BRISK Asi Vas prekvapim

• TripleX
  • Autor tématu
18 roků 4 měsíců zpět #16 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Ano

Tak hele - za á - žádná změna, za bé - debilní přístup a možnost montáže díky menšímu a nesmyslně utopenýmu šestihranu kvůli kterýmu jsem při povolování zničil ten porcelánovej izolátor když se mi smekl klíč., a za cé ty čtyři kusy pak stály nějakých šestset. Přidám bod dé - totiž že se zanášely s rekordní intenzitou. Já jsem vyléčenej. Ale tahle debata tady už někde je...

Ano tato debata tu uz bola no ja som sa rozhodol ze skusim najst sponzora a risknem to a bud Vam to potvrdim alebo vyvratim...

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

• TripleX
  • Autor tématu
18 roků 3 měsíců zpět #17 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma BRSIK = SUPER PRISTUP
No ja som sa obratil s prosbou na firmu BRISK u Vas v cechach a bol som velmi milo prekvapeny ich profesionalnym pristupom k zakaznikovy. Mozem povedat ze takto sa ziskavaju zakaznici a naozaj je to profesionalny pristup. Napisal som im ze som bol nadmieru spokojny zo svieckami typu DOR15LGS BRISK PREMIUM (mal som ich v mojej Skodovke ktora bola jemne upravovana a po ich pouzivani som bol neskutocne spokojny hlavne som videl narast vykonu!) Po tom ako ste zvacsa negativne hodnotili tieto sviecky vraj su neni vhodne do TIPA tak mi ich zaslu gratis a ja spravim vsetko preto aby fungovali tak ako v Skodovke. Inak napisali mi ze vraj je to presne o tom o ocm som mal problem v mojej Skodovke. Tiez tam sprvoti absolutne nesli no nakoniec sa zistilo ze potrebuju iba kvalitnejsie elektr. zapalovanie a zrazu islo auto ako diabol. Vraj u Tipa moze byt ten isty problem pri tychto tunningovyhc svieckach. Nejake BOSCH mozu ist uplne super ale date tam tuningove BRISK a je problem. Auto musi mat stopercentne kable a stopercentu elektriku a potom musia slapat tak ako maju. Nechcem sa hadat ale rad Vas prekvapim ked mi pridu a odskusam ich. Raz som ich mal sice v inom aute a bol som nadmieru spokojny tak verim ze sa to zopakuje. :D

• TripleX
  • Autor tématu
18 roků 3 měsíců zpět #18 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma BRSIK UZ SU DOMA
Tak dnes mi prisli priamo zo zavodu sviecky BRISK. Nesmierne ma to potesilo. Teraz ich ideme nahodit takze uvidim ako sa budu spravat a co vsetko budu robit. Prepacte ale svojim sposobom je mi to jedno aj ked im verim. V dnesnej dobe neskutocne potesi ked napisete do firmy ze ste boli maximalne spokojny pri inom type vozidla konkretne ta moja stara skodovka z ich tunningovymi svieckami ale ze tieto Vam do Tipa neodporucaju a preto ich chcete skusit a ziadny predajca nechce dovolit odskusanie a oni Vam ich okamzite poslu :D Fakt klobuk dole pred fy. BRISK a hlavne panom ktory reagoval a bez mihnutia okom okamzite poslal sviecky dokonca viac typov a to som ziadal iba tie tuningove. Takze fakt som nesmierne poteseny ich sposobom akym si vazia zakaznika :D Dokonca som napisal ze som ochtny ich zaplatit ked budu fungovat tak ako som nauceny zo Skodovky ale mihnutim oka mi odpisal ze staci ked ho budem inforomovat co a ako idu v TIPE. Takze bud vyvratim ze nie su vhodne alebo budem patrat po elektroinstalacii. Je fakt a to mi potvrdil aj ten pan ze tieto tuningove potrebuju kvalitnu komplet elektriku a staci malicka chybycka a sviecky nefunguju tak ako maju a date napr. BOSCH a idu super. Presne tento problem som mal v tej starej MB-ecke. Sviecky stvorkontaktove BOSCH slapali ako hodiny dal som Tuningove BRISK a auto neslo nedalo nam to hladali sme problem vymenili sme dve zapalovania a na druhom zapalovani auto zrazu chytilo ten spravny dych a neskutocne sa motor spraval zo svieckamy BRISK. Preto po nich tak tuzim. Takze teraz je to na nich :D Este raz dakujem fy: BRISK Nehnevajte sa za tu skrytu reklamu ale fakt ma potesili :D

Více
18 roků 3 měsíců zpět #19 od Ander
Odpověděl Ander pro téma Re: BRISK Asi Vas prekvapim
Drzim palce,
:D

Fiat Tipo 1,7D r.v.1990

• TripleX
  • Autor tématu
18 roků 3 měsíců zpět #20 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma BRISK zatial super
Nechcem to zakriknut ale zatial velmi dobre. Sviecky nejavili ani najmensi problem je mi trosku luto ze nie je citit zatial az taky markantny rozdile ako bol pri starej Skodovke (ale iba karoseriou :-) ) ale je to dane asi tym ze ked ma auto 145PS tak uz tie rozdieli az tak nevnimam. Ale jednoznacne zatial super neskutocne starty a omnoho kultivovanejsi chod motora. Takze zatial spievam odu na slavu fy. BRISK ako aj ich svieckam BRISK LR14ZC PREMIUM. :D A dakujem fy. BRISK ze mi to umoznila :D Hadam ma za tu reklamu nezmazete :oops:

Více
18 roků 3 měsíců zpět #21 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: BRISK Asi Vas prekvapim
Hlavně že jsi spokojenej. A to je důležitý. Já sice mám jiný zkušenosti, ale souhlasím s tebou že firemní kultura Brisku je super když se takto zachovali. Většinou totiž člověk vidí a i osobně zažívá odlišný přístup - hlavně při reklamacích u jiných výrobců. No já jsem tehdy ty tuningový Brisky nahradil obyčejnými jednobody Brisky asi za třicet korun kus a auto jede líp na ně než na ty "tuningy". Tak zlom vaz!

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
18 roků 3 měsíců zpět #22 od lepa
Odpověděl lepa pro téma Re: BRISK Asi Vas prekvapim

Hlavně že jsi spokojenej. A to je důležitý. Já sice mám jiný zkušenosti, ale souhlasím s tebou že firemní kultura Brisku je super když se takto zachovali. Většinou totiž člověk vidí a i osobně zažívá odlišný přístup - hlavně při reklamacích u jiných výrobců. No já jsem tehdy ty tuningový Brisky nahradil obyčejnými jednobody Brisky asi za třicet korun kus a auto jede líp na ně než na ty "tuningy". Tak zlom vaz!

Zatim tedy sbiram jen zkusenosti, ale musim souhlasit, ze nase ceske Brisky jsou vyborne. Nechce se mi zatim rvat moc penez do nejakych znackovych, jestli to tak muzu rict, kdyz muzu mit znackove Brisk. :wink: A navic splnuji svuj ukol. :)

Fiat Tipo 1.4 i.e., 51kW, r.v.91

• TripleX
  • Autor tématu
18 roků 3 měsíců zpět #23 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Oznacenie sviecok
Dolezite je naozaj ze zatial idu OK. Ak by som Vas mohol poprosit napiste kazdy presne oznacenie sviecok ktore pouzivate aebo hlavne typ sviecok BRISK ktory Vam nefungoval dobre. Moj poznatok jednoznacne hovori o tom ze to zatial vsetko funguje vynikajuco a keby nefungovalo tak by mal byt problem v elektrike. Pokial boli zvolene sviecky v katalogu tak osobne myslim ze musia ist OK. BRISK LR14ZC idu zatial super a mal som tam NGK jednokontakty. Inak som velmi prekvapeny na mojej starej Skodovke som mal DOR15LGS a tie moc dobre nestartovali ale bral som to ako dan za ten neskutocny dobry vykon a chod motora ale vlastne ona chytala oproti ostanym na brnk ale pred tym som tam mal BOSCH stvorkontaktove a tie nesli tak idealne ale iba som cvakol a auto bolo v chode. No ale prekvapenie u TIPA ze dokonca daleko lepsie startuje dokonca uzasne. Na 2.0 16V vrelo odporucujem LR14ZC v tej cene lepsie uz nebudu. Uz iba tak odskusat DENSO IRIDIUM ale myslim ze by som sa vratil k BRISKAM :)

Více
18 roků 3 měsíců zpět #24 od Honza
Odpověděl Honza pro téma Re: BRISK Asi Vas prekvapim
v coupe jedu na BOSCH platinum FR 5 DP 0 242 245 520 - vzdálenost elektrod 0,6mm

dřív tam bylo CHAMPION RN7YCC a jelo to jek dělo....

v tipu mam to samý

coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive

Více
18 roků 3 měsíců zpět #25 od stiglitz
Ty co jsem s nimi nebyl spokojen byly DR14ZC z důvodů které jsem popsal výše. Nyní tam mám to co mi doporučili v obchodě Brisk L15YC Super 0,7 a můžu odpřísáhnout že to je o dost lepší. Tak jest. :D

stiglitz.
/////

Více
18 roků 3 měsíců zpět #26 od stiglitz
Když se tak pěkně zachovali tak by nás mohli zásobovat všechny tady. :twisted: :twisted: :twisted: Žertuju...

stiglitz.
/////

• TripleX
  • Autor tématu
18 roků 3 měsíců zpět #27 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma ???

Když se tak pěkně zachovali tak by nás mohli zásobovat všechny tady. :twisted: :twisted: :twisted: Žertuju...

Mozno by Vam poslali nieco :?:

Více
18 roků 3 měsíců zpět #28 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: BRISK Asi Vas prekvapim
Taky jsem nebyl spokojený s Tuning od Brisk, zanášeli se :(
Teď tam mám Platinu od Brisk a je to mnohem lepší a celkem to tahá :)
Ještě premýšlím že trošičku zpravím odtrh u těch platinovek a dám větší.
Doufám, že to půjde, elektrody jssou zvláštně tvarované.

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
18 roků 3 měsíců zpět #29 od PavelM
Odpověděl PavelM pro téma Re: BRISK Asi Vas prekvapim
Ja s těma tuningovejma svíčkama taky nemám dobrý zkušenosti. Kór v zimě to chodilo na 3 válce a výkon se mi zdál taky drobet horší oproti klasickejm.. Na druhou stranu chod motoru maj výrazně lepší, ale jinak poměr cena výkon nic moc.. Příště koupím obyc. brisk za 30kč/ks a udělaj stejnou službu jako tyhle..
Možná by se chovaly líp na upraveným motoru, ale to je jen úvaha..

Fiat Tipo 1.6i.e.kat rv. 91'

Více
18 roků 3 měsíců zpět #30 od pavelZet
Odpověděl pavelZet pro téma Re: BRISK Asi Vas prekvapim
já sem si pořídil a nejlepší poměr cena výkon by měly mít brisk Extra (tři otevřený jiskry):

EXTRA: životnost 60 000km, cena 75kč: 0.50kč/100km //otevřené jiskřiště, 3 jiskry
SUPER: životnost 30 000km, cena 40kč: 0.53kč/100km //obyč
PREMIUM: životnost 20 000km, cena 165kč: 3.30kč/100km //otevřená obvodová a hloubková jiskra

takže cenově vychází nejlíp EXTRA řada. navíc je lepší než super a nejsou s nima problémy. často se pouřívají u aut s max. spolehlivostí (držáky).

ale srovnávat nemůžu, fandím a používám jen tyhle svíčky.

F Tipo 1.6 i.e., rv. 94

Vygenerováno za 0.501 sekund