autorádia sencor

Více
16 roků 5 měsíců zpět #16 od Tonny Tempra SW
Odpověděl Tonny Tempra SW pro téma Re: autorádia sencor
v mojej tempre hraje sencor dost novy model,odklapaci panel,cd text,mp3,usb port,4 krat 50w,mam ho pol roka a zatial pohoda,ziadny problem s nim nebol,stal 3400 sk a ma vybavu ako hocktore sonycko za 7000sk,do auta uplne staci.dobra volba za rozumnu cenu a k tomu dobra vybava.nebol som zastancom lacnejsich autoradii ale toto ma prekvapilo.

v carisme som mal panasonic za 15000sk ale to sa neda porovnavat kvalitou zvuku lebo to je uz ina dymenzia autoradii a za inu sumu.

TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 5 měsíců zpět #17 od Spooky1
Odpověděl Spooky1 pro téma Re: autorádia sencor
Sencor nemá špatnou výbavu,ale ta kvalita zvuku... No raději bez komentáře. Alespoň co jsme měl možnost já vyzkoušet a poslechnout. Za cca 3500,- se dá sehnat nová Alpina (nevim ted presne model a jsme linej hledat) a zvuk je 100% někde jinde a to zvuk Alpine moc nemusím a aj na seriovejch reprakach je to moooc znat. A že neumí Flash nebo paměťovou kartu? na RW se nacpe deset hodin mjuzik a rekni me kdy jezdis delsi trasy...A kdyz koupis za 5,- CD a vypálíš jich deset v MP3 tak máš co poslouchat na hooooodně dlouho. Toť můj názor. Pokdu by jsi chtěl podebatit víc můžeme o tom hodit řeč a dokud neozkoušíš tak neuvěříš.

Jinak už jsme našel měl jsem na mysli tenhle model.

Více
16 roků 5 měsíců zpět #18 od čenda
Odpověděl čenda pro téma Re: autorádia sencor

já mám hyundai,ten se pohybuje ve stejných cenových relacích jako sencor a taky jsem spokojenej.dokonce dovede otevřít složky což je u mp3 výhodné.nevím jestli je to běžná funkce u všech rádií.cena 2000kč.

To máš asi to stejné jako já. Za málo peněz hodně muziky. Model z hlavy nevím.

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...

Více
16 roků 5 měsíců zpět #19 od drto
Odpověděl drto pro téma Re: autorádia sencor

mam sencor a som s nim velmi spokojny

a jaký model jestli můžu vědět? chtěl bych vyměnit audio,ale nehodlám za to utrácet nehorázné částky, neúměrné ceně auta... vím, že od nich nemůžu očekávat velké zázraky, ale poměr cena/výkon se mi u této značky zdá zajímavý :evil:

ja mam sencor SCD 3354MR

Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané

Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km

Více
16 roků 5 měsíců zpět #20 od bery1970
Odpověděl bery1970 pro téma Re: autorádia sencor

já mám hyundai,ten se pohybuje ve stejných cenových relacích jako sencor a taky jsem spokojenej.dokonce dovede otevřít složky což je u mp3 výhodné.nevím jestli je to běžná funkce u všech rádií.cena 2000kč.

To máš asi to stejné jako já. Za málo peněz hodně muziky. Model z hlavy nevím.

tak tak bať bať :)

bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč

fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE

NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY

Více
16 roků 5 měsíců zpět #21 od grifith
Odpověděl grifith pro téma Re: autorádia sencor
jj zatím všem moc díky za názory, pořád se rozhoduji, možná mi něco napoví sraz, pokud bude někdo ochotný ukázat jak ten jeho přístroj hraje budu moc rád a vděčný :wink: předevčírem jsem narazil na autorádio LG LAC 3800R, cena není nijak přehnaná a navíc k němu dodávají DO. Jak tu bylo řečeno, nepotřebuji rádio extra nabité funkcemi, stačí když zvládne kvalitně a bez problému přehrávat mp3 na CD, další funkce by byly vítaným zpestřením.

Fiat Tipo 1,6ie OHC, r.v.91, AGT, naj.188 tis.km
miláček jen kdyby trochu nezlobil
Fiat Marea 1,6 16v SX, r.v. 97, překonána hranice 155 tis.km, šlape konečně jak švýcarské hodinky

Více
16 roků 5 měsíců zpět #22 od Freedom
Odpověděl Freedom pro téma Re: autorádia sencor

jj zatím všem moc díky za názory, pořád se rozhoduji, možná mi něco napoví sraz, pokud bude někdo ochotný ukázat jak ten jeho přístroj hraje budu moc rád a vděčný :wink: předevčírem jsem narazil na autorádio LG LAC 3800R, cena není nijak přehnaná a navíc k němu dodávají DO. Jak tu bylo řečeno, nepotřebuji rádio extra nabité funkcemi, stačí když zvládne kvalitně a bez problému přehrávat mp3 na CD, další funkce by byly vítaným zpestřením.

klidně ti to na srazu ukážu jak to hraje ale hrajou mi pouze CD ale to by ti mohlo stačit :wink:

Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW

Více
16 roků 5 měsíců zpět #23 od grifith

klidně ti to na srazu ukážu jak to hraje ale hrajou mi pouze CD ale to by ti mohlo stačit

:wink:
jasné že mi budou stačit CD, jsem prostě ve fázi výběru a zatím se nebráním ničemu, radši si prvně zjistím, jak na tom které rádio je a pak do něj můžu jít. Ale předem už moc děkuju 8) :D

Fiat Marea 1,6 16v SX, r.v. 97, překonána hranice 155 tis.km, šlape konečně jak švýcarské hodinky

Více
16 roků 5 měsíců zpět #24 od Tonny Tempra SW
Odpověděl Tonny Tempra SW pro téma Re: autorádia sencor
ja mam velky problem so spojkovou lamelou a nestihnem to do zrazu dat dokopi tak neviem ci pridem,ja som na sencorku napojil 2 doma vyrobene bedne,v kazdej bedne su dva repraki o vykone asi 30W kazdy plus vyskove piezy,buchaju dobre len to by si fakt musel pocut.

osobne mam ine predstavy o hudbe v aute,ako som pisal v carisme som si dal namontovat hudbu komplet zhruba za 37000 sk a to sa uz da,das male volume a hudba pekne znie po celom aute,teraz musim dat volume dost vysoko aby som aspon nieco pocul ale ako tak to postacuje a pomaly to vylepsim a bude to ok.Pokial mame auta na bezne vozenie a nie lestenky tak sa nam uz do nich neoplati muzika drahsia ako auto.

TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km

Více
16 roků 5 měsíců zpět #25 od doomik
Odpověděl doomik pro téma Re: autorádia sencor
Mam dva sencory ve dvou autech a zatim zaden problem.
Nejdulezitejsi na poslechu jsou kvalitni repro, to ti dela zvuk zvukem.
To jedno je zapojeno na kvalitnejsich repro a hraje o poznani lip.
3854 - ma spotrebu pri vypnutem 0,01A stari asi 1/2roku
3554 - 0,08A stari asi 2 roky

Fiat Tipo 1,6 DOHC - PRODANO, slouzi dal
Lancia Delta Nuova 1,6 16V
Lancia Delta 1,6 GTie
Fiat Multipla 1,9JTD

Více
16 roků 5 měsíců zpět #26 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: autorádia sencor
Je jistá podobnost s tak trochu mým oborem a tím je - jako hobby - fotografie. Někdo tu píše že není spokojen se zvukem ale na druhou stranu určitě preferuje mp3 formát, jasně jde o auto. Prostor a tak. To mi připomíná člověka co má Canon EOS jenom s Elkovými skly, což je profi optika ale fotí do jpeg formátu, namísto do RAWu a fotky posílá do Happy fota. Já to dělám taky ale co se týká foťáku se držím u země. Tak je to i se zvukem, ten sencor za to nemůže. Za to může formát, tedy mp3 a hlavně měniče, čili repro. Jinak co se týká hifi ve voze, absurdita dostupuje vrcholu, viděl jsem vůz snad s deseti reproduktory, doplněnými dvěma subwwofery, a to prosím hraje pro DVA lidi!!! :?: :idea: :cry: :? Má někdo z vás snad v obýváku dva nebo více subwooferů? Je normální aby tahle sada hrála v tak titěrném prostoru, jako je vnitřek auta? To mi mozek nebere. Bavím se teď o nějaké rozumné reprodukci, co je navíc, přijde mi jako vyhazování peněz. Tak to bylo zase z tak trochu jinýho soudku a teď mě kamenujte. :lol:

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
16 roků 5 měsíců zpět #27 od codexx
Odpověděl codexx pro téma Re: autorádia sencor
Slyseli jsme slovo bozi... :)

Vystihnul jsi to naprosto presne, neni k tomu co dodat. Ale sprsce kameni to nezabrani... :)

Lancia Kappa SW 20VT

Více
16 roků 5 měsíců zpět #28 od grifith
No taky si myslím, že tohle nemůže být ani nahodou na kamenování :wink: s tím co napsal stiglitz nejde než souhlasit! Tohle téma jsem zakládal proto, že jsem chtěl zjistit názor na současná levná rádia typu Sencor, jenž by bylo lepší než mé současné rádio na kazety(i když značky Panasonic) a papírové reproduktory(ty jsou tam snad ještě z výroby). Je to už trochu out, bo stejně většinu hudby mám v mp3 a přehrávat ji na kazety je věc zdlouhavá a co si budem povídat, "kapacita" kazety je opravdu žalostná... nejsem žádný hudební fajnšmekr a rád bych něco co mě nezrujnuje, hold student nemá peněz nazbyt. Proto předpokládám, že skoro vše co pořídím, bude o stovky procent lepší než současné audio. Zároveň vím že to není jen o samotné hlavní jednotce,ale již zmiňovaných reprácích, které samozřejmě projdou výměnou :D

Více
16 roků 5 měsíců zpět #29 od stiglitz
Spooky, neber to prosím, jako že tě shazuju.

stiglitz.
/////

Více
16 roků 5 měsíců zpět #30 od stiglitz
Jinak do auta mp3, to mám taky, protože není místo, a fotím taky do jpeg, což je komprimovaný formát, protože to mám prostě jednodušší. Co se týká mp3, mám naposlouchaný alba, a je to metal, podotýkám a slyším kolik nuancí mp3 vymazal. Je to rozdíl, i když bez podrobnýho upozornění to nikdo nepostřehne a totéž s fotkou, sice mám nastaveno nejjemější rozlišení, a fotka má asi 5 mega, ale kdybych fotil do RAWu, a pak to zpracoval a položil ty fotky vedle sebe, poznám to. Ale RAW, to je hrozný práce a já jednoduše nemám čas.
Co se týká hudby, záleží i na kabelech, nemá cenu šetřit na půměru vodičů. Vyměnil jsem asi před rokem kabílky co vedly k repro našeho minisystému a ten rozdíl poznala i žena. Jinak i samotné klasické CD je placička a oproti gramodesce pořád ztrácí na prostoru a hloubce, a je tam ještě něco. Co nepopíšu. Kdysi jsem v časopise Stereo Video četl recenzi gramofonu, kde to bylo shrnuto asi tak že po poslechu desky na tomto přístroji vám i poslech toho nejdražšího stolního CD přehrávače bude připadat jako pouhé vysílání na středních vlnách. Tomu věřím. Ale deska je mrtvá, nejenom z prostorových důvodů. Jo, a ten gramec stál asi šedesát tisíc a měl tuším skleněný šasi. Teď se ovšem bavím o High-endu.

stiglitz.
/////

Vygenerováno za 0.503 sekund