autorádia sencor

Více
16 roků 3 měsíců zpět #46 od rs
Odpověděl rs pro téma Re: autorádia sencor
Co se vse nedovim.
Tak ted to vim a radsi nic nerikam 8O
Radek

Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 3 měsíců zpět #47 od Max-el
Odpověděl Max-el pro téma Re: autorádia sencor
:total:

tak já to napíšu za Tebe Radku, mosfet je polem řízený tranzistor. Jednodušeji řečeno je to název součástky

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Více
16 roků 3 měsíců zpět #48 od bjukemen
Odpověděl bjukemen pro téma Re: autorádia sencor

:total:

tak já to napíšu za Tebe Radku, mosfet je polem řízený tranzistor. Jednodušeji řečeno je to název součástky

...máš pravdu :MOSFET (z angl. metal oxide semiconductor field-effect transistor) je druh tranzistoru riadeného poľom (FET), ktorého hradlo realizované vrstvou kovu je oddelené od polovodiča dielektrickou vrstvou oxidu daného polovodiča.

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 3 měsíců zpět #49 od itnet
Odpověděl itnet pro téma Sencor SCD 7105BMR
Ja mam v aute uz asi rok Sencor SCD 7105BMR. Predtym som mal CD Clarion ale uz dobre starucky. Hral super ale chcel som MP3 a Bluetooth. Hudobny maniak nie som a za tie peniaze sa to oplatilo vymenit. Co sa hudby tyka, je to super. FM tuner je uz o poznanie horsi ako bol u Clariona, jednoducho ma slabsi prijem. Bluetooth funguje spolahlivo, akurat treba namontovat mikrofon co najblizsie k ustam, aby bolo dobre pocut. Pravidelne vyuzivam aj usb a SD karty a zatial som nemal problem. Za tu cenu som nadmieru spokojny.

Skoda Octavia 1,4 TSI, 2011
VW Passat B6, 2,0TDI (125kW) Highline
Zosrotovane - Tipo 1,7D DGT 1990, 210 tis. km

www.fiattipo.net/index.php/fotogalerie/category/32-itnet

Více
16 roků 3 měsíců zpět #50 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Sencor SCD 7105BMR

Ja mam v aute uz asi rok Sencor SCD 7105BMR. Bluetooth funguje spolahlivo, akurat treba namontovat mikrofon co najblizsie k ustam, aby bolo dobre pocut. Pravidelne vyuzivam aj usb a SD karty a zatial som nemal problem. Za tu cenu som nadmieru spokojny.

Tak to máš stejné rádio jako já ;) Taky jsem spokojen, za tu cenu hraje pěkně. A jak píšeš o mikrofonu, tak já ho mám normálně pověšen vedle rádia a telefonuji bez problémů, slyšíme se pěkně :) USB využívám také, stejně jako MP3 na RWečku. Samozřejmě, že jsou rádia o několik tříd výš, ale k tomu, aby mi ho ukradli nepotřebuji mít v tipu rádio za 12tis. to by cena auta rázem byla třikrát tak vysoká :lol:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 3 měsíců zpět #51 od itnet
Odpověděl itnet pro téma Re: Sencor SCD 7105BMR

Tak to máš stejné rádio jako já ;) Taky jsem spokojen, za tu cenu hraje pěkně. A jak píšeš o mikrofonu, tak já ho mám normálně pověšen vedle rádia a telefonuji bez problémů, slyšíme se pěkně :) USB využívám také, stejně jako MP3 na RWečku. Samozřejmě, že jsou rádia o několik tříd výš, ale k tomu, aby mi ho ukradli nepotřebuji mít v tipu rádio za 12tis. to by cena auta rázem byla třikrát tak vysoká :lol:

Ja som mikrofon potiahol pod plastom v A stlpiku a visi mi hned pri hlave a takto je to ok. U teba je to lepsie aj v tom, ze mas tichsi motor a tym aj mensi hluk v aute.

Více
16 roků 2 týdnů zpět #52 od sendador
Odpověděl sendador pro téma Re: autorádia sencor
Koupil jsem si Sencora asi pred tremi mesici a do tydne mi vycuca baterku, musim ho vyndavat. Je to normalni vlastnost tehle radii nebo by se to dalo reklamovat? Celkem rad bych se ho zbavil, protoze v novem aute mi uz bude na prd.

Už je pryč: Tempra 1.6i.e., 1993
Stilo MW 1.9 JTD 115, 2005

Více
16 roků 2 týdnů zpět #53 od Freedom
Odpověděl Freedom pro téma Re: autorádia sencor
hodně lidí řiká že mu vysál sencor baterku. takže je to možná vlastnost. mě to udělal taky starej sencor. ten co mám teď tak to zatim neudělal

Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW

Více
16 roků 2 týdnů zpět #54 od itnet
Odpověděl itnet pro téma Re: autorádia sencor
Nemoze to byt nejakym inym zapojenim kablov na radiu, lebo ja som nemal problem so sencorom nikdy, a to som mal sencor este volakedy davno kazetovy.

Více
16 roků 2 týdnů zpět #55 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: autorádia sencor
No já taky s nim nemám problém, ale už jsem se setkal u jednoho pioneera a sony, že vybíjejí baterku pokud se nevyndá přední panel. Bylo to vidět v noci, on ten panel jakoby podsvěcoval, ale hrozně slabě. No ale i tak to stačilo, baterka to vydržela dva dny :? Takže pokud vybíjí baterku, tak to podle mě bude asi nějakým problémem (zkrat) v rádiu, ale to netušim. Třeba by na to šla uplatnit reklamace :)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 2 týdnů zpět #56 od sendador
Odpověděl sendador pro téma Re: autorádia sencor

No já taky s nim nemám problém, ale už jsem se setkal u jednoho pioneera a sony, že vybíjejí baterku pokud se nevyndá přední panel. Bylo to vidět v noci, on ten panel jakoby podsvěcoval, ale hrozně slabě. No ale i tak to stačilo, baterka to vydržela dva dny :? Takže pokud vybíjí baterku, tak to podle mě bude asi nějakým problémem (zkrat) v rádiu, ale to netušim. Třeba by na to šla uplatnit reklamace :)

Mne to vycuca baterku, i kdyz odendam celni panylek. Musim to radio cely vyndavat. Zkusim to vyreklamovat.

Už je pryč: Tempra 1.6i.e., 1993
Stilo MW 1.9 JTD 115, 2005

Více
15 roků 4 měsíců zpět #57 od Majkl
Odpověděl Majkl pro téma Re: autorádia sencor

taky mám sencora ale je to nějakej takovej sencor po bouračce kamionu takže jako nešlape mi tam usb ani karta ale jinak cd běhá dobře a hraje pěkně mám ho tam rok předtim tam byl taky sencor ale pouze na cd bez mp3 a tohle mě stálo 1600 myslim si že je to dobrá volba než platit za značku :wink:

Hmmm, tak to jsi s tou cenou fakt tezce vydupal! Kdyz NOVY Pioneer s CD/MP3 stoji 2400m,- :-) Tak to jsi usetril CELYCH 800,- korun, zvuk na prd, zaruka zadna a jeste to castecne nefunguje :-D

Promin, bude to znit hnusne, ale z takovych setrilku se vzdy muzu proste uchechtat :-D :-D

Více
15 roků 4 měsíců zpět #58 od Majkl
Odpověděl Majkl pro téma Re: autorádia sencor

Mne to vycuca baterku, i kdyz odendam celni panylek. Musim to radio cely vyndavat. Zkusim to vyreklamovat.

Mas to spatne zapojene. Nevim presne jak se to zapojuje, ale resil jsem to same na SONY ve Fabii a pak na Pioneeru taky ve Fabce, u jednoho jsem musel nezapojovat nejaky oranzovy kablik a u druheho zase zapojit. Zkotroluj si to zapojeni tak aspon 3x, urcite tam bude nejaka chybka. :wink:

U reklamacky se te zeptaji, jestli jsi radio zapojoval sam, nebo to delal autorizovany servis. Pokud reknes, ze sam, poslou te do prdele. Pokud reknes, ze servis, budou chtit nejake ucty... A pak te poslou do prdele :-D

Více
15 roků 4 měsíců zpět #59 od jipaf
Odpověděl jipaf pro téma Re: autorádia sencor
grifith,
někdo tady napsal, že investovat drahé rádio do starého auta je zbytečné, podle mě není, protože když si z jakého koliv jiného důvodu pořídíš auto jiné rádio vždy přehodíš.. taky repráky se dají přehodit, proto bych se díval po čím více pásmových a čím více RMS výkonných - tím asi lépe, raději výkonné a více rms než samo rádio a nebudeš potřebovat ani subvofer..
jinak na srazu poslouchat někomu jak mu hrje rádio když tam má zesilovače a subvofery, když si je ani sám nehodláš pořizovat, je asi zbytečné..
autoradia.heureka.cz/top-recenze/

TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...

Více
15 roků 4 měsíců zpět #60 od itnet
Odpověděl itnet pro téma Re: autorádia sencor
Ak nie si audiofil a nemas v aute hudbu drahsiu ako auto tak s tebou nesuhlasim.
U Sencora som mal za par supov MP3, USB, SD, Bluetooth a funguje to uplne v pohode.
Do noveho auta ho davat nebudem, pretoze dnes uz mas v kazdom novom aute vstavane radio, kde nemusis stale vyberat predny panel, a kvalita je tiez OK. MP3 ma kazde a za dalsie veci si trochu priplatis. Repraky su tiez uz od vyroby, takze na co by mi teraz bolo stare DRAHE radio?

Vygenerováno za 0.518 sekund