laminát

Více
17 roků 6 měsíců zpět #1 od TooM-As
laminát vytvořil uživatel TooM-As
Ahoj všichni. jak koukám na tu diskuzi o barvení plastů tak by mě zajímalo jak je to s laminátem .Prostě všeobecné rady , odkazy na články atd. snažil jsem se zadělat prasklinu v nárazníku ale po zatvrdnutí se mi celej laminátovej kus odloupnul. Jak teda můžou borci laminátovat nárazníky? bě to tam prostě nědrželo.

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 6 měsíců zpět #2 od IceTipo
Odpověděl IceTipo pro téma Re: laminát
jde o to jak moc velka dira to je ja treba nektere praskliny ci diry jako spojeni lamin. spoileru a narazniku resil kitem se skelnymy vlakny.

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Více
17 roků 6 měsíců zpět #3 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: laminát
No když chceš něco laminovat, tak je dobrý si ten povrch trochu zdrsnit, pak to něčim očistit a odmastit a nakonec až začít laminovat. Nanese se trochu laminátu, pak se na to přiloží kousek plátna a zase se to pořádně přetře laminátem. Ono důležitý je i kolik tam dáš toho tvrdidla. Nakonec to vždycky překruju igelitem nebo kouskem mikrotenovýho pytlíku a nechám to zatvrdnout. Stalo se mi pouze jednou, že to řádně neztvrdlo a nedrželo to, ale to bylo špatnym tvrdidlem, protože v zimě přemrzlo.

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
17 roků 6 měsíců zpět #4 od mt-tuning
Odpověděl mt-tuning pro téma Re: laminát
pozri u mna v galerii/ostatne prace/ tam mas foto ako sa spaja laminat s plechom a plastami. :P

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
17 roků 5 měsíců zpět #5 od jimird
Odpověděl jimird pro téma Re: laminát
mě vždy držel laminát jak přibitej na plastu
asi jsi udělal někde chybu
nesmíš tam dávat starej laminát co doma najdeš po dědovi

Více
17 roků 5 měsíců zpět #6 od mt-tuning

mě vždy držel laminát jak přibitej na plastu
asi jsi udělal někde chybu
nesmíš tam dávat starej laminát co doma najdeš po dědovi

jimird, prepac ale tvoje vyjadrovanie ma niekedy fascinuje. co takto to napisat bez blbych poznamok :!:

laminat s plastom sa spaja horsie ako laminat s plechom. plast je ohybnejsi a laminat nesmmie na plaste koncit v namahanej casti alebo hrane. vascinou som po prvej vrstve laminatu na plast vsetky namahane casti prenitoval zahladenymi nitmi a naniesol dalsiu vrstvu cez to. uz sa len nechalo dokladne vyschnut a pretmelilo. ozaj, ten plast zdrsni pred nanesenim laminatu takou dobrou 40 smirkovym papierom a odmasti.... uspech zaruceny.

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
17 roků 5 měsíců zpět #7 od jimird
budu se snažit psát jako člověk :oops:

Více
17 roků 4 měsíců zpět #8 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: laminát
Nárazmík jsem spojoval normálně drátem. Vypadalo to jako by to bylo šité jehlou a drátem. Když se ten drát zataví dovnitř plastu, tak se to nemusí ani moc kytovat a brousit. Měl jsem rozšlehaný celý nárazník a zatím drží :)

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
17 roků 4 měsíců zpět #9 od jimird
s tím drátem je to zajímavé

Více
17 roků 4 měsíců zpět #10 od petr1978
Pro bližší popis bych to možná mohl nafotit. Myslím, že jsem na nárazníku nechal nějaká místa co jsem nechal nekytované.
Budu se snažit co nejdříve:-)

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
17 roků 4 měsíců zpět #11 od mt-tuning
je to zaujimave s tym drotom... lenze drot hrdzavie takze voda ma znacny pristup z druhej strany naraznika a moze sposobit casom vypukliny na vonkajsej strane.. neviem, nemas s tym nejake dlhodobe skusenosti? ci neboli problemy s odlupovanim kitu alebo to nepraskalo/>

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
17 roků 4 měsíců zpět #12 od jimird
já bych to raději nezkoušel

Více
17 roků 4 měsíců zpět #13 od petr1978
Zapomněl jsem dodat, že ten drát jsem použil měděný, a ten nerezaví:-)
Už to tak mám polátáné 3 roky a zatím to je v pohodě. Tím myslím, že žádná rez ani jiné poškození :)

Více
17 roků 4 měsíců zpět #14 od mt-tuning

Zapomněl jsem dodat, že ten drát jsem použil měděný, a ten nerezaví:-)
Už to tak mám polátáné 3 roky a zatím to je v pohodě. Tím myslím, že žádná rez ani jiné poškození :)

je to zaujimave, o tomto som este nepocul a to robim s laminatom nejaky ten rok... vidiet ze kazdy sikovny si vie poradit :god:

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
17 roků 4 měsíců zpět #15 od jimird
mě to taky fascinuje,protože jsem to neslyšel ani neviděl

Vygenerováno za 0.485 sekund