laminát
17 roků 3 měsíců zpět #31
od Black
Nejezdim rychle. To jenom litam nizko.
Odpověděl Black pro téma Re: laminát
petr1987> Jak jsem psal. Vlivem vysoke teploty meni plast svoje vlastnosti a to rozhodne ne k lepsimu. Stava se krehkym, ztraci pruznost. Pokud je to na miste ktery neni nijak namahano a nejsou tam vibrace (s auty nemam zkusenost, delam jen motocykly, tam takove misto neexistuje a navic je vse videt takze spoj musi byt kvalitni) pak je mozne ze to drzet bude ale ja osobne bych tomu neveril.
K te profi oprave. Pokud to nedela nejakej zid neni cena nijak zavratna.
pro predstavu jsem nasel foto. Toto je oprava za cca 300,- (te diry si nesimat, puvodne tam byl blinkr a majitel to chtel zarovnat zakze tam prisla jeste zaplata) a mate 100% jistotu ze po nalakovani to bude drzet a neobjevy se prasklinky.
TooM-As> Ne tim jsem nechtel na nic narazet. Jen me to proste napadlo. Je mi jasne, ze vetsina lidi bez zkusenosti postupuje metodou pokus omyl... Kdyz si vzpomenu co sem s tema plastama kdysi vyvadel abych usetril Ted mi u toho kolikrat tecou nervy kdyz mi nekdo neco prinese a je na tom napatlanej epoxid nebo pryskirice, o tech dratech nemluve.
Uff tak slohovku mam zasebou a jdu spat, mejte se
K te profi oprave. Pokud to nedela nejakej zid neni cena nijak zavratna.
pro predstavu jsem nasel foto. Toto je oprava za cca 300,- (te diry si nesimat, puvodne tam byl blinkr a majitel to chtel zarovnat zakze tam prisla jeste zaplata) a mate 100% jistotu ze po nalakovani to bude drzet a neobjevy se prasklinky.
TooM-As> Ne tim jsem nechtel na nic narazet. Jen me to proste napadlo. Je mi jasne, ze vetsina lidi bez zkusenosti postupuje metodou pokus omyl... Kdyz si vzpomenu co sem s tema plastama kdysi vyvadel abych usetril Ted mi u toho kolikrat tecou nervy kdyz mi nekdo neco prinese a je na tom napatlanej epoxid nebo pryskirice, o tech dratech nemluve.
Uff tak slohovku mam zasebou a jdu spat, mejte se
Nejezdim rychle. To jenom litam nizko.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
17 roků 3 měsíců zpět #32
od petr1978
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
Odpověděl petr1978 pro téma Re: laminát
Tak koukám, že na to máme každé jiný názor.
Asi s tím budu muset žít
Jen ten spoj co jsem udělal, musí vydržet vibrace protože je přímo nad cestou a taky musí vydržet různé népory jak už jsem psal. Přecejen je to spodní část nárazníku.
Taky záleží, jaký plast spojuješ.
Asi s tím budu muset žít
Jen ten spoj co jsem udělal, musí vydržet vibrace protože je přímo nad cestou a taky musí vydržet různé népory jak už jsem psal. Přecejen je to spodní část nárazníku.
Taky záleží, jaký plast spojuješ.
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
17 roků 3 měsíců zpět #33
od jimird
Odpověděl jimird pro téma Re: laminát
to je jasný,že když rupne nárazník tak to nechám zavařit a nedrátuju to
Vygenerováno za 0.303 sekund