ale vzhledem k tomu, že to fáčko nabořil po cca 3/4 roce, tak ti trvanlivost neřeknu, snad se někdo další vyjádří z vlastní a hlavně delší zkušenosti...

Více
15 roků 11 měsíců zpět #3 od BlackJack
Odpověděl BlackJack pro téma Re: Autobaterie
Řekl bych to zhruba takhle ... baterku potřebuješ primárně pro startování a za další jako zdroj energie při zvýšeném odběru - vesměs takový obrovský kapacitor. Neznačkové baterie se vyznačují tím, že jejich náhlý startovácí proud není obvykle uváděn a zpravidla bývá menší než u značkových. Taktéž neznačkové baterie trpí rychlejším snížováním kapacity. Nicméně autobaterie je už celkem světově známá, není to žádný patent a žádná věda vyrobit. Podle mě značková baterie o kapacitě 41Ah dokáže dosáhnout výsledku stejného jako neznačková o kapacitě vyšší.

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

• vilímek petr
15 roků 11 měsíců zpět #4 od vilímek petr
Odpověděl vilímek petr pro téma Re: Autobaterie
Zdarec,já kupoval před dvouma měsícema taky tu bear power a zatím jsem spokojený.Kupoval jsem 60Ah.

Více
15 roků 11 měsíců zpět #5 od bobik43
Odpověděl bobik43 pro téma re
Bracha mel aute Vartu Silverline a vydrzela rok a umrel jeden clanek. Podobna zkusenost je i s Akumou. Ale druha pak zas v pohode. Takze asi nevim..

Prodej použitých dílů Fiat Tipo 1.9TDS. Malý bazárek na www.bazarekfiat.wz.cz

Více
15 roků 11 měsíců zpět #6 od Předseda
Odpověděl Předseda pro téma Re: Autobaterie
Mám Bear Power 70Ah v Tempře od srpna. Zatím startuje krásně, ale samozřejmě je brzy na nějaká hodnocení.

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

• jumbo
14 roků 9 měsíců zpět #7 od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma Re: Autobaterie

Mám Bear Power 70Ah v Tempře od srpna. Zatím startuje krásně, ale samozřejmě je brzy na nějaká hodnocení.

A jak ti tá baterka točí v těchto mrazech?

Více
14 roků 9 měsíců zpět #8 od Předseda
Dobře že se zrovna ptáš, akorát jsem chtěl dneska napsat. Mám jí tam druhou zimu a doteď s ní nebyly žádné problémy. Jen dneska jsem ráno přišel k autu ( -10) a točila s tím nějak slaběji a pomaleji než jindy. Přitom naposledy jsem jel autem v sobotu asi 60 kiláků a po dálnici (čili se to určitě stíhalo dobíjet), bylo nějakých -8 a chytla na drc. Ale to dnešní ráno se mi moc nelíbilo, chytalo to fakt neochotně.

• jumbo
14 roků 9 měsíců zpět #9 od jumbo
Mně moje klekla v sobotu a musím koupit novou. A nemůužu se rozhodnout jakou značku.

Více
14 roků 9 měsíců zpět #10 od Předseda
Fakt těžko říct. Minule nebyla pořádně žádná zima, teď je tady u nás v Praze maximálně minus dvanáct (přes noc) a zatím to funguje. Ale má být až 25 pod nulou a pak se teprve ukáže. Myslím že po letošní zimě už budu mít dost informací, abych mohl Bear Power buď doporučit, nebo zatratit.

• jumbo
14 roků 9 měsíců zpět #11 od jumbo
Tady na Hané ( Ghaně) po ránu už 3 dny po sobě - 18. Ale asi koupím VARTU.

Více
14 roků 9 měsíců zpět #12 od petrinza
Odpověděl petrinza pro téma Re: Autobaterie
Bear Power mám v Tempře taky. Už byla v autě, když jsem ho koupil. Vůbec netuším, jak je stará a vůbec jí nevěřím. Pár dnů stání v mrazech a je prázdná.. Když vím, že auto bude pár dnů stát, beru baterku domů do tepla a auto nechávám na zahradě s nedoklaplou kapotou a odemčené, abych si ulehčil část rozmrazování... Ale když jezdí denně, tak mrazy nějak zvlášť nevadí...

Tempra SW 2.0 i.e. 4x4, Fiat Tempra SW 2.0 i.e. automat, Peugeot 205 cabrio, Škoda Octavia 62
www.fiattempra.estranky.cz

• jumbo
14 roků 9 měsíců zpět #13 od jumbo
V sobotu ráno mi klekla baterka. Tak jsem dolil destilku a nabíjel. 24 hodin. Elektrolyt byl už hnusný černý humus. 5 článku nabito na 50% a šestý článek stěží na 70%. Pro ty kdo musí koupit novou baterku jsem našel toto:

www.nejlevnejsiautobaterie.cz

• vilímek petr
14 roků 9 měsíců zpět #14 od vilímek petr
Odpověděl vilímek petr pro téma Re: Autobaterie
Zdarec,já mám taky tu bear power 60ah/510a a zatím spokojenost.Já myslím že ve velkém mrazu dostává zabrat každá baterka,zvlášt pokud stojí v mrazu pár dní.V dnešní době si myslím že v baterkách až tak velký rozdíl nebude,akorát u těch značkových se platí vyloženě za značku.

• jumbo
14 roků 9 měsíců zpět #15 od jumbo
Varta dělá autobterie i pro asijské vozy a ty mají plusový vývod vlevo. Naše auta mají plusový vývod vpravo.
Koupím tu VARTU. Mají zajímavé slevy.

Vygenerováno za 0.503 sekund