problém s teplotou vody

Více
15 roků 10 měsíců zpět #16 od Pavel Jandák
když vypnu topení,tak mi to taky vyleze nahoru,ale stejně je mi divný,že když mám zakrytej chladič,tak je to stejný,jako když není zakrytej.Jenom teda doufám,že to enmá vliv na spotřebu.No a jak je to s tim čidlem teploty,který dává informace pro ř.j.?Díky

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 10 měsíců zpět #17 od esox25
Odpověděl esox25 pro téma Re: problém s teplotou vody
Včera som menil termostat, pretože starý bol stále otvorený. Teplota sa mi nevyšplhala viac ako tri čiarky a kúrilo to tiež oničom. Po výmene behom 4 km teplota na 90 pri vypnutom kúrení. Pri zapnutom za nejakých 6 km. Nádherné behanie s prevádzkovou teplotou. A to dnes bolo -15. Som zvedavý či mi aj spotreba klesne.

Více
15 roků 10 měsíců zpět #18 od čenda
Odpověděl čenda pro téma Re: problém s teplotou vody

když mám zakrytej chladič,tak je to stejný,jako když není zakrytej.

Zakrývání chladiče na zimu je české specifikum zděděné ze starých škodovek, na normálním autě je to zbytečné, pokud není rozbitý termostat. Což zřejmě není, protože kdyby byl, tak by to zakrytí poznat nejspíš bylo.

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...

Více
15 roků 10 měsíců zpět #19 od Pavel Jandák
jinak já mám analog palubku,takže ručička se nevyšplhá víš jak na první čárku(mezi 50 a 90) při zapnutym foukání na 2. stupeň,takže myslíte,že budev háji termostat?Je teda pravda,že občas se mi stalo,že se ručička odlepila až po 10km.To byl zřejmě zaseknutý termostat.

Více
15 roků 10 měsíců zpět #20 od Pavel Jandák
A jaký doporučujete termostat?Koukla jsem na autokelly a mají nějaký wahler za cca 1000,-.Mám Tipo 1.4 ie,51kW,r.v.93

Více
15 roků 10 měsíců zpět #21 od BlackJack
Odpověděl BlackJack pro téma Re: problém s teplotou vody
Souhlasím s tím, že pokud od nastartování mám zapnuté topení, teplota neleze výše jak 75°. Pokud vypnu topení a zavřu přívod vzduchu do kabiny, tak teplota roste až k těm 90°.

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Více
15 roků 10 měsíců zpět #22 od esox25
Odpověděl esox25 pro téma Re: problém s teplotou vody
Ja som dal za termostat 450sk. V klasickej mototechne. Na 1.4 karb. 52kw, rv.89.

Více
15 roků 10 měsíců zpět #23 od Pavel Jandák
Pokud bych ale měl vypnuté topení od začátku,tak se voda nikde nebude ochlazovat a tudíž bych měl mít těch 90 po nějakých třeba 6km,ale to se u mě nestane.Na tu první čárku se ručička dostane rychle,ale dát už se zvedá pomalu a k těm 90 se dostanu tak po 15km někdy vůbec ne

Více
15 roků 10 měsíců zpět #24 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: problém s teplotou vody

A jaký doporučujete termostat?Koukla jsem na autokelly a mají nějaký wahler za cca 1000,-.Mám Tipo 1.4 ie,51kW,r.v.93

No spíš bych vybíral podle teploty otevření, fakt je znát každej stupeň, hlavně v zimě, když se používá topení.
Mohu ti nabídnout za 550Kč termostat na 1.4 ie, měl by otevírat při 87°C

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
15 roků 10 měsíců zpět #25 od Pavel Jandák
A to je nový nebo co je to zač?

Více
15 roků 10 měsíců zpět #26 od Charles

A to je nový nebo co je to zač?

samozřejmě funglovka, starej bych nenabízel přece a určitě ne za tuhle cenu ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
15 roků 10 měsíců zpět #27 od Pavel Jandák
pokud je nový a otevírá při 87 stupních,tak ho beru.Co je to za značku?Můžeš poslat i foto jak vypadá na mejl?e-mail:paveljandak@seznam.cz

Více
15 roků 10 měsíců zpět #28 od Charles
Promiň, ale ten termostat nemám možnost vyfotit, nemám ho u sebe, je to originál přímo od dodavatele ti příjde domů ;) Jinak je to originál Behr
Kdyžtak se ozvi přes ICQ nebo SZ a domluvíme se co a jak, poslal bys mi adresu a pro jistotu údaje o autě :)

Více
15 roků 10 měsíců zpět #29 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: problém s teplotou vody
Na mjautu jsem nasel dokonce za 320,- 8O

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
15 roků 10 měsíců zpět #30 od Charles

Na mjautu jsem nasel dokonce za 320,- 8O

na mjautu už nekupuju nic, protože nevědí co prodávaj. Mě taky přišlo pár věcí blbě a kámošovi to samý.

Vygenerováno za 0.462 sekund