problém s teplotou vody

Více
16 roků 2 měsíců zpět #46 od Pavel Jandák
pro charlese:tak jak to vypadá s tim termostatem?Už je poslanej?Nemáš náhodou číslo balíku?

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #47 od Pavel Jandák
tak jsem dnes vymenil termostat a je to paráda.Ohřeju to na nějakých 87 jak prd po 5 km.Předtim jsem to tak neohřál ani po 40km,takže všichni co máte problém jako já,tak to není zimou,ale špatnym termostatem.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #48 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: problém s teplotou vody
No to nevim, já mám termostat měněnej těsně před Vánocemi a hřeje se mi to taky méně....něco na tom bude, ale u mě to termostat není.

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 2 měsíců zpět #49 od Freedom
Odpověděl Freedom pro téma Re: problém s teplotou vody

tak jsem dnes vymenil termostat a je to paráda.Ohřeju to na nějakých 87 jak prd po 5 km.Předtim jsem to tak neohřál ani po 40km,takže všichni co máte problém jako já,tak to není zimou,ale špatnym termostatem.

ono to bude spíš tim že ty mrazy ted dost polevily...... :lol: :lol:

Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW

Více
16 roků 2 měsíců zpět #50 od JohnyPetnik
Zdravím Chlapi,
jen Vám tu pisnu osobní zkušenost s termostatem a jeho jednoduchou opravou. Mám Tipo 1.4 míval sem teplotu do 70°C. Jednoduše sem termostat vymontoval a rozebral zkrátil ten trn, který se vysune, když se termostat zahřeje a tím pádem pouší vodu do "velkého okruhu" a teplota už je zase v poho. Myslím, že je teda zbytečné kupovat nový Mrkající Jo, a ten trn sem zkátil cca. o 1mm, tak zkuste laborovat...

a mám dotaz: do jaké teploty motoru jede automatický sitič? Víte to někdo? Nikde sem tonenašel.

Pokud byste měli nějaký dotaz k úpravě, tak sem s ním, rád ho zodpovím.

TIPO 1.4 OHC - r.v. 1990 - první Tipo a kéž by nebylo i poslední
Začínám Tipkařit a každá dobrá rada nad zlato =)
od května 2010 už néní Tipo, bylo odejito

Více
16 roků 2 měsíců zpět #51 od oBzB
Odpověděl oBzB pro téma Re: problém s teplotou vody

a mám dotaz: do jaké teploty motoru jede automatický sitič? Víte to někdo? Nikde sem tonenašel.

U vstřikování se se stoupající teplotou mění koeficient délky vstřiku, není to rázový. Popsaný to je na www.stekly.wz.cz/bmm.html

dříve Tempra 1.6ie.cat 55kW (159A3.048) r.v. 1992
nyní Marea Weekend 1.6 76kW r.v. 1998

Více
16 roků 2 měsíců zpět #52 od tommy
Odpověděl tommy pro téma Re: problém s teplotou vody
no mě to taky drži max do 80c,jen když stojím tak to vyleze nad 90c a to jsem tam dal jinej termostat a je to beze zmeny,druhe típko1,4 drži stale 87

1.6ie 93"

Více
16 roků 2 měsíců zpět #53 od jamk1
Odpověděl jamk1 pro téma Re: problém s teplotou vody
Tipo 1,4ie r.v.1995 V tychto zimach sa zohrieva asi po 6km jazdy so zapnutym kurenim na 90° C a tuto teplotu potom drzi exaktne. Pri zastani na krizovatke sa zdvihne asi na 94 - 95 stupnov, na kratko sa zapne ventilator a teplota sa znizi opat na spominanych 90° Aj pri jazde na dialnici rychlostou 150km/h je rucicka teplomeru na 90-tke ako prikovana. Zima - Leto, stale

Vygenerováno za 0.067 sekund