zatmavovací folie na skla
Fiat Tipo 1.4
Ford Fiesta 1.3 EFi
Opel Astra G Caravan 1.4 16V
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Už je pryč: Fiat Tipo 1.6 DOHC r.v. 1989
Nyní: Škoda Octavia 1.9TDi
Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651
2) bezpečnostní fólie zabraňující vniknutí do vozidla oknem
3) zatmavovací fólie
Fiat Tipo 1.4
Ford Fiesta 1.3 EFi
Kolik by to tak přišlo odhadem s tím, co jsi napsal i s prací, nevíš?
Přidělení čísel a zavedení do evidence, i s materiálem na leptání stojí cca 1000-1200 Kč na všechna skla tady u nás.
To ostatní nemám páru
Určitě se to tady už řešilo, ale vážně to nemůžu nikde najít...
chtěl bych si zatmavit skla, teda jen celej zadek (vše kromě řidičových, spolujezdcových oken a předního okna)
Abych se dostal k jádru dotazu: když si koupim zatmavovací folii (tady u nás ji maj 75x300cm za 198 Kč), na krabici od ní je napsaný nějaký atest...
když si ji tam nalepim, nebudu mít pak problémy s policajtama?
Co vim tak se dá stáhnout atest na netu, ale v zadu fólie nevadí jen ve předu.
mám na tebe pár dotazů, třeba na ně budeš znát odpověď, nebo mi alespoň tvůj názor pomůže předem díky
1. Víš to jistě s tím, že na zadek může být zatmavení a nemusíš na to mít žádný atest????
2. Nejjednodušší asi je sehnat si ten atest, myslím na tom netu jak jsi psal. Nebo alespoň jak to mám vypadat a co obsahovat, udělat už to není zas takovej problém...
Nevíš náhodou, kde přesně na tom netu se to dá najít, nebo alespoň nějaká předloha : :
To all:
už jste někdo lepili fólie na svém auti??? Fólie jste kupovali přímo na Tipo, jestli se to dá vůbec sehnat?? Nebo na zakázku dle rozměrů skel???
Mám možnost nechat si to udělat na zakázku od známého (zatím jsme se bavili mezi řečí, tak prvně zjišťuju tady zda má někdo zkušenost) , ale vůbec nevím, když si představím jak ta okna vypadají, jak by se to dalo tak přesně poměřit???
Rozměry skel asi nikde uvedeny v nějaké dokumentaci k autu nejsou co?
díky za názory
tipo 1,6DOHC najeto 180000km
....a prece se toci!
kamarád teď byl na technické s autem, které dovezl z venku a měl komplet celý zadek a úplně černej, prý mu na to neřekli nic... ale to je asi spíš na koho člověk narazí (žádný atest na to nemá).
Až něco zjistím, dám vědět, kamarád je u cajtů, tak třeba něco poradí, jak na to
To borisak:
mám na tebe pár dotazů, třeba na ně budeš znát odpověď, nebo mi alespoň tvůj názor pomůže předem díky
1. Víš to jistě s tím, že na zadek může být zatmavení a nemusíš na to mít žádný atest????
2. Nejjednodušší asi je sehnat si ten atest, myslím na tom netu jak jsi psal. Nebo alespoň jak to mám vypadat a co obsahovat, udělat už to není zas takovej problém...
Nevíš náhodou, kde přesně na tom netu se to dá najít, nebo alespoň nějaká předloha : :
To all:
už jste někdo lepili fólie na svém auti??? Fólie jste kupovali přímo na Tipo, jestli se to dá vůbec sehnat?? Nebo na zakázku dle rozměrů skel???
Mám možnost nechat si to udělat na zakázku od známého (zatím jsme se bavili mezi řečí, tak prvně zjišťuju tady zda má někdo zkušenost) , ale vůbec nevím, když si představím jak ta okna vypadají, jak by se to dalo tak přesně poměřit???
Rozměry skel asi nikde uvedeny v nějaké dokumentaci k autu nejsou co?
díky za názory
1)Co sme se bavili tak na zadní část auta fólie být můžou, ale někdo řikal že když máš zadní sklo vyhřejvaný tak fólie de do prdele nevim nezkoušel sem.
2)Mrknu na net najdu stránku a pošlu ti jí.
Jestli chceš ale investovat tak nejlepší je si nechat skla nastříkat, máš atest a klid.
No uvidím, teď jsem do toho nasypal fakt dost peněz, než jsem to dal do kupy, tak penízky už nejsou, jen jsem se pro to nadchl, když jsem si to tady četl... bo to fakt vypadá dobře a i je to v autě asi příjemnější
Každopádně díky, já nějakou stránku s atestací našel, ale asi nepoužitelný, když něco najdeš, pošli, budu rád
ad 2.) Atest musí mít všechny fólie na všech oknech !!!
ad 3.) Fólie se lepí individuelně na každé auto zvlášť. Je totiž v roli, prostě se ustříhne velkej čtverec, ten se přiloží zvenší a nařízne se hrubej základ. Ten se pak doladí při samotném lepení a obřezává se takovým spešl skalpelem. Žádné typizované fólie se nedělaj.
Pískování oken se časem ošoupá a oloupe....
Jinak běžně stojí kvalitní fólie 700-800 / 1 okno a to i s prací....
Fiat Tipo 1.4
Ford Fiesta 1.3 EFi
ted co mám Tipo, chci taky zatmavit skla, ale komplet, ale půjdu na to trochu jinak....sehnal jsem si tu malou samolepku s ATESTem a udělám podle ní několik kusů.....nechám vytisknout na průhlednou folii bílou barvou v reklamce, format A4 vyjde kolem 600,-. a tak se ptám, jestli by měl někdo zájem.....1 ATEST na 1 okno.... 30,-. Lepí se to pod folii,takže si myslím v poho...a na první pohled je to vidět....
Tipo 1,4ie, rok 92,101 tisíc km, šedá metla, vše v elektrice.....max spokojenost
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.