zatmavovací folie na skla

Více
17 roků 8 měsíců zpět #31 od CUBErt
Odpověděl CUBErt pro téma Re: zatmavovací folie na skla
A neni lepší rovnou pořídit kvalitní fólie i s atestem ?

Fiat Tipo 1.4
Ford Fiesta 1.3 EFi
Opel Astra G Caravan 1.4 16V

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 8 měsíců zpět #32 od Vali
Odpověděl Vali pro téma Re: zatmavovací folie na skla
To se ví, že je to lepší, ale kdybych ty peníze měl a nedal teď do auta přes 20 za poslední dobu, co to dávám do kupy, tak bych to touhle cestou vůbec neřešil. Vzhledem k tomu, že jsem student, tak hold musím hledat kličky :wink:
No ale na druhou stranu, jak se říká nemám tolik peněz, abych kupoval levné věci... spíš zjišťuju jak by to šlo, či ne a pak uvidím :lol:

Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651

Více
17 roků 8 měsíců zpět #33 od CUBErt
No já měl Tipo taky jako student :lol: A upřímně ti radím, ušetři si na kvalitní fólie, už jsem viděl x zafóliovanejch aut nekvalitní fólií po roce používání a humus !!!! Ale je to tvoje volba :wink:

Fiat Tipo 1.4
Ford Fiesta 1.3 EFi

Více
17 roků 8 měsíců zpět #34 od Vali
Jj já už nad tím taky tak přemýšlel, že to to tak bude nejlepší. Ale znáš český lidičky :D myslím, že s tím počkám, prvně to chci dát pořádně dokupy co se týče motorově a celokvě provozně a pak si můžu hrát, to už bude třešínka na dortu :wink:

Více
17 roků 8 měsíců zpět #35 od CUBErt
No já měl kliku že mi Tipo šlapalo jak hodinky a nikdy jsem s ním neměl žádnej problém. A to jsem mu dával kolikrát docela kouř....Takže jediné co jsem dělal byly přední brzdy a rozvody....No a na tvojem černém Tipu budou folky vypadat dost dobře !

Fiat Tipo 1.4
Ford Fiesta 1.3 EFi

Více
17 roků 8 měsíců zpět #36 od Vali
No to já jsem tam toho už vyměnil hafo, to by bylo na dlouho, ale zase jsem se na tom naučil no... přes brzdy, rozvody (v servise), všechny čidla k motoru, lambda, elektrika.. no prostě moc :cry: Ale tak si říkám, už se stalo, hlavně ať teď nezlobí, teď už si jen hrát a dělat radosti snad :?:
No myslím si, že by to na té černé mohlo vypadat good no. Uvidím, třeba až našetřím, tak si tu radost dopřeju :lol: :lol: Tuning se mi líbí, ale do toho se moc nehrnu (chce to mít místo, kde to dělat a penízky), spíš takové drobné kosmetické úpravy si chci udělat a třeba časem uvidíme... Ale je to můj mazel, sice zlobivej, ale přirostl mi k srdci potvůrka jedna Italská :lol: :lol:

Více
17 roků 7 měsíců zpět #37 od TipoJarin
co se týká lepení fólií.....lepší, když jsou 2, lepit přes jarovou vodu a pak ji stěrkou dostat ven a bylo to v poho. Auto s foliemami stálo venku po cely rok, 2 roky jsem ho měl, vše naprosto OK...

Tipo 1,4ie, rok 92,101 tisíc km, šedá metla, vše v elektrice.....max spokojenost

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Více
17 roků 7 měsíců zpět #38 od rat21
Odpověděl rat21 pro téma Re: zatmavovací folie na skla
Spravne: Lepit na jarovu vodu - do 1 litra asi 10 kapiek jari.

Kto je sikovny, nalepi si ich aj sam. Vysvetlim to po lopate na zadnom okne. Prilozit foliu na okno, orezat priblizny tvar, zjednodusuje to cierny okraj skla. Okno postriekame vodou a prilozime foliu na sklo podkladom (foliou, ktoru potom odstranite) k sebe. Filcovou stierkou vytlacime vodu od stredu do stran. Horkovzdus. pistolou foliu nahrievate (s citom) a zaroven stierkou sa snazite vyrovnat varhanky na folii. Po vytvarovani dame foliu z okna a stiahnete z nej ochrannu foliu. Okno nastriekame zvnutra jar. vodou a vytvarovanu foliu prilozime na okno, zase vytlacime vsetku vodu stierkou a horkovzduskou mierne vysusime. "A JE TO"

Folie na zadnych bocnych a zadnom okne mozu byt hociake, vsimnite si kolko firemnych aut ma zadne okna polepene farebnymi nepriehladnymi foliami.

Vpredu musi byt priepustnost folii 75%. Bacha na to, ze skla su uz od vyroby zatmavene a policajti to vedia. Takze 25% folie prekracuju povolenu hranicu.

A hlavne si nekupujte folie za 200 korun. Dopadnete pri najlepsom ako ti, ktori maju na oknach namiesto ciernych folii fialove - toto dokaze lacna folia za dva roky, v horsom pripade folia popraska.

1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti :-(

Více
17 roků 7 měsíců zpět #39 od GAS20
Odpověděl GAS20 pro téma Re: zatmavovací folie na skla
no s atestom ..... musi byt na kazde okno,ktore je tmavene. Na slovenku sa pokuty za tmavene skla pohybuju od 2000 vyssie podla toho kolkokien mas. Ale da sa zohnat atest za niejakych 300 Sk no neviem ako a kde ale zhanam aj ja lebo chcem to mat v poriadku.... sice falosne ale v poriadku

FIAT Tempra 1.9 TDs

Více
17 roků 7 měsíců zpět #40 od GAS20
a este k tomu beru aj technicky preukaz..... pokuta sa plati ked ich odstranis na mieste....... Samozrejme ze mozno trafis na dobrich fizlov a mas to z krku no su vseliaky cvoci

FIAT Tempra 1.9 TDs

Více
17 roků 7 měsíců zpět #41 od Tesik
Odpověděl Tesik pro téma Re: zatmavovací folie na skla
a no co hned úplně tmavý skla?dal bych tam jen takový světlejší s barevným nádechem aby to to Policii nedráždilo.Ale nevím jak by se na to dívalo na STK zda by jim to nevadilo?? :!:

Více
17 roků 7 měsíců zpět #42 od GAS20
musis k tomu mat papier na stk.... na mozno ked budes mat take svetle tak si to mechanik nevsimne ale inac musi byt aj papier pri STK no ale ved ked ta vyhodi tak druhy krat uz vybavis tak ze uz prejdes ..... ved vsade sa tak robi

FIAT Tempra 1.9 TDs

Více
17 roků 7 měsíců zpět #43 od jumpman01

no, přemejšlel sem o nějakej fakt lehonce černejch, abych s tim nějak neprovokoval.. prostě myslím si, že se daj nějaký lehce tonovaný skla přehlídnout...

Co se týče zadního skla a zadních bočních tak si na ně můžeš nalepit co chceš,klidně i zrcadlovky.
Na boční okna (řidič+spolujezdec) by měla být propustnost asi 70% a co se týče čelního skla je tam asi 80 nebo 85%.
Každopádně zatmavený auto přitahuje pozornost (o kterou asi nestojíš),jinak bych problém v ničem neviděl.

Tipo 1.4 ie DGT.

Více
17 roků 7 měsíců zpět #44 od Michal Zajíček
zadní sklo může být zadělaný čím chcete, ALE VOZIDLO MUSÍ BÝT VYBAVENO VNĚJŠÍMI ZPĚTNÝMI ZRCÁTKY

tel. 732 107 942
1.6 IE 1993 přez 272 000 km TIPO (835C1000)

prodejce výfuků MARIX, BOSAL ,STARLINE, WALKER a příslušenství FISCHER Automotive
objímky,těsnění, katalizátory,vlnovce,rezonátory. - VŠE NA WWW.VYFUKOVESYSTEMY.BIZ

Více
17 roků 7 měsíců zpět #45 od scoty-granturismo
NO JA SOM SI DAL ROBIT FOLIE PRED MESIACOM AJ NIECO A VYSLO MA TO 2800SK AJ S CERTIFIKATOM CIZE S DOKLADOM ZE SPLNAJU VSETKY SPROSTE PODMIENKY! :D

FIAT TIPO 2,0 i.e. 8V GRANTURISMO r.1992 + LPG BRC 100KW
Podsvietené na modro,znížený podvozok,fólie,central na DO,ABS,hudba 2x300watts vzadu a vpredu 2x75watts + aktívny 350watts active subwoofer SAL + CAPACITOR SAL 1 FARAD
R15 205/50

Vygenerováno za 3.057 sekund