autorádia sencor
v carisme som mal panasonic za 15000sk ale to sa neda porovnavat kvalitou zvuku lebo to je uz ina dymenzia autoradii a za inu sumu.
TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Jinak už jsme našel měl jsem na mysli tenhle model.
já mám hyundai,ten se pohybuje ve stejných cenových relacích jako sencor a taky jsem spokojenej.dokonce dovede otevřít složky což je u mp3 výhodné.nevím jestli je to běžná funkce u všech rádií.cena 2000kč.
To máš asi to stejné jako já. Za málo peněz hodně muziky. Model z hlavy nevím.
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
mam sencor a som s nim velmi spokojny
a jaký model jestli můžu vědět? chtěl bych vyměnit audio,ale nehodlám za to utrácet nehorázné částky, neúměrné ceně auta... vím, že od nich nemůžu očekávat velké zázraky, ale poměr cena/výkon se mi u této značky zdá zajímavý
ja mam sencor SCD 3354MR
Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané
Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km
tak tak bať baťjá mám hyundai,ten se pohybuje ve stejných cenových relacích jako sencor a taky jsem spokojenej.dokonce dovede otevřít složky což je u mp3 výhodné.nevím jestli je to běžná funkce u všech rádií.cena 2000kč.
To máš asi to stejné jako já. Za málo peněz hodně muziky. Model z hlavy nevím.
bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč
fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE
NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY
Fiat Tipo 1,6ie OHC, r.v.91, AGT, naj.188 tis.km
miláček jen kdyby trochu nezlobil
Fiat Marea 1,6 16v SX, r.v. 97, překonána hranice 155 tis.km, šlape konečně jak švýcarské hodinky
jj zatím všem moc díky za názory, pořád se rozhoduji, možná mi něco napoví sraz, pokud bude někdo ochotný ukázat jak ten jeho přístroj hraje budu moc rád a vděčný předevčírem jsem narazil na autorádio LG LAC 3800R, cena není nijak přehnaná a navíc k němu dodávají DO. Jak tu bylo řečeno, nepotřebuji rádio extra nabité funkcemi, stačí když zvládne kvalitně a bez problému přehrávat mp3 na CD, další funkce by byly vítaným zpestřením.
klidně ti to na srazu ukážu jak to hraje ale hrajou mi pouze CD ale to by ti mohlo stačit
Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW
klidně ti to na srazu ukážu jak to hraje ale hrajou mi pouze CD ale to by ti mohlo stačit
jasné že mi budou stačit CD, jsem prostě ve fázi výběru a zatím se nebráním ničemu, radši si prvně zjistím, jak na tom které rádio je a pak do něj můžu jít. Ale předem už moc děkuju
Fiat Marea 1,6 16v SX, r.v. 97, překonána hranice 155 tis.km, šlape konečně jak švýcarské hodinky
osobne mam ine predstavy o hudbe v aute,ako som pisal v carisme som si dal namontovat hudbu komplet zhruba za 37000 sk a to sa uz da,das male volume a hudba pekne znie po celom aute,teraz musim dat volume dost vysoko aby som aspon nieco pocul ale ako tak to postacuje a pomaly to vylepsim a bude to ok.Pokial mame auta na bezne vozenie a nie lestenky tak sa nam uz do nich neoplati muzika drahsia ako auto.
TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km
Nejdulezitejsi na poslechu jsou kvalitni repro, to ti dela zvuk zvukem.
To jedno je zapojeno na kvalitnejsich repro a hraje o poznani lip.
3854 - ma spotrebu pri vypnutem 0,01A stari asi 1/2roku
3554 - 0,08A stari asi 2 roky
Fiat Tipo 1,6 DOHC - PRODANO, slouzi dal
Lancia Delta Nuova 1,6 16V
Lancia Delta 1,6 GTie
Fiat Multipla 1,9JTD
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Vystihnul jsi to naprosto presne, neni k tomu co dodat. Ale sprsce kameni to nezabrani...
Lancia Kappa SW 20VT
stiglitz.
/////
Co se týká hudby, záleží i na kabelech, nemá cenu šetřit na půměru vodičů. Vyměnil jsem asi před rokem kabílky co vedly k repro našeho minisystému a ten rozdíl poznala i žena. Jinak i samotné klasické CD je placička a oproti gramodesce pořád ztrácí na prostoru a hloubce, a je tam ještě něco. Co nepopíšu. Kdysi jsem v časopise Stereo Video četl recenzi gramofonu, kde to bylo shrnuto asi tak že po poslechu desky na tomto přístroji vám i poslech toho nejdražšího stolního CD přehrávače bude připadat jako pouhé vysílání na středních vlnách. Tomu věřím. Ale deska je mrtvá, nejenom z prostorových důvodů. Jo, a ten gramec stál asi šedesát tisíc a měl tuším skleněný šasi. Teď se ovšem bavím o High-endu.
stiglitz.
/////