vysoká spotřeba 1,6 - rada

Více
17 roků 5 měsíců zpět #61 od Vali
Odpověděl Vali pro téma Re: vysoká spotřeba 1,6 - rada
No já právě nevím, že se to dá nějak regulovat. Škoda, že jsem to nevěděl, jak se to reguluje, bych se ho optal, jestli by to nepošteloval, ale asi by do toho nevrtal, podle to jeho názoru. No uvidím, co mi odpoví na ten email. Takže sis to rozvrtal ?? No ono to potom může mít vliv i na výkon ale taky na spotřebu a asi není dobrý tam mít zase moc velkej tlak bych tak řekl.

To já nedávno taky v dobrém úmyslu tak utěsňoval šíbr, aby nezatíkalo, až jsem měl v autě potopu :D :D No jo člověk to někdy myslí dobře, ale tak to pos..e, že se pak bouchá do hlavy :roll:
No ale zase, kdo si hraje nezlobí že :lol: :lol:

Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 5 měsíců zpět #62 od jirkaR
no nevím nic nepozoruji tak jsem asi v normě jinak když to měl napojený tak to mohl poštelovat teda pokud to na 1.6 jde na 2.0 je to asi jinak nevím no a ze šíbru si nic nedělej to já jsem měl lepší historku jsem si vymyslil že vyměním manual za elektriku všechno jsem rozdělal ten elektrický rozhýbal volám souseda koupim 20 piv že jdem na to sednem do auta zkoušíme délku šíbru a ono to bylo o 10cm širší
tak jsme se hodně ožrali a pak jsem šel na forum a vynadal jsem tu nejakýmu borcoj co mi tvrdil že je to všechno stejný a to si to stačilo jen dobře změřit

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
17 roků 5 měsíců zpět #63 od Vali
Jj tu příhodu jsem tady četl, to mohlo být docela fajn :lol: ještěže jste aspoň měli ty pivka, jinak to bylo na pikaču :D Prostě jak říká jeden známej, auto když chce, a ty si myslíš, že už se nic nemůže stát, tak s tebou vždycky tak vydrbe, že se nestačíš divit :lol:

Více
17 roků 5 měsíců zpět #64 od jirkaR
proto říkám nový je nový ale....

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
17 roků 5 měsíců zpět #65 od Vali
No jo, ale vem si ten nezvyk, že bys měl auto, do kterýho bys jen tankoval palivo a nic víc :lol: Na jednu stranu krásná představa, ale čím by se člověk pořád rozčiloval ( i když je pravda, že už mě to začíná srát, že to nebere konce, ale když hold na nový není :cry: ) Ale přesto jak zlobí, tak tak sviňuška mi přirostla k srdci :wink: Ale to asi jinak nejde, to bychom si tady takhle nepsali a nesnažili se najít všechny mouchy, kdyby jsme takoví nebyli že :lol:

Vygenerováno za 1.205 sekund