Výfuck

Více
17 roků 2 týdnů zpět #1 od vlkodlak
Výfuck vytvořil uživatel vlkodlak
Zdar kolegové,jen se pro zajímavost ptám,nemá někdo zkušenosti z výfuckem aby měl jen hezčí zvuk u TD jde to?

Fiat Brava 1,9TD100
Fiat Punto 1,2 60 rv.99

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 2 týdnů zpět #2 od Dan
Odpověděl Dan pro téma Re: Výfuck
Leda ho vykuchat :lol: :lol:

FIAT TEMPRA SW 1.8i.e SX. r.v.8/96, ABS, aut. klima, DO

Více
17 roků 2 týdnů zpět #3 od codexx
Odpověděl codexx pro téma Re: Výfuck
Nebo spis vykuchat motor a dat tam neco, co ma od zakladu lepsi zvuk - BENZIN :D Nafta prece patri do kamen a do traktoru :))

Ale ted vazne, kuchnout ho a zkusit ladak, nejak to jit musi. Nedavno jsem slysel upravenyho Seata Leon v tedeicku a neznelo to spatne... Na naftozrouta :)

Lancia Kappa SW 20VT

Více
17 roků 2 týdnů zpět #4 od skypan
Odpověděl skypan pro téma Re: Výfuck

Nebo spis vykuchat motor a dat tam neco, co ma od zakladu lepsi zvuk - BENZIN :D Nafta prece patri do kamen a do traktoru :))

Ale ted vazne, kuchnout ho a zkusit ladak, nejak to jit musi. Nedavno jsem slysel upravenyho Seata Leon v tedeicku a neznelo to spatne... Na naftozrouta :)

Já ti dám naftožrouta :lol: :lol: clape jeden,mimochodem benzín patří do zapalovače... :P
na netu je zpousta odkazů na ůpravu vejfuků-dokonce i na tomhle servru je jeden odborník ,zkusil bych přezněj,pohledej ve složce karoserie a dobře čti

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
17 roků 2 týdnů zpět #5 od Dan
Odpověděl Dan pro téma Re: Výfuck

Já ti dám naftožrouta :lol: :lol: clape jeden,mimochodem benzín patří do zapalovače... :P
na netu je zpousta odkazů na ůpravu vejfuků-dokonce i na tomhle servru je jeden odborník ,zkusil bych přezněj,pohledej ve složce karoserie a dobře čti

Já si nemůžu stěžovat ani na jedno, měl jsem i naftu ale benzin je benzin a hlavně ten laděný výfuck k němu jde líp. Ale turbouhlí má také něco do sebe.

FIAT TEMPRA SW 1.8i.e SX. r.v.8/96, ABS, aut. klima, DO

Více
17 roků 2 týdnů zpět #6 od skypan
Odpověděl skypan pro téma výfuck
no jáááásan čudit toje ta poezie

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním

Více
17 roků 2 týdnů zpět #7 od vlkodlak
Odpověděl vlkodlak pro téma výfuk
Kuchat se mi moc nechce :evil: jinak jsem měl i benzína a ted naftu a spokojenost z oběma maximální,jo tipo je tipo super autí. :)

Fiat Brava 1,9TD100
Fiat Punto 1,2 60 rv.99

Více
17 roků 2 týdnů zpět #8 od vlkodlak
Odpověděl vlkodlak pro téma Re: Výfuck

Ctu jako blázen ale nic nemůžu najít :twisted: :twisted:

Fiat Brava 1,9TD100
Fiat Punto 1,2 60 rv.99

Více
17 roků 2 týdnů zpět #9 od skypan
Odpověděl skypan pro téma výfuck
myslím že u naftáka se toho moc řešit nedá,jsou tam totiž jinak řeseny přepážky(to je čistě můj soukromý názor)

Více
17 roků 2 týdnů zpět #10 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: Výfuck
Nic nekuchej, raději tam hoď lazenou koncovku.
Mám "sportivní" zadní tlumič místo standartního a je to pěkně na HOV...
Zbytečný kravál, do kopce musím na vysoké otáčky, protože mi šel krouťák dolů. V zadu se nadá vydržet jaký je tam kravál. U nafty to bude asi jinak, ale nejsem si tím jistý. :(

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
17 roků 2 týdnů zpět #11 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: Výfuck
Také sem ho vyhodil.

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
17 roků 2 týdnů zpět #12 od BlackJack
Odpověděl BlackJack pro téma Re: Výfuck
Ono je to vždycky hokus pokus. Nejrozumnější by bylo omkrnout nebo zjistit jestli to už někdo nemá takhle zřízené. Pak spíš koupit tu koncovku než zadní díl výfuku. Ale vůbec si nedokážu představit co by to mohlo dělat za zvuk na dieselu :?

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Více
17 roků 2 týdnů zpět #13 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma laďák
já jsem jednou u svojeho chrochtáka odpojil gumovou hadici od sání, a to byl zvuk :lol:

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
17 roků 2 týdnů zpět #14 od Freedom
Odpověděl Freedom pro téma Re: Výfuck
mě se jednou urval dole vejfuk jak se to láme......a rádio na plný pecky to nepřeřvalo....lidi se otáčeli ještě když sem byl kilák před nima... :D :D

Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW

Více
17 roků 2 týdnů zpět #15 od BlackJack
Odpověděl BlackJack pro téma Re: Výfuck
Otec před třemi lety jel z práce a myslel, že mu někdo přidělal plechovky za auto. tak zastavil a táhl za sebou výfuk :lol:

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Vygenerováno za 0.498 sekund